Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

I meni je Stamenić najveće osveženje, ali Kraso :hail:... Postaću dosadan. 

• +1 2
Posted

Bata Đora da nije mrtav sad bi umro opet

• +1 3
  • Haha 6
Posted
7 minutes ago, harper said:

What?

Hajde sto smo dali pet, realno je trebalo da damo devet golova. I pored toga sto je Kangva uradio pogresno sve sto je mogao.

Ali price da Ivanic ne moze bez Kataija.:laugh: Nesto ne vidim da mu smeta igranje sa Krasoom. Njih dvojica su fenomenalni igraci. Proradile su i Olanjinkine dugacke noge, oba je uterao zahvaljujuci tome sto je krakat.

Ima pozadi jos da se radi, mnogo lose branimo druge lopte posle prekida koje padaju u zonu suta, ali ovo sto smo igrali napred prvih pola sata je verovatno najbolje izdanje Zvezde jos od onih prvih sat vremena protiv Reala 1987. godine, a to znaci nesto buduci da je izmedju i generacija iz Barija. Odbrana Fiorentine bukvalno nije znala sta je snaslo, crveno-beli dresovi su samo sevali pored njih.

Fiorentina je u losoj fazi priprema za ovakvu utakmicu, nije im ovo ni najbolji tim, ali ima tu nekoliko top igraca i ovaj rezultat je zaista fascinantan.

Što bi svojevremeno rekao Govedarica: U savremenom fudbalu teško je dati 5 komada i protiv 11 čunjeva na terenu. 

• +1 1
Posted
1 minute ago, Dankan Ajdaho said:

Bata Đora da nije mrtav sad bi umro opet

Bata Djora je ziv... Skoro je komentarisao Ljupkovo zdravlje  i sl.

• Haha 7
Posted

Glazer je golmancina.

Presli smo na 4 pozadi

Posted

Fiorentina ima baš puno sreće večeras, nevjerovatno ali realno

Posted (edited)

Glazer da bolje izlazi na lopte branio bi u ligama petice , dosta je linijaš

Izmenjali celu ekipu tako da je to to , čisto da vidimo Sljivica,Lučica …

Edited by elementary
Posted
20 minutes ago, Milosh76 said:

Trebalo bi ga posetiti sa glogovim kocem…:fantom:

• +1 2
Posted

Kako bih ja tukao ovog sudiju, jebo mu pas mater. Domacinski nam ne sudi nista, otvara Fiorentini kontre, nase lopte dosudjuje njima. Valjda da se gost ne uvredi zbog 5:0.

Posted
8 minutes ago, Poludziber said:

Trebalo bi ga posetiti sa glogovim kocem…:fantom:

Ima li prenosa u Italiji, sta kazu italijanski novinari?

Posted

Kao sto rekoh, Pop je jedan jebeni car!

• +1 3
Posted

Vojvodina u nedelju od 20h... Sta ocekivati? 😃

Bahar rece da ima mesta za napredak 😃

Posted

Meščini da su istok i zapad danas bili puniji od sjevera, i to dosta govori. Uzeljela se ciganska nacija fusbala.

• +1 6
Posted

To bi bilo to za večeras jedan fin čas fudbala, da ne preterujemo ovo je ipak bio prijateljski  meč, ne znamo mi još pravu snagu ovog tima, ali jasno  ko dan da je trener trenerčina i da zna posai i organizaciju igre u svakom smislu, nisam ni sumnjao u to čim sam čuo da mu je u stručnom štabu kondicioni trener čovjek koji je vježbao fizičku spremu izraelske vojske . Svaka čast i Marinu na izboru pojačanja koja to zasigurno jesu, ali u ovakvoj trenerskoj postavci igre i naši domaći talenti postaju kvalitetne bekap opcije na svim pozicijama.  Bićemo zanimljiva enigma mnogima u LŠ, a biće i uživanja svakako. 

Posted
59 minutes ago, Milosh76 said:

Bio sam siguran da je skiknuo pre godinu dve:gospode:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...