harper lee Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 4 hours ago, darkonet said: Na 5:0 neko iz Viole zvao Terzica da usporimo pa necemo morati da vracamo onu ratu sto je isla pogresno preko naseg racuna a ne preko nemacke banke...to je tih pola miliona. A Terza alav na pare i eto, ostalo samo pet. Na 5:0 je Bahar uveo klince a Italiano nekoliko standardnih prvotimaca da spreci bruku, tako da se skala razlike u kvalitetu pomerila debelo na njihovu stranu. Za mesec dana, kad su u pitanju ekipe iz drugog poluvremena, Fiorentina bi nas odvalila od zivota. Ovako smo odrzali rezultat, sto je lep uspeh za ove nase klince.
Dankan Ajdaho Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 18 minutes ago, harper said: Jeste, Laki, lukavi Jovic je uspeo da zajebe skaute najvecih svetskih klubova da poveruju da je kvalitetan igrac. Gde god je igrao nakon Švabije ostavio je neizbrisiv trag.
Bogotac Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 Voleo bi u vezi jos jednog igraca da dovedemo,pre nekoga u spicu. 1 1
harper lee Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Gde god je igrao nakon Švabije ostavio je neizbrisiv trag. To nema veze sa njegovim kvalitetom, veci igraci od njega iz raznih razloga nisu postigli ono sto su po talentu lako mogli da postignu. Danas verovatno niko ne bi pricao o Peleu i Maradoni kao najvecim igracima svih vremena da Dzordz Best nije bio to sto je bio, jebivetar, zenskaros i alkos. Niko nije precenio Lukin talenat, samo su neki precenili njegovu motivaciju i sportski moral, on je veliki talenat i izvanredan igrac.
kralj Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 Pritom govorimo o klubu kome je plafon dovođenje igrača iz druge francuske lige, slovačke, norveške i izraelske. Pisali smo nedavno o njegovom eventualnom povratku, tada sam digao obadve, sad nisam siguran kako bi tim podneo takav udarac na već pristojno formiranu hijerarhiju. Inače, verujem da bi dolazak u Zvezdu doživeo kao poslednju šansu da bude to što može da bude i da bi pošteno zagrizao.
harper lee Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 (edited) 23 minutes ago, Bogotac said: Voleo bi u vezi jos jednog igraca da dovedemo,pre nekoga u spicu. Mi imamo tri zanimljiva igraca u vezi od kojih su dvojica, Kangva i Ado, za sada liability, zato izgleda da nam je tu potreban jos jedan ekstra igrac. To misle i u klubu, ja licno bih vise voleo da se pojacaju individualni rad i kontrola te dvojice igraca. Oni su jos uvek jako mladi i mislim da imaju veliki prostor za napredak, ako bi probili svoja trenutna ogranicenja dobili bismo vise od neke solidne kupovine. Steta je sto Kanga nije umeo da uvuce rogove i prihvati sugestije trenera nego je pokusao da nastavi da igra sta hoce i samog sebe isterao iz tima. Mi imamo dosta dubok i skup roster, kao i mnogo mladih igraca koji ocekuju minute ove godine, treba voditi racuna o tome da se ne pretera u ovoj euforiji i nagomilaju igraci. Glazer (Popovic), Mijailovic (Spajic), Degenek (Lekovic), Dragovic (Rodic), Bukari (Nedeljkovic), Stamenic (Ado), Kangva (Sljivic), Mitrovic (Azarov), Ivanic (Lucic), Kraso (Katai), Olajinka (Mijatovic), mogu da posluze Lazar Nikolic, Kabic, Milunovic, Prucev, treci golman Vasiljevic. Plus se jos nismo otarasili cetiri igraca na koje Bahar ne racuna (Gobeljic, Srnic, Vigo, Kanga). To je roster od preko 30 igraca koji treniraju s prvim timom, ne bih ja tu mnogo cackao do prodaje ili poklanjanja ove cetvorice prekobrojnih. U nekoj idealnoj varijanti i pod uslovom da ne racunamo previse na klince potrebno nam je tri kvalitetna igraca (defanzivniji desni wing-back, centralni vezni i napadac) da bismo bili tip-top sa 22 igraca koji mogu ravnopravno da igraju bar u LE ali to je bas idealna varijanta. Edited July 28, 2023 by harper
