harper lee Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 U jednom trenutku u prvom poluvremenu je kamera pokazala nasu klupu, tesko je opisati koliko su oba pomocna trenera pizdela zbog nase kurajberske igre.
Dimitrije Posted July 30, 2023 Author Posted July 30, 2023 Lucic je atraktivan igrac; ima dribling, sut, eleganciju u igri. To na zalost ne koristi optimalno. Nekada se predribla pa upropasti sansu i izgubi loptu. Nekada sutira i kada je izblokiran. Nekada ne doda igracu koji je u boljoj poziciji od njega za sut na gol. Uprkos svim tim nedostacima, on mi se dopada kao igrac. Podseca me na pokojnog Ivicu Osima. Kada se setim da su u klubu tacno pre godinu dana odlucili da je Mustafa bolja opcija od Lucica i poslali ovog drugog u Cukaricki. Ko jos pamti Mustafu, a od Lucica izgleda moze da ispadne fudbaler. Imam utisak da je Kangva slaba karika u timu. Nedostaje mu pas kakav ima Kanga, a cesto gubi i koncentraciju, posebno u fazi odbrane. Ja bih voleo ako bi u klubu uspeli da Kangi vrate glavu na ramena i da on zaigra kako treba. Ne bi mu bio prvi put da posel sranja koje je napravio, zaigra kako treba i bude medju najboljima.
harper lee Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 4 minutes ago, Dimitrije said: Lucic je atraktivan igrac; ima dribling, sut, eleganciju u igri. To na zalost ne koristi optimalno. Nekada se predribla pa upropasti sansu i izgubi loptu. Nekada sutira i kada je izblokiran. Nekada ne doda igracu koji je u boljoj poziciji od njega za sut na gol. Uprkos svim tim nedostacima, on mi se dopada kao igrac. Podseca me na pokojnog Ivicu Osima. Kada se setim da su u klubu tacno pre godinu dana odlucili da je Mustafa bolja opcija od Lucica i poslali ovog drugog u Cukaricki. Ko jos pamti Mustafu, a od Lucica izgleda moze da ispadne fudbaler. Imam utisak da je Kangva slaba karika u timu. Nedostaje mu pas kakav ima Kanga, a cesto gubi i koncentraciju, posebno u fazi odbrane. Ja bih voleo ako bi u klubu uspeli da Kangi vrate glavu na ramena i da on zaigra kako treba. Ne bi mu bio prvi put da posel sranja koje je napravio, zaigra kako treba i bude medju najboljima. Lucic ima sve ali kao da ima mentalitet deteta a takve su mu i reakcije na terenu. Mora sto pre to da prevazidje jer ima mnogo argumenata da bude top igrac.
kralj Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Kangva čak i nema loš pas, koliko mu je slab pregled igre. On se solidno kreće, sviđa mi se i što se ne libi da se uključi u samu završnicu napada, ali su mu odluke generične, lišene kreativnosti. Da je bolji u odbrani i takav bi mogao da ima neku vrednost u današnjem fudbalu, ovako je tipičan primer nedorečenog igrača.
