Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
27 minutes ago, MiddleClass said:

Bas me zanima hoce li biti 10k protiv Vojvodine

Biće više

• +1 2
Posted
1 hour ago, Poludziber said:

Nije niko prenosio, a Fjorentina se medijski prati samo u Firenci i okolini u ovom delu godine. Ima danas poneki clanak u kom se daje rezultat uz objasnjenje da je Zvezda jak tim s formom podugnutom za pocetak prvenstva a Fjorentina dosla s plaze bez nekoliko najboljih igraca. I to ne kao da bi se umanjila zvezdina zasluga za odlican rezultat vec kao pitanje koliko smisla ima da se sastaju u prijateljskim utakmicama 2 tima sa toliko razlicitim stepenom priprema.

Pre par godina Sampdorija - Vojvodina 0:4 u kvalifikacijama za Ligu Evrope, isto ovaj neki period godine. Očigledno Italijani ne pale motore pre septembra, znajući to bolje da je juče došao neko ko bi igrao fudbal

Posted
23 minutes ago, Nikodije said:

Pre par godina Sampdorija - Vojvodina 0:4 u kvalifikacijama za Ligu Evrope, isto ovaj neki period godine. Očigledno Italijani ne pale motore pre septembra, znajući to bolje da je juče došao neko ko bi igrao fudbal

Pa kad im prvenstvo krece mesec dana kasnije. Ne slazem se sa boldom jer mislim da je dobro da se dize samopuzdanje i hajp koje je nedostajalo godinama ako ne decenijama. Naravno, ne treba se preceniti.

Posted

Sta se lozite kad kazu glodari da smo namestili

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

• +1 7
  • Wub 1
  • Haha 1
Posted
2 minutes ago, Moća said:

Ko ih uopšte sluša onakve zapenjene?

• +1 5
  • Haha 1
Posted
24 minutes ago, Moća said:

Naravno da smo namestili! Sta mislis koliko kosta Fiorentina primi 5 golova za 18 minuta?

• Haha 1
Posted

Lako se sad razbacivati kad je Mozzart uduplao sponzorstvo :fantom:

• +1 2
Posted
10 minutes ago, Moća said:

Ja bi im dao pola miliona.

A koliko bi trazio da Zvezda izgubi 5-0?

Posted
58 minutes ago, Moća said:

Ja kažem, odlični ste. 

Svaka čast Baharu.

• Hvala 4
Posted
12 minutes ago, Azdaja said:

Ja kažem, odlični ste. 

Svaka čast Baharu.

Ne kažem to za forumske vec za neke moje koje znam van foruma.

• +1 2
Posted

Budala ima svuda, ono sinoć je bilo klasična demonstracija sile i pokazatelj trenutnog stepena zvezdine forme.

Kakvo crno nameštanje.

• Hvala 1
Posted

Sutra pocinje prvenstvo, zeleo bih prvi da vam cestitam titulu

• +1 3
  • Haha 1
Posted
18 minutes ago, shimpr said:

Salu na stranu, delujete mocno. Ako vam zapadne neka grupa smrti, recimo siti, real i jos neko, makar cete se nagledati dobrog fudbala, a ako uleti neko malo slabiji, e onda napadajte. Ne znam da li je ikada bio bolji stoperski tandem od dragovica i degeneka. I trener vam je lud 100 gradi. Pozitivno naravno. Ima taj neki pobednicki mentalitet. Inace, da ne budem skroz diplomatski korektan, voleo bih da vas svi naguze i nakantaju. 

nikodije antipod?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...