pantelia Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Opet smo pokrali Voljni momenat jedno 30-40% manji nego u sredu. Vosa ne igra bas bunkericu koju sam ocekivao, pokusavaju nesto napred, cak i posle crvenog. Penal cist, nije mi bas najjasnije sta je problem, drugi zuti isto. 1
elementary Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Na pripremama smo igrali sa Fenerom,Zenitom ,Fiorentinom,znao sam da će ovako traljavo biti u našoj ligi na početku dok se adaptiramo posle priprema na ovaj tempo i blokove . 1
harper lee Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Jebi se sudija, decko je napravio dva faula od kojih je jedan bio za pola zutog i dobio crveni. Bahar ce morati malo da poprica sa nekim igracima, ovo je bilo vrlo, vrlo neozbiljnih 45 minuta. Bukari nikom ne da loptu, Kraso se zajebava kao na fudbalici ispred zgrade, koncentracija u zavrsnici nam je nula bodova. Na to je i Ivanic jedno pola sata uradio pogresno sve sto je mogao. Sve ovo sto Kraso radi je lepo za oko ali mogao bi se iznenaditi kad krenu zvizduci s tribina za ovo cirkusiranje, Zvezdina publika slabo tolerise takve stvari a i nije fer prema protivniku. Sad mi je malo jasnije zasto tip ne igra jace lige, odavno nisam video igraca sa toliko znanja da toliko neozbiljno shvata fudbal. 2
hrkljush boys_2 Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Sporiji ritam, ali opet dosta sansi, steta sto jos neka nije usla.
harper lee Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 2 minutes ago, pantelia said: Opet smo pokrali Voljni momenat jedno 30-40% manji nego u sredu. Vosa ne igra bas bunkericu koju sam ocekivao, pokusavaju nesto napred, cak i posle crvenog. Penal cist, nije mi bas najjasnije sta je problem, drugi zuti isto. Ne daje se crveni za onakav faul. Jeste bio neoprezan start i jeste bilo neozbiljno od igraca koji ima zuti da ga pravi ali klinac je, mogao je da mu progleda kroz prste. A i onaj prvi je za pola zutog samo zato sto je bilo u 16, nije uopste imao nameru da ga nagazi vec je kasnio na loptu. Blo gde drugo da je napravio takav faul sudija ne bi ni pomislio da mu da zuti.
elementary Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 (edited) Harper ono udaranje u skoku je čist žuti ,ovo drugo isto ,prekinuo napad ,zakačio ga namerno u punom trku . Bukari solira to je jasno ali mi se Kangva nikako ne svidja ,to sam pisao i na proslim utakmicama … Zar nije onaj žuti za udaranje u skoku ? Ako je onaj penal , u pravu si ,nije morao žuti. Edited July 30, 2023 by elementary
harper lee Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Just now, elementary said: Harper ono udaranje u skoku je čist žuti ,ovo drugo isto ,prekinuo napad ,zakačio ga namerno u punom trku . Bukari solira to je jasno ali mi se Kangva nikako ne svidja ,to sam pisao i na proslim utakmicama … To udaranje u skoku nije bio on, zute je dobio za penal i faul ispred 16. Za razbijanje Degenekove sekire je zasluzan onaj Milosavljevic ili tako nekako.
kralj Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Crveni je dobio valjda onaj što je napravio penal, a ne onaj što je udario Degeneka. 1
hrkljush boys_2 Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Pa nije Busnic bas klinac, 26 godina ima, drugi zuti je potpuno opravdan, Olayinka ga je skoro vec prosao za na 1 na 1 sa golmanom, isturio nogu i sapleo ga.
elementary Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Rekoh bolje da je ostao njihov igrač ,glupo i nepotrebno isključenje ,sudija se izgleda drži nekih pravila -penal-žuti , ko zna . Kraso je crni Katai ,voli vas da se zajebava . Mogao je lagano da da gol u onoj sansi ,da je odmah šutnuo a on lagano …
harper lee Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 2 minutes ago, elementary said: Harper ono udaranje u skoku je čist žuti ,ovo drugo isto ,prekinuo napad ,zakačio ga namerno u punom trku . Bukari solira to je jasno ali mi se Kangva nikako ne svidja ,to sam pisao i na proslim utakmicama … Zar nije onaj žuti za udaranje u skoku ? Ako je onaj penal , u pravu si ,nije morao žuti. Kangva je danas mnogo bolji nego sto je bio protiv Fiorentine. Ali Stamenic je iskopina za medalju, ne pamtim kada smo poslednji put doveli tako dobrog igraca ispod radara. Fokusiran, skoncentrisan, cvrst, odlicno cita igru, ne gresi pasove. Maltene savrseno poluvreme za njega. 3
John Coltrane Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 2 minutes ago, harper said: Ne daje se crveni za onakav faul. Jeste bio neoprezan start i jeste bilo neozbiljno od igraca koji ima zuti da ga pravi ali klinac je, mogao je da mu progleda kroz prste. A i onaj prvi je za pola zutog samo zato sto je bilo u 16, nije uopste imao nameru da ga nagazi vec je kasnio na loptu. Blo gde drugo da je napravio takav faul sudija ne bi ni pomislio da mu da zuti. Kakvo crno gledanje kroz prste, Olainka išao u gol, Busnić ga potkačio sa ledja.
harper lee Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 1 minute ago, hrkljush boys_2 said: Pa nije Busnic bas klinac, 26 godina ima, drugi zuti je potpuno opravdan, Olayinka ga je skoro vec prosao za na 1 na 1 sa golmanom, isturio nogu i sapleo ga. Zar? Mislio sam da je klinac, deluje kao da nema ni 18.
elementary Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Stamenić odličan ali mu fali mnogo bolji Kangva ,jeste on bolji nego pre ali opet nedovoljno .
Recommended Posts