Milosh76 Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Traljavo prvo, dosta dobro drugo poluvreme. Stamenic vrhunski igrac, Micko takodje, Bukari neuhvatljiv zasluzio je gol. Sve u svemu dobar pocetak sezone. Na stadionu bar 20.000 to ljudi, ne znam zvanicnu informaciju. 1
warp Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Ovu utakmica je neverovatno ličila na neko pretkolo UEFA koju igraju srpski timovi koji nisu Zvezda/ Partizan iz pozicije autsajdera....pre utakmice nagađanje da li će primiti sedam ili osam golova, utakmica krene, dobiješ utisak "pa ovo i nije tako loše, ima neke šanse" i onda krene prvo jedna neoprezna glupost, pa cinični sudija sa crvenim i autogol kao trejdmark. Zatim jači tim malo krene sa kurcoboljom, taman da se iz kontre naprave par šansi (Zukić je zanimljiv igračić) i na kraju se primi još par golova a dobiješ utisak da je po igri rezultat previsok, zato i ona izjava Bataka na kraju, i to sam čuo od naših trenera sto puta posle 0:5 Što se Zvezde tiče, razlika u kvalitetu u odnosu na ostatak lige svakako nije dobra ali to je nešto čime se i Šahtjor, ranije Seltik, Dinamo Zagreb bore godinama pa im ne smeta da održavaju rejting kao redovni učesnici grupnih faza. Kao i većini meni je u smislu ambicija najveće razočarenje TSC (za razliku od verovatno većine Zvezdinih navijača popizdeo sam kad su dali grobarima gol u zadnjem minutu jer jajarenjem ništa nisu zaslužili, mentalno se nisu izdigli da budu srpski Hofenhajm). Za Stamenića je još u pripremnim utakmicama bilo jasno o kakvom se igraču radi, impresivan u fizičkom, tehničkom i mentalnom smislu, prosto se vidi da je nacrtan za neki Njukastl, Aston Vilu npr, ako i zabode neki gol u grupnoj fazi nema te sile koja će ga zadržati kod nas. Za Azarova Harpere ne znam šta da mislim...u nekom wet dreamu on bi kidao po levoj strani, "ponavljao se", bio neka verzija Robertsona za siromašne, samo što ja to za sad ne vidim a njemu ističe vreme, jebe ga i to što nije prošao pripreme. Lučić ? On bi paradoksalno mogao više minuta da ima kod Piksija u reprezentaciji nego kod nas, jer ga ovaj očigledno gotivi, zvao ga je i dok je bio na pozajmici u Čukaričkom, videćemo kad se oporavi Katai, imam utisak da se bore za iste minute....
harper lee Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 34 minutes ago, kralj said: Kangva čak i nema loš pas, koliko mu je slab pregled igre. On se solidno kreće, sviđa mi se i što se ne libi da se uključi u samu završnicu napada, ali su mu odluke generične, lišene kreativnosti. Da je bolji u odbrani i takav bi mogao da ima neku vrednost u današnjem fudbalu, ovako je tipičan primer nedorečenog igrača. Kangva nema koncentraciju u igri, to mu je ubedljivo najveci problem. Ne deluje mi bas ni da je najostriji noz u fioci, da budem politcki korektan. 11 minutes ago, warp said: Za Azarova Harpere ne znam šta da mislim...u nekom wet dreamu on bi kidao po levoj strani, "ponavljao se", bio neka verzija Robertsona za siromašne, samo što ja to za sad ne vidim a njemu ističe vreme, jebe ga i to što nije prošao pripreme. Lučić ? On bi paradoksalno mogao više minuta da ima kod Piksija u reprezentaciji nego kod nas, jer ga ovaj očigledno gotivi, zvao ga je i dok je bio na pozajmici u Čukaričkom, videćemo kad se oporavi Katai, imam utisak da se bore za iste minute.... Azarov kod nas za sve ovo vreme nije uhvatio nikakav kontinuitet, ono malo kontinuiteta kojeg je dobio kod Milojevica se odmah odrazilo na njegovu igru ali je od toga vecu korist imala mlada reprezentacija Gruzije nego Zvezda. On je jos uvek veoma mlad igrac i treba mu poverenje strucnog staba, ovako ce samo da se resetuje na Azarova sa pocetka mandata u Zvezdi. U svakom slucaju je bolje resenje od Lazara Nikolica kojem to nije prirodna pozicija i muci se na njoj kad god udje. Inace sam danas primetio jednu neobicnu stvar. Stamenic duze pasove deli desnom nogom a kad se namesta na sut namesta se da je sutne levom. Mislio sam kad je prvi put sutnuo levom da je prosto bio u boljoj poziciji ali sledeci sut je imao desnom i prebacio je na levu da sutne.
