kralj Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 Bakajoko je u ozbiljnom kanalu, a košta. Od Monaka je odigrao, kad se sve sabere, jedva godinu dana pristojnog fudbala (ipak ni blizu nivoa iz Monaka). Ali s obzirom da klub posluje kako posluje, treba probati, profilom se uklapa idealno u rupu koja je nastala izumiranjem Kange, to ste potpuno u pravu. Ruku na srce, nisam ga ispratio poslednjih godinu dana i ne sećam ga se iz Milana u prethodnoj sezoni, al čim se pominje u vezi sa Zvezdom, verovatno se nije proslavio.
James Marshall Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 pa i nisi mogao da ga ispratiš posljednju sezonu jer je odigrao 3 utakmice
kralj Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 Pa rekoh možda je otišao u nekog osrednjeg Francuza, a tu bi mi promakao.
dragance Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 Ne zajebavajte se. Teško bi nam pomogao. Ko zna u kakvoj je fizičkoj spremi i me realnog stanja - veći je rizik da pokvari atmosferu. Ne bih se ja upuštao u ovakav rizik.
harper lee Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 11 minutes ago, dragance said: Ne zajebavajte se. Teško bi nam pomogao. Ko zna u kakvoj je fizičkoj spremi i me realnog stanja - veći je rizik da pokvari atmosferu. Ne bih se ja upuštao u ovakav rizik. To sa kvarenjem atmosfere od strane jednog igraca je bezvezna prica, pogotovo u klubu sa strucnim stabom ciji je sef poznat kao neko ko vrlo, vrlo pazljivo vodi racuna o tome. Ako je Bakajoko uopste opcija ne sumnjam da ce pre potpisa Bahar sesti s njim i jasno mu odrediti sta se od njega ocekuje a sta se smatra neprihvatljivim. Izraelac je zajebana glava, vrlo je ostar po coskovima. Posle Fiorentine, na primer, je otvoreno rekao da je on trazio da Bukari izvede penal jer posteno odradjuje i na utakmicama i na treningu iako mu je Bahar izmenjao pozicije i stalno ih menja cak i tokom utakmice, a da penal moze da izvede onaj ko je zasluzio da ga izvede. Time je poslao poruku i Bukariju i Kangvi koji se odmah uhvatio lopte da izvede penal. Posle Vojvodine je bio izuzetno nezadovoljan prvim poluvremenom, sto je u pauzi i pokazao ne samo igracima u svlacionici vec i gledaocima nakon sto su igraci izasli iz tunela, tako sto ih je pomocni trener okupio i organizovao im kratko zagrevanje ispred severne tribine. Ocekivati da ce neki Bakajoko razbiti atmosferu u timu koji vodi taj covek je iluzorno. Bahar i njegov strucni stab su ljudi na misiji, po prvi put su izasli iz granica Izraela, skrasili su se u ambicioznom klubu koji zeli da napravi iskorak i ambicija im je da iz Zvezde odu u jos jace lige i vece klubove. Taj nece dozvoliti nikakvo ometanje te misije. Naravno, ostaje pitanje fizicke spreme i ukupnog igrackog stanja Bakajoka, to je deo price o kojem za sada ne znamo nista ali ne sumnjam da ce se i to gledati i procenjivati pazljivo. Zvezda ima ozbiljnog trenera, vreme je da se na to naviknemo. 4
dragance Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 Još mi je teško razumeti da je neko ozbiljan i stručan na našoj klupi. Strah me! 2 1
harper lee Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 1 minute ago, dragance said: Još mi je teško razumeti da je neko ozbiljan i stručan na našoj klupi. Strah me! Realno, mi od Vasovica nemamo ovakvu glavu na klupi, s tim sto Bahar radi na poznavanje metodologije i tehnologije rada u fudbalu a Vaske je sve to nadoknadjivao superiornom sportskom inteligencijom, pronicljivoscu i ingenioznoscu. Baharova prednost je i to sto saradjuje sa gazdom kluba koji iz svojih razloga, ne nuzno vezanih iskljucivo za interes kluba, zeli da pogura Zvezdu ka boljoj reputaciji i vecoj zaradi, tako da su se nasli na istom zadatku u ovom trenutku. Ne znam koliko ce ta ljubav da traje, videcemo, ali da je dolazak Bahara tektonski uzdrmao srpsku fudbalsku mocvaru to je vec sada sasvim izvesno. Neverovatna je diskrepanca izmedju Baharovog raspolozenja posle utakmice sa Vojvodinom i naslova po medijima i portalima koji su po inerciji pisali o gazenju, ciscenju, razvaljivanju, dominaciji, samo to je dovoljno da ti kaze sve sto treba o novinama koje je on doneo u srpski fudbal. Novinari na KZS su bili prilicno iznenadjeni njegovom kiselom reakcijom na kvalitet nase igre. 3
