Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
20 minutes ago, papapavle said:

Jel su doputovali Fjorentinci, da li se zna stize li i Amrabat? 

Ovde pisu da se Amrabat juce vratio s godisnjeg i da ne putuje u Bg. Ocel biti negde prenos da se vidi ta tekma? U Italiji niko ne prenosi.

• +1 1
Posted

Kangva ne vodi računa o svom tijelu, lik nije mrdnuo što se tiče spremnosti otkad je u Zvezdi. To je i trenera ispizdilo, mislim da je na posebnom režimu dok ne dovede neke parametre u red. 

• +1 1
Posted

možda bahar nadje u Izraelu nekog glazera na poziciji veznjaka, nekog koga evropski timovi još nisu otkrili

• +1 1
Posted
1 hour ago, James Marshall said:

Kangva ne vodi računa o svom tijelu, lik nije mrdnuo što se tiče spremnosti otkad je u Zvezdi. To je i trenera ispizdilo, mislim da je na posebnom režimu dok ne dovede neke parametre u red. 

Nije valjda pao na čari pečenja, pihtija i mešanog mesa i rakije u Džakarti?

Posted
4 minutes ago, dragance said:

Nije valjda pao na čari pečenja, pihtija i mešanog mesa i rakije u Džakarti?

izgleda nije mogao da odoli, rekli mu prije godinu da smrša, nije mrdnuo ni promil :lolol: 

Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

I RTS i YouTube...

Sigurno ovo za YouTube?

Posted
8 minutes ago, Poludziber said:

Sigurno ovo za YouTube?

Bile su na YT utakmice iz Rusije i ova protiv TSC, tako da će verovatno biti i sutra

Posted (edited)

Ako sam dobro čuo u Oku,  Terzić kaže da je odbijena ponuda od 5 miliona evra iz Saudijske Arabije za nekog 30ogodišnjeg vašeg igrača.

Verovatno misli na Ivanića.

Terzića je jako zanimljivo slušati.

Edited by Milošica
Posted
1 hour ago, Poludziber said:

Sigurno ovo za YouTube?

Ili ZvezdaTV ili fkcz na YouTube imaju prenose.

Posted

Fiorentinci nisu poleteli zbog vetra, vratili se u trening centar, utakmica pod velikim znakom pitanja

Posted

Kako nam je potvrđeno iz Crvene zvezde novi let je zakazan za 22 časa. Očekuje se da Luka Jović i drugari u Beograd slete nešto pre ponoći. Nadamo se da ih nevreme neće sačekati iznad srpske prestonice

• +1 1
Posted
3 hours ago, Milošica said:

Ako sam dobro čuo u Oku,  Terzić kaže da je odbijena ponuda od 5 miliona evra iz Saudijske Arabije za nekog 30ogodišnjeg vašeg igrača.

Verovatno misli na Ivanića.

Terzića je jako zanimljivo slušati.

Zanimljivo ga je slusati koliko i mlinski tocak. Zvezdan Japajarzic.

• +1 3
Posted

Vrv sam pod utiskom SP jer ne pratim fudbal kao nekad pre, ali mi nije jasno kako Amrabat nije zavrsio letos ili cak zimus u nekom kvalitetnijem timu. Zlata vredan igrac

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...