Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, John Coltrane said:

Kakvo crno gledanje kroz prste, Olainka išao u gol, Busnić ga potkačio sa ledja.

Nisam rekao da nije bio faul vec da je mogao da mu progleda kroz prste.

Posted

Bahar izgleda ljut k'o puska a ni igraci ne deluju kao da su se lepo proveli u svlacionici.

Kao sto rekoh, u drugom poluvremenu Batak uvodi umorne i lakse povredjene.

Posted
1 minute ago, harper said:

Nisam rekao da nije bio faul vec da je mogao da mu progleda kroz prste.

Da nije bilo rušenje sa ledja ispred 16m nego neki sitan faul na centru, pa

ajde, ali ovako…

Posted (edited)

Ovaj Kraso čak i kad da gol da ga tako nonšalantno preko qrca 😀

Ovaj njihov trener je debil .

Stamenic me podseća na Grujica,još ovaj povez na ruci.

Svaka čast treneru na mladim igračima ,to me mnogo nerviralo kod prošlih trenera .Kad udje  jebeni Gobeljic i Srnic.

Edited by elementary
  • +1 4
Posted

Ne volimo Lazara Nikolica, jel tako? :fantom:

Posted (edited)

Bukari :hail:

Edited by MiddleClass
Posted (edited)

Kako se samo kreće Stamenić i sve stiže , ako nastavi ovako eto njega brzo u ligama petice.

Dobro je sto ovi igrači koji udju grizu i odrzavaju tempo ,hoće da se dokažu .Lučić će biti džoker .

Solidan i Kabic iako nije ni u 20 igrača Vojvodine :)

Edited by elementary
  • +1 3
Posted

Bukari kao na igrici. 

• +1 1
Posted

bas sam hteo da pohvalim stamenica. decko igra fudbal

Posted

Bukari kad hoce da igra bukvalno je cheat code za nasu ligu, kad bismo ga nagovorili da igra fokusirano jednu polusezonu uzeli bismo 20 miliona za njega.

Stamenic je kradja, ne mogu i dalje da se nacudim da decko ima 20 godina.

Steta za onaj crveni, tesko se sta moze reci o igri kad igras 70 minuta sa igracem vise. Vojvodina mi se mnogo vise dopala od TSC-a, imaju i kvalitet i solidnu igru, nadam se da ce proci Kiprane.

• +1 4
Posted

Ali ljomber iz Voše zadovoljan, vidio dobre stvari na 0-5, Bahar nezadovoljan na 5-0. :lolol:

Lucic svaki put iskoristi sansu, Micko veceras perfektan, steta sto nismo iskoristili bar dio sansi. I naravno evro-gol Bukarija.

• +1 1
Posted

nadam se da ćemo dugo igrati u evropi ove sezone, od naše lige nema vajde. gazićemo sve živo, biće dosadno posle par kola i igračima i navijačima:)

Posted

Ja bih rekao a cemo imati u ligi bar 3-4 kluba koji ce ici ozbiljno protiv nas.  Pored Partizana, vidimo i da je Vojvodina spremna da igra otvoreno protiv nas.  Ocekujem da tako igraju i TSC i mozda Cukaricki.  Svi oni jesu slabiji po kvalitetu od Zvezde ali su motivisani da se nadigravaju i eventualno pobede Zvezdu.  Mi nismo danas izgledali kao tim koji je prerastao tkmicenje u nasoj ligi.   Jeste bilo 5-0, ali Batak je poceo utakmicu sa slabijom postavom.  Da je odmah krenuosa Cumicem, Radulovicem i Bolingom, mi bismo imali znatno tezi posao.

Posted

Trebalo bi Bahar da razmisli da mozda na ovakvim utakmicama, pogotovo protiv ekipa koje krenu da se ocajnicki brane, stavlja Azarova umesto Mitrovica na levog wing-back-a. Mitrovic je one-trick pony, ako mu se uzme prostor da pretrcava igrace nema ni snagu ni dribling Bukarija da pravi prednost. Ovaj mali Bjekovic ga je unistio danas. A tek izmena da umesto Mitrovica udje Lazar Nikolic, decko bukvalno nije znao sta treba da radi na toj poziciji. Mozda sam ja malo slab na Azarova ali siguran sam da bismo igrali mnogo bolje s njim na toj poziciji u nasoj ligi jer mu je to prirodna pozicija i ima dosta dobra resenja sa boka levom nogom.

Bas je nekako ostao utisak malo neprimeren rezultatu zbog one opste neozbiljnosti na pocetku i crvenog kartona koji je upropastio utakmicu. Treba nam jedna utakmica na kojoj cemo debelo da oderemo dupe da je dobijemo jer izgleda da je gazenje Fiorentine malo zavrtelo glavu igracima. Bukari i Kraso su u prvom poluvremenu radili neverovatne stvari za profesionalne fudbalere. Bukari je izgleda dobio ozbiljno ribanje u pauzi jer je u drugom poluvremenu bio bas onakav Bukari kakav nam je potreban, odmah je upisao gol i asistenciju.

Zao mi je sto ga Olajinka na kraju nije metnuo, izriljao je utakmicu kao tovarni konj i zasluzio je gol.

Vidim po portalima odusevljenje Lucicem i odmah da kazem da mi se to nimalo ne svidja, kao sto mi se ne svidja njegov stav na terenu. Ima on kvalitet ali ne moze da se ponasa i da igra kao da ima 16 godina i tek je poceo da dobija sansu. On je dve godine stariji od Stamenica i tri od Sljivica i vreme mu je da shvati da je senior.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...