Hamlet Strašni Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 14 minutes ago, harper said: Realno, mi od Vasovica nemamo ovakvu glavu na klupi, s tim sto Bahar radi na poznavanje metodologije i tehnologije rada u fudbalu a Vaske je sve to nadoknadjivao superiornom sportskom inteligencijom, pronicljivoscu i ingenioznoscu. Baharova prednost je i to sto saradjuje sa gazdom kluba koji iz svojih razloga, ne nuzno vezanih iskljucivo za interes kluba, zeli da pogura Zvezdu ka boljoj reputaciji i vecoj zaradi, tako da su se nasli na istom zadatku u ovom trenutku. Ne znam koliko ce ta ljubav da traje, videcemo, ali da je dolazak Bahara tektonski uzdrmao srpsku fudbalsku mocvaru to je vec sada sasvim izvesno. Neverovatna je diskrepanca izmedju Baharovog raspolozenja posle utakmice sa Vojvodinom i naslova po medijima i portalima koji su po inerciji pisali o gazenju, ciscenju, razvaljivanju, dominaciji, samo to je dovoljno da ti kaze sve sto treba o novinama koje je on doneo u srpski fudbal. Novinari na KZS su bili prilicno iznenadjeni njegovom kiselom reakcijom na kvalitet nase igre. Branko Stanković?
dragance Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 (edited) Zar nije Vaske došao posle drugog mandata Bate Stankovića? Ili je bilo obratno, pa posle stigao Šeki? Ne sećam se više. Edited August 2, 2023 by dragance
harper lee Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 9 minutes ago, Hamlet Strašni said: Branko Stanković? Stankovic u drugom mandatu vise nije bio ni senka onog iz prvog. 3
Hamlet Strašni Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 8 minutes ago, harper said: Stankovic u drugom mandatu vise nije bio ni senka onog iz prvog. Meni se čini da su njega sabotirali, počevši od Piksija. Posle se Zemanu desilo isto 2008. godine
Lo Zingaro Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 7 minutes ago, Hamlet Strašni said: Meni se čini da su njega sabotirali, počevši od Piksija. Posle se Zemanu desilo isto 2008. godine To zalim vise nego ista. Onakvog trenera, plus ozbiljno nabrijanog da uradi nesto sa Zvezdom je docekala takva ekipa idiota da su ove danasnje SNS secikese za njih Berluskoni, Galiani i Saki s pocetka 90ih licno. 5
dragance Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 51 minutes ago, Hamlet Strašni said: Meni se čini da su njega sabotirali, počevši od Piksija. Posle se Zemanu desilo isto 2008. godine Pali na 16. ili 17. mesto u ligi, izgubili 5:0 od Veleza u Mostaru, Stane Piksiju "uzeo" desetku... A umalo posle prosli Milano!
MiddleClass Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 Lajpcig posle najskupljeg trenera prodao i najskupljeg štopera: Gvardiol u Sitiju za 90.000.000, slavi i Zagreb Dinamu će pripasti oko 10.500.000 evra Jbt, Dinamo vise dobije u procentima sto je maticni / prethodni klub igracu no mi od direktne prodaje 1
Meduzalem Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 57 minutes ago, Hamlet Strašni said: Meni se čini da su njega sabotirali, počevši od Piksija. Posle se Zemanu desilo isto 2008. godine Vrhunski govnarluk. Oni mrtvi ladni iz uprave daju stadion za koncert raspalog Čole (ili beše srbska mater, ili čak oboje?) na tipa 3 nedelje pred kvalifikacione utakmice. Teren svinjac, unakažen, gomile peska. Kad je Zeman ono video popizdeo čovek, plus mu se tu napenali neka tv ekipa. Pitali kakvi su planovi, on im kaže u svom stilu (poznatog altruiste :D) "da pravimo kule u pesku". Jezivo, šta se radilo sa Zvezdom tih godina, a ni one Lukićeve nisu bile ništa bolje. 3
Recommended Posts