harper lee Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 E, ovo je ono sto sam ceo zivot zeleo da cujem od trenera Zvezde nakon pobede od 5:0. Ne moze neozbiljnost, ne moze zajebavanje, ne moze "poveli smo, dobili su crveni, lako cemo", prvo igrate da napunite stadion, ako mozete da date 20 dajte 20. 6
Dimitrije Posted July 30, 2023 Author Posted July 30, 2023 Za Azarova potpiujem ovo sto je Harper gore naveo. Sto se tice Nikolica, on ponekad odigra zadovoljavajuce ali jos uvek me nije ubeio da je igrac za Zvezdu. Navodno je desni bek a Barak ga forsira na levoj strani. Ukratko, igrac "bez boje, mirisa i ukusa". Danas je poveo jednu dobru kontru. Trojca nasih igraca trce zajedno sa njim a on neodlucan kome da doda. Zbog toga usporava, drzi loptu i ponasa se kao Buridanovo magare. Kao rezultat, propala kontra i izgubljena lopta. Tako neodlucan igrac u trenutku kada imamo priliku da opasno ugrozimo gol protivnika nema sta da trazi u timu u kome je tranzicija jedno od najjacih oruzja.
warp Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 9 minutes ago, harper said: Azarov kod nas za sve ovo vreme nije uhvatio nikakav kontinuitet, ono malo kontinuiteta kojeg je dobio kod Milojevica se odmah odrazilo na njegovu igru ali je od toga vecu korist imala mlada reprezentacija Gruzije nego Zvezda. On je jos uvek veoma mlad igrac i treba mu poverenje strucnog staba, ovako ce samo da se resetuje na Azarova sa pocetka mandata u Zvezdi. U svakom slucaju je bolje resenje od Lazara Nikolica kojem to nije prirodna pozicija i muci se na njoj kad god udje. Mislim i da koliko smo upoznali Bahara do sada, nije baš najsrećniji sa idejom da mu oba boka drže niski igrači, pa je protiv TSC-a ulazak Azarova kompenzovao Nedeljkovićem sa druge strane. Nisam gledao prvenstvo za mlade na kome kažu da je stvarno bio dobar. Gruzijci su uvek bili izuzetno tehnički potkovani fudbaleri, jedan od najboljih igrača sveta trenutno je Gruzijac a isedamdesetih su snimili jedan od najlepših filmova o fudbalu ikada https://www.imdb.com/title/tt0275862/ 2 1
kralj Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 30 minutes ago, warp said: Mislim i da koliko smo upoznali Bahara do sada, nije baš najsrećniji sa idejom da mu oba boka drže niski igrači, pa je protiv TSC-a ulazak Azarova kompenzovao Nedeljkovićem sa druge strane. Nisam gledao prvenstvo za mlade na kome kažu da je stvarno bio dobar. Gruzijci su uvek bili izuzetno tehnički potkovani fudbaleri, jedan od najboljih igrača sveta trenutno je Gruzijac a isedamdesetih su snimili jedan od najlepših filmova o fudbalu ikada https://www.imdb.com/title/tt0275862/ Filmčina, mogao bih da obnovim. 1
harper lee Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Gledam reprizu. Koliko u toku danasnjeg jutra treba napraviti otkupnu klauzulu za Stamenica od 20+ miliona. 2
dragance Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 50 minutes ago, harper said: Gledam reprizu. Koliko u toku danasnjeg jutra treba napraviti otkupnu klauzulu za Stamenica od 20+ miliona. Ja mislim da će on biti naš prvi igrač koji će otići direktno za neku sličnu sumu 10-15 minimum. Lučić je dve godine stariji???
harper lee Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 2 minutes ago, los borrachos said: Isto su godiste Lucic i Stamenic. Cak je stariji Stamenic cetiri meseca. I ja slusam komentatora sa Arene.
Recommended Posts