Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Segundo said:

Nikada nikome ne bih dozvolio da odloži utakmicu zato što za 4 dana ima obaveze u Evropi. Koliko ih se samo odlagalo u prethodnih 15 godina, pa onda ispadali, gubili snagu do 70. minuta, toga smo nagledali i videli da je potpuno irelevantna stvar ako nemaš kvalitet, pripremu i sve što ide uz to. 

Odlagali smo mi utakmice u dubokoj fazi sezone kad igramo za prolaz ili tako nesto ali odlagati drugu utakmicu sezone zbog zamora igraca je van pameti. Vojvodina ima svoju kalkulaciju posto joj je dvomec sa Apoelom bitan ali bi nas uveli u problem jer odlozene utakmice moraju da se odigraju a mi kad jednom udjemo u ritam sreda-nedelja najmanje do proleca necemo imati kada da je odigramo.

• +1 1
Posted
Just now, harper said:

Odlagali smo mi utakmice u dubokoj fazi sezone kad igramo za prolaz ili tako nesto ali odlagati drugu utakmicu sezone zbog zamora igraca je van pameti. Vojvodina ima svoju kalkulaciju posto joj je dvomec sa Apoelom bitan ali bi nas uveli u problem jer odlozene utakmice moraju da se odigraju a mi kad jednom udjemo u ritam sreda-nedelja najmanje do proleca necemo imati kada da je odigramo.

Razumem kalkulaciju, ali baš si ti pisao na drugoj temi da ovakve utakmice u ovoj fazi više mogu da ti znače, nego što će te sputati. Dao sam primer i nas koji smo gubili dušu pre 70. min iako smo odlagali utakmice u prvenstvu da bi se bolje spremili. Nema 'leba ako nisi spreman, nemaš kvalitet, mislim da ta kalkulacija svakako pada u vodu. 

Ako nisi spreman da izgruvas 2 utakmice nedeljno, batali sve. Sutra ako bi usli u grupu, tražili bi svako malo neko odlaganje, jer sledi "nikad bitnija" utakmica. Tu mislim i na nas, nije stvar Vojvodine. 

• +1 4
Posted (edited)

Glazer - Degenek, Mijailovic, Dragovic - Bukari, Stamenic, Kangwa, Ivanic, Mitrovic - Krasso, Olayinka.

Dziber iz Voše "prvotimce" naravno ostavio na klupi.

Edited by hrkljush boys_2
Posted
4 minutes ago, elementary said:

Ima li pljuska u Bg-u?

Bio pre nekih 10 minuta na stadionu, i prosao bas brzo, neka 2 minuta trajalo

Posted

ima li negde strima za tekmu?

Posted

Dragović se ošisao ,jedva ga prepoznah :)

Posted

Ovaj sa Arene ne zna da li je penal ili ne

:isuse:

• +1 1
Posted

Jebes ti ovaj fudbal, taman da se mirne savesti gleda finale. 

Posted (edited)

Trebali smo da damo već nekoliko komada ,previše nonšalantno …

Bolje da im je ostalo 11 igrača ,tek sada će da se povuku .

Edited by elementary
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...