harper lee Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 3 minutes ago, Milošica said: https://www.tvarenasport.com/fudbal/superliga-srbije/7980/uros-racic-valensija-interesovanje-crvena-zvezda/news/ @harper, Račić? Nadam se da nisu toliko poblesavili. Zapravo, oni su uvek bili blesavi i uvek ce ostati ali se nadam da Bahar nije. Racic jeste napredovao u odnosu na period koji je proveo u Zvezdi ali zaista ne bih ponovo da gledam tu panjinu u Zvezdinom dresu. 4
John Coltrane Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 1 minute ago, harper said: Nadam se da nisu toliko poblesavili. Zapravo, oni su uvek bili blesavi i uvek ce ostati ali se nadam da Bahar nije. Racic jeste napredovao u odnosu na period koji je proveo u Zvezdi ali zaista ne bih ponovo da gledam tu panjinu u Zvezdinom dresu. Da mi neko ponudi Mićka ili Račića uvek bih uzeo ovog drugog. Imao je tu nesreću da ode u Valensiju koja je klub na ivici raspada, već godinama u nazad, a da bude šetan po pozajmicama u drugorazrednim Tenerifama i Famalikau. Prošle sezone je bio sasvim prostojan u Bragi, ali kao i sa većinom pozajmljenih igrača, nije bio u prvom planu trenera . On i Grujić bi bili daleko bolji igrači da ih nisu seljakali po klubovima u tim formativnim godinama. Btw Račić je još mlad, 25 godina tek.
dragance Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Nadam se da je ovo samo menadzerski epp. Koji će nam kurac ovaj opet?
harper lee Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 21 minutes ago, John Coltrane said: Da mi neko ponudi Mićka ili Račića uvek bih uzeo ovog drugog. Imao je tu nesreću da ode u Valensiju koja je klub na ivici raspada, već godinama u nazad, a da bude šetan po pozajmicama u drugorazrednim Tenerifama i Famalikau. Prošle sezone je bio sasvim prostojan u Bragi, ali kao i sa većinom pozajmljenih igrača, nije bio u prvom planu trenera . On i Grujić bi bili daleko bolji igrači da ih nisu seljakali po klubovima u tim formativnim godinama. Btw Račić je još mlad, 25 godina tek. I Racic i Mijailovic su fudbaleri iz davno proslog fudbala, tipicni srpski zadnji vezni kakve smo jedno vreme proizvodili u serijama. Dugacki, spori, tromi, skromnog fudbalskog znanja ali uvek voljni i sposobni da nekog skrljaju i dobiju karton. Nikad nisam voleo takve igrace, jedine "sestice" tog gabarita koje sam podnosio da gledam su Buskets i Cavi Alonso. Cak ne bih voleo da dodje ni Luka Milivojevic a on je igracina za Racica. Imamo Stamenica i Adoa u timu, nama je na toj poziciji potrebniji plejmejker od jos jednog sifonjera u veznom redu od kojeg su i Stamenic i Ado perspektivniji igraci. 5
Milosh76 Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Lepo si rekao, Luka Milivojevic se uklapa. Vrhunski prekid, iskusan, odlicno cita igru, kreativan... Samo sto nece u Zvezdu.
