John Coltrane Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 2 hours ago, dragance said: Ja mogu da izgledam kao Bufon iz najboljih dana, samo da me potrefi kamera jednom kad imam neloš dan. A ako imaš dva neloša dana
dragance Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Zna li on da doda loptu? Ima li takav video negde na YT? 1
MiddleClass Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 2 hours ago, harper said: Koliko li taj covek voli Zvezdu kad je dosao posle svega sto su mu radili ovi majmuni iz uprave a i pojedini saigraci po njihovom nalogu. Bahar kad je dolazio nije mogao da veruje da smo ga uopste pustili da ode, na kraju su on i Marin izboksovali da se Milos vrati odakle nije trebalo ni da odlazi. Ovo je jedno od najvecih pojacanja koje je Zvezda dobila u prelaznom roku, tek sad kad bude igrao u postenom timu sa postenim saigracima i trenerom koji ima poverenja u njega videce se koliko je Degenek zapravo ozbiljan igrac. Vidjeli smo to i na WC prije 9 mjeseci 3
Milosh76 Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Prvo kolo u subotu na Miticu sa Vojvodinom. Derbi na JNA, tradicionalno u sredu 27.9. 1
Milosh76 Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Zeleznicar iz Panceva...poznatiji kao klub iz koga je dosao Stanic, koji je sad u TSC. 1
Arthur Kirkland Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 6 hours ago, harper said: Koliko li taj covek voli Zvezdu kad je dosao posle svega sto su mu radili ovi majmuni iz uprave a i pojedini saigraci po njihovom nalogu. Bahar kad je dolazio nije mogao da veruje da smo ga uopste pustili da ode, na kraju su on i Marin izboksovali da se Milos vrati odakle nije trebalo ni da odlazi. Ovo je jedno od najvecih pojacanja koje je Zvezda dobila u prelaznom roku, tek sad kad bude igrao u postenom timu sa postenim saigracima i trenerom koji ima poverenja u njega videce se koliko je Degenek zapravo ozbiljan igrac. Moja prva asocijacija na Degeneka je ta da ne bismo videli LS prvi put da njega nije bilo. Da je Gobeljic imao onakvu trominutnu sekvencu, ne bi ga makao iz tima ni Anceloti. 3 1
Milosh76 Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 53 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Otkud oni u 1. saveznoj ligi? Malo po malo, dobili ove, dobili one... i prosli u SLS 1
Dankan Ajdaho Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 18 hours ago, roux senyurt said: mislim da je za ocenu račićeve igre dovoljno ono što smo videli u reprezentaciji. dakle, neka ga tamo gde jeste trenutno Pakao
harper lee Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 14 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Račić je Čaušić za bogate. Koliko god da je napredovao ili nije, a sumnjam da igrac takvih predispozicija moze da napreduje dovoljno da bude legitiman starter u LS, nama prosto nije potreban takav profil igraca i to je kraj svake price o Racicu. Imamo najmanje dva perspektivna igraca sa slicnim predispozicijama koji pokrivaju tu poziciju, potreban nam je DLP koji odatle jednim pasom moze da razbije visoki presing, povuce tranziciju i u trenutku "okrene" oba tima za 180 stepeni. Neki Pirlo za siromasne. Bahar je prvo pokusao sa Kangom koji u teoriji to moze da igra ali je odustao kad je video da ovaj niti ima niti hoce da stekne naviku da se brzo oslobadja lopte, sad to pokusava sa Kangvom ali verujem da opet nije zadovoljan jer Kangvi pada koncentracija tokom utakmice i manjka mu igracke inteligencije da brzo prepoznaje situacije na terenu i odmah reaguje. Racic svakako nije resenje za tu poziciju ali nece biti nimalo lako pronaci pravog igraca takvog profila za tu ulogu jer su oni i inace jako retki i imaju veliku cenu na trzistu. Ja tu za sada u stvari ne bih dirao nista osim ako nam iznenada u skautingu ne iskoci neki Makelele, samo bih uveo u poseban dril Kangvu i Adoa koji imaju potencijal ali ga za sada ili uopste ne pokazuju ili ga pokazuju sporadicno. Uvek postoji opcija da u zacetku akcija spustamo Ivanica u liniju sa Stamenicem a da Kangva zauzme poziciju ispred na "osmici" pa da u napadackoj kretnji brzo zamene mesta tako sto ce Kangva po odlaganju lopte ulaziti u sredinu a Ivanic nazad na svoju poziciju na roglju. Ionako su nam sva trojica stopera solidni s loptom i mogu da posluze za korekciju pasa a Mitrovic i posebno Bukari imaju brzinu i cug da u prijemu steknu prednost u odnosu na bocne delove odbrane i prebace loptu na slabije branjene delove terena. Dva gola, drugi i treci, smo na taj nacin dali Nefciju u Rusiji. 2
papapavle Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 Jel su doputovali Fjorentinci, da li se zna stize li i Amrabat?
Recommended Posts