Dankan Ajdaho Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 23 minutes ago, harper said: To nema veze sa njegovim kvalitetom, veci igraci od njega iz raznih razloga nisu postigli ono sto su po talentu lako mogli da postignu. Danas verovatno niko ne bi pricao o Peleu i Maradoni kao najvecim igracima svih vremena da Dzordz Best nije bio to sto je bio, jebivetar, zenskaros i alkos. Niko nije precenio Lukin talenat, samo su neki precenili njegovu motivaciju i sportski moral, on je veliki talenat i izvanredan igrac. Takvih genijalaca puno groblje talenata. Kada za koju godinu okači kopačke o klin™ par godina posle toga niko se doslovno neće sećati ni da je postojao. 2
dragance Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 7 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Takvih genijalaca puno groblje talenata. Kada za koju godinu okači kopačke o klin™ par godina posle toga niko se doslovno neće sećati ni da je postojao. De, ne preteruj. Bukvalno je bio top u Evropi i najbolji golgeter u Nemačkoj. Bolji od Vlahovića u vreme njegovog hajpa. E sad, Real je ubio mnoge igrače, najsvežiji primeri su Azar i Bejl. 1
harper lee Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 10 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Takvih genijalaca puno groblje talenata. Kada za koju godinu okači kopačke o klin™ par godina posle toga niko se doslovno neće sećati ni da je postojao. Mislim da ce se nekako utesiti sa 50 miliona koliko je dobio od Reala. Bice tesko ali jak je Luka, izdrzace. Ne zajebavaj, majke ti. Nije on potpisao za Real zbog dobre frizure vec zbog igara u Nemackoj. Pitaj navijace Ajntrahta sta misle o kvalitetu Luke Jovica i koliko dugo ce da ga pamte.
colonelo Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 Prije 4 godine, baš dok je trajala histerija oko Lukinog prelaska u Real, sjedio sam sa njegovim ocem koji je tada pričao da je Luka čvrsto riješen da kad-tad ponovo zaigra za Zvezdu. I da to neće biti kad mu karijera bude uveliko na zalasku. Dakle, eto prilike...
kralj Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 Nije to tako nerealno kao što se u prvi mah čini. Ako se ne varam, on je prošle godine potpisao na dve godine?
darkonet Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 2 hours ago, harper said: Na 5:0 je Bahar uveo klince a Italiano nekoliko standardnih prvotimaca da spreci bruku, tako da se skala razlike u kvalitetu pomerila debelo na njihovu stranu. Za mesec dana, kad su u pitanju ekipe iz drugog poluvremena, Fiorentina bi nas odvalila od zivota. Ovako smo odrzali rezultat, sto je lep uspeh za ove nase klince. harpere, sala je bila u pitanju a na konto price o jos jednoj namestaljci by pantic i ostala klika a ne da smo ih obrukali da bukvalno treba da su zahvalni onome gore sto ih nismo pregazili sa desetkom vec u poluvremenu. 1
Ratamahatta Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 6 hours ago, Dankan Ajdaho said: Ne znam da li se u istoriji fudbala rodio precenjeniji igrač od Jovića, nit veće dreke nit manjeg kurca. 1 3
kralj Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 49 minutes ago, Plajvi said: 😆 Meni je pao na pamet kad je Laki pisao kako se Luke niko neće sećati. Perice se ipak i danas sećamo iako mu postrealska karijera imala strmoglaviji pad i završila u Jagodini. 1
Recommended Posts