pbg12345 Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 3 hours ago, Arthur Kirkland said: Terza Madjija/Mafija uzbunio pola EL sa jucerasnjom izjavom Iako je sklon ozbiljnim odvalama, moj favorit je ona da te u Srbiji ne smatraju muskarcem ako nisi bio u zatvoru. evroliga ga na tviteru citirala "kosarka se igra u 4 evropske drzave" 2
Lo Zingaro Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 6 minutes ago, Nikodije said: gde si meta stronzo, sta ima Pazi sta pises. Stronzo je parce govneta. Da je poludziber tako lako prevodivo ne bih ga uzeo za nadimak. Mezzotammarro bi bilo nesto najblize. 1 2
VoodooDerina Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 16 minutes ago, pbg12345 said: evroliga ga na tviteru citirala "kosarka se igra u 4 evropske drzave" Deveti osmi ešalon ozbiljnog sporta
TS-CS Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 cita se i Lacjo, pa portali svejedno nece objavljivati takvu transkripciju. preseravanje 2 1
dragance Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 Novi dresovi su nam ekstra! Podsećaju me na eru Pižona, Džaje, itd. A plavi dres je super takodje.
Lo Zingaro Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 52 minutes ago, TS-CS said: cita se i Lacjo, pa portali svejedno nece objavljivati takvu transkripciju. preseravanje Ne cita se Lacjo vec Lacio. 2
assignment Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 2 hours ago, dragance said: Novi dresovi su nam ekstra! Podsećaju me na eru Pižona, Džaje, itd. A plavi dres je super takodje. Stvar ukusa, meni se crveno-beli i ne svidja, one duplirane tanke crvene pruge mi nisu legle Tako da mi je crveno beli iz prosle/predprosle sezone lepsi... U sustini nebitno.... 2
harper lee Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 7 minutes ago, assignment said: Stvar ukusa, meni se crveno-beli i ne svidja, one duplirane tanke crvene pruge mi nisu legle Tako da mi je crveno beli iz prosle/predprosle sezone lepsi... U sustini nebitno.... Ne moze nijedan prugasti dres da izgleda dobro sa onom belom mrljom na kojoj Gazprom insistira da bi mu se bolje videla reklama. Svaki je do sada izgledao kao zakrpa s tom mrljom. 2 1
Milosh76 Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 Kako javlja nemački “Sport 1”, Stefan Leković se nalazi na listi želja Bajerna iz Minhena. Nemci pišu da je mladi štoper bio na meti Mančester sitija koji bi ga kasnije prosledio u Francusku da sazreva. Opisuju ga kao mladog, snažnog i hrabrog defanzivca. Piše i da se od transfera u Siti odustalo kada je Crvena zvezda prodala Zenitu takođe svoje dete Strahinju Erakovića. Ipak, nije samo Bajern zainteresovan za Stefana Lekovića. Štoper Crvene zvezde je i na radaru Borusije iz Dortmunda, ali i Lajpciga. Stefan Leković je na ceni, a odluka na Crvenoj zvezdi. Ipak, prvo da ponuda stigne na stadion “Rajko Mitić"
warp Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 Kul je ovaj omaž pirotskom ćilimu na belom dresu iako su nas u fudbalskom smislu više zadužili Podgorica, Skoplje, Ljubljana i Gana npr Pretpostavljam da bi pravoverni spalili Red Star shopove ako bi se pojavio eventualni zeleni dres u čast svih afričkih fudbalera muslimanske vere koji su sad u klubu ili su prošli kroz njega.... 1 1 1
sasha Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 (edited) Po Blicu sastavi Zvezda: Glazer, Degenek, Mijailović, Rodić, Kangva, Stamenić, Mitrović, Bukari, Ivanić, Olajinka, Kraso. Fjorentina: Taračiano, Dos Santos, Biragi, Martines, Ranijeri, Dankan, Mandragora, Sabiri, Jović, Bonaventura, Ikone. Iznenađenje je svakako što nema Aleksandra Dragovića, kapitena Crvene zvezde, a prema informacijama koje su stigle iz kluba za Sportal, on će iz preventive propustiti večerašnji duel. direktan prenos na RTS1, Arenasport Premium 1, Zvezda TV, kao i na glavnom Jutjub kanalu FK Crvena zvezda. Počinje u 20h Edited July 26, 2023 by sasha 1
Recommended Posts