Milosh76 Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 Luka Jovic ima bar 5M evra godisnju platu neto... nek je i 3M neto...opet ne mozemo da ga platimo osim ako se ne odrekne bas velikog dela iste. Istice mu ugovor u junu 2024, nema logike da ga Fiorentina pozajmi nama, pa da mi u januaru potpisemo ugovor od juna za dzabe. Tesko ce on kod nas, mada bi verovatno bio ogromno pojacanje, s tim sto nemam pojma ko bi onda isao na klupu.
Lo Zingaro Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 Na viola sajtu navijaci vecinom zele da sto pre ode pa makar i u Zvezdu
Milosh76 Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 Ako ce da igra za milionce... neka dodje...samo sto nisam siguran ko bi onda ispao iz tima
harper lee Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 27 minutes ago, Milosh76 said: Ako ce da igra za milionce... neka dodje...samo sto nisam siguran ko bi onda ispao iz tima Nije stvar ko ce da ispadne iz tima, mi jos uvek nismo potpuno odustali od onog Late Lata, stvar je u tome da je Jovic sa plate od 20 miliona u Realu vec pao na 5 miliona u Fiorentini i nerealno je da ce da igra za milion. On jos uvek ima veliku cenu na trzistu, tek ako ga niko ne bude hteo zbog zajebavanja mozda bismo mogli da ga nagovorimo zato sto je on vec govorio da zeli da se jednog dana vrati u Zvezdu. Mozda se i nadjemo za godinu-dve ako mi budemo i dalje isli gore a on dole.
Кристофер Лумумбо Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 kako mi se svidja kraso, sto ume dodat, lijepo za videti. svaka cast mrkeli na skautingu.
harper lee Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 6 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: kako mi se svidja kraso, sto ume dodat, lijepo za videti. svaka cast mrkeli na skautingu. Znam da se zajebavas ali za svaki slucaj da napisem da Mrkela ima s tim veze koliko i ti. On nije ni cuo za Krasoa dok mu nisu rekli da cemo ga potpisati. 2
Кристофер Лумумбо Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 znam uvek mi je bilo smesno kad se pogresi sa pojacanjem pa terza provuce da ga je mrkela skautirao.
dragance Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 (edited) Mrkela je obično “skautirao” domacu drvnu gradju. Edit: ne verujem da se i za to više pita. Edited July 28, 2023 by dragance
Dankan Ajdaho Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 6 hours ago, Plajvi said: Perica je ovde igrao kao car i sa radošću ga se sećam❤️ 1
Ratamahatta Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 Ostace zlatnim slovima zapamcen po lomljenju kicme Babeua, Svetlicica i parnog zutog posle trcanja na sever da proslavi gol protiv Meca u trecem minutu 1
harper lee Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Batak pokusava da nas zajebe kao prosle godine, najavio da ce da odmara neke bitne igrace jer su "umorni i imaju neke sitne povrede" ali na klupi. Trik je da udjemo preko kurca u utakmicu a onda kad krenemo da menjamo startere klincima on uvede sve igrace iz prve postave. Prosle godine mu je zamalo uspelo ali ga je Kangva zajebao golom sa distance nekih 40 sekundi pre kraja utakmice. Sada mu treba napuniti mrezu do vrha dok su mu drugopozivci na terenu pa neka odmara startere do prolecne polusezone. 6 1
levi Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 (edited) kad je bila obrnuta situacija Zvezda nije morala da kalkuliše ovako, nego je bilo odloženo do termina koji Zvezdi odgovara da može da igra u najjačem sastavu. a sad Vojvodini neće da odlože i još su krivi što možda čak i neće da se sklone i izađu sa omladincima, nego će možda probati da odigraju nešto za sebe Edited July 30, 2023 by levi
pantelia Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Ja mislim da bi i Zvezda pristala na odlaganje da nije vec odlozeno prvo kolo cele lige
Segundo Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Nikada nikome ne bih dozvolio da odloži utakmicu zato što za 4 dana ima obaveze u Evropi. Koliko ih se samo odlagalo u prethodnih 15 godina, pa onda ispadali, gubili snagu do 70. minuta, toga smo nagledali i videli da je potpuno irelevantna stvar ako nemaš kvalitet, pripremu i sve što ide uz to. 6
Recommended Posts