Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Arthur Kirkland said:

Terza Madjija/Mafija uzbunio pola EL sa jucerasnjom izjavom :D Iako je sklon ozbiljnim odvalama, moj favorit je ona da te u Srbiji ne smatraju muskarcem ako nisi bio u zatvoru.

evroliga ga na tviteru citirala "kosarka se igra u 4 evropske drzave" :hail:

• Haha 2
Posted

terza pomesao kosarku i vaterpolo

Posted
6 minutes ago, Nikodije said:

gde si meta stronzo, sta ima

Pazi sta pises. Stronzo je parce govneta. :huh:

Da je poludziber tako lako prevodivo ne bih ga uzeo za nadimak. Mezzotammarro bi bilo nesto najblize.

• +1 1
  • Haha 2
Posted
16 minutes ago, pbg12345 said:

evroliga ga na tviteru citirala "kosarka se igra u 4 evropske drzave" :hail:

Deveti osmi ešalon ozbiljnog sporta

Posted

cita se i Lacjo, pa portali svejedno nece objavljivati takvu transkripciju.  preseravanje

• +1 2
  • -1 1
Posted

Novi dresovi su nam ekstra! Podsećaju me na eru Pižona, Džaje, itd. A plavi dres je super takodje.

Posted
52 minutes ago, TS-CS said:

cita se i Lacjo, pa portali svejedno nece objavljivati takvu transkripciju.  preseravanje

Ne cita se Lacjo vec Lacio. :fantom:

• +1 2
Posted
2 hours ago, dragance said:

Novi dresovi su nam ekstra! Podsećaju me na eru Pižona, Džaje, itd. A plavi dres je super takodje.

Stvar ukusa, meni se crveno-beli i ne svidja, one duplirane tanke crvene pruge mi nisu legle :D  Tako da mi je crveno beli iz prosle/predprosle sezone lepsi... U sustini nebitno....

• +1 2
Posted
7 minutes ago, assignment said:

Stvar ukusa, meni se crveno-beli i ne svidja, one duplirane tanke crvene pruge mi nisu legle :D  Tako da mi je crveno beli iz prosle/predprosle sezone lepsi... U sustini nebitno....

Ne moze nijedan prugasti dres da izgleda dobro sa onom belom mrljom na kojoj Gazprom insistira da bi mu se bolje videla reklama. Svaki je do sada izgledao kao zakrpa s tom mrljom.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

Kako javlja nemački “Sport 1”, Stefan Leković se nalazi na listi želja Bajerna iz Minhena.

Nemci pišu da je mladi štoper bio na meti Mančester sitija koji bi ga kasnije prosledio u Francusku da sazreva.

Opisuju ga kao mladog, snažnog i hrabrog defanzivca. Piše i da se od transfera u Siti odustalo kada je Crvena zvezda prodala Zenitu takođe svoje dete Strahinju Erakovića.

Ipak, nije samo Bajern zainteresovan za Stefana Lekovića. Štoper Crvene zvezde je i na radaru Borusije iz Dortmunda, ali i Lajpciga. Stefan Leković je na ceni, a odluka na Crvenoj zvezdi. Ipak, prvo da ponuda stigne na stadion “Rajko Mitić"

Posted

Kul je ovaj omaž pirotskom ćilimu na belom dresu iako su nas u fudbalskom smislu više zadužili Podgorica, Skoplje, Ljubljana i Gana npr

Pretpostavljam da bi pravoverni spalili Red Star shopove ako bi se pojavio eventualni zeleni dres u čast svih afričkih fudbalera muslimanske vere koji su sad u klubu ili su prošli kroz njega....

• +1 1
  • Haha 1
  • Tužno 1
Posted (edited)

Po Blicu sastavi

Zvezda: Glazer, Degenek, Mijailović, Rodić, Kangva, Stamenić, Mitrović, Bukari, Ivanić, Olajinka, Kraso.
Fjorentina: Taračiano, Dos Santos, Biragi, Martines, Ranijeri, Dankan, Mandragora, Sabiri, Jović, Bonaventura, Ikone.

Iznenađenje je svakako što nema Aleksandra Dragovića, kapitena Crvene zvezde, a prema informacijama koje su stigle iz kluba za Sportal, on će iz preventive propustiti večerašnji duel.

direktan prenos  na  RTS1, Arenasport Premium 1, Zvezda TV, kao i na glavnom Jutjub kanalu FK Crvena zvezda.

Počinje u 20h

Edited by sasha
  • +1 1
Posted

Dragovic lakse povredjen, zato ne igra.

Posted

Lepo popunjene tribine. 

• +1 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...