adasevic Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 29 minutes ago, John Coltrane said: Da mi neko ponudi Mićka ili Račića uvek bih uzeo ovog drugog. Imao je tu nesreću da ode u Valensiju koja je klub na ivici raspada, već godinama u nazad, a da bude šetan po pozajmicama u drugorazrednim Tenerifama i Famalikau. Prošle sezone je bio sasvim prostojan u Bragi, ali kao i sa većinom pozajmljenih igrača, nije bio u prvom planu trenera . On i Grujić bi bili daleko bolji igrači da ih nisu seljakali po klubovima u tim formativnim godinama. Btw Račić je još mlad, 25 godina tek. Huh... Racic je jedna od ozbiljnijih prevara za koje je Terza uzeo pare. Tih 2,2m su pravo cudo, jer decko sem fizike nema apsolutno nista. Dao je jendom gol sa distance jer mu je sela lopta i to bi bilo to. Sa Grujicem ne bi smeo u istu recenicu. On nije imao nesrecu, nego srecu da ode u Valensiju, jer da ovi nisu bili toliko raspadnuti ne bi terena video. Ovako je bar tukao koliko je mogao pa je uspeo da se zadrzi u tom podneblju ako nista drugo. Tehnicki je katastrofa, precizan pas samo igracu do njega, ne secam se da sam video pas unapred. Bahar voli zadnje vezne, ali zadnje vezne koji znaju sa loptom. Ovaj decko bas ne zna. Micko je ako vec pricamo o nesrecama igrao za Zvezdu kad je bilo najgore. Nije on ni sada top igrac, ali je dosta inteligentniji od Racica pa se lakse prilagodjava odredjenim zadacima. Ovo povlacenje na stopera ce mu svakako doneti jos koju godinu dobre karijere. Ko zna mozda i najbolje sto je imao. NAdam se da je to samo dimna zavesa i da ako vec budu dovodili nekog zadnjeg veznog da ce to biti igrac poput onog Mohameda Alija kakvog je vec imao Bahar... 6
adasevic Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 5 minutes ago, Milosh76 said: Lepo si rekao, Luka Milivojevic se uklapa. Vrhunski prekid, iskusan, odlicno cita igru, kreativan... Samo sto nece u Zvezdu. Ja bas mislim da se i ne uklapa u ovo sto mi igramo. Luka Milivojevic nikada nije bio brz igrac, a poslednjih godina je jos usporio (zato je i izgubio mesto u CP). Tehniku ima, ali nama treba neko uz Stamenica ko ce da hapsi protivnicke veznjake a da nije dudk da da loptu napred. Plasim se da ovo sa hapsenjem na nivou LS sa Lukom tesko da ce da ide... 2
John Coltrane Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 33 minutes ago, harper said: I Racic i Mijailovic su fudbaleri iz davno proslog fudbala, tipicni srpski zadnji vezni kakve smo jedno vreme proizvodili u serijama. Dugacki, spori, tromi, skromnog fudbalskog znanja ali uvek voljni i sposobni da nekog skrljaju i dobiju karton. Nikad nisam voleo takve igrace, jedine "sestice" tog gabarita koje sam podnosio da gledam su Buskets i Cavi Alonso. Cak ne bih voleo da dodje ni Luka Milivojevic a on je igracina za Racica. Imamo Stamenica i Adoa u timu, nama je na toj poziciji potrebniji plejmejker od jos jednog sifonjera u veznom redu od kojeg su i Stamenic i Ado perspektivniji igraci. 31 minutes ago, Milosh76 said: Lepo si rekao, Luka Milivojevic se uklapa. Vrhunski prekid, iskusan, odlicno cita igru, kreativan... Samo sto nece u Zvezdu. Miloše, nisi dobro pročitao @harper i @adasevic ne znam koliko ste Račića gledali ove sezone, ali nije da se nije išlifovao.
harper lee Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 8 minutes ago, John Coltrane said: Miloše, nisi dobro pročitao @harper i @adasevic ne znam koliko ste Račića gledali ove sezone, ali nije da se nije išlifovao. Neka se on jos slifuje u Portugaliji na pozajmicama, dovoljno sam ga gledao u reprezentaciji. 1
adasevic Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 @John Coltrane Iskreno nisam ga gledao uopste u Portugaliji. Ali iskreno sumnjam da je postao Kante ove godine posle svega onoga sto sam gledao od kad je dosao iz mladjih kategorija OFKe... Recimo Srdjan Babic je bas u tom Falmikau izgledao kao Varan, a kad se vratio nije uspevao ni 4. stoper da bude. Ali na stranu to, profil igraca kakav je Racic je potpuno neprihvatljiv za Baharov sistem. Svi igraci moraju sa loptom da budu u dobrim odnosima a ne na vi. Znaci mora da bude sposoban da da pas po zemlji unapred, duzi od 2 metra. I to precizan. Recimo da bi od ovih mladjih igraca Ivan Ilic bio vrhunsko pojacanje, mada nije bas da sam otkrio toplu vodu, decko vec ima cenu koja je nama nepristupacna. 1
Popular Post harper lee Posted July 24, 2023 Popular Post Posted July 24, 2023 21 minutes ago, warp said: Degenek i zvanično Koliko li taj covek voli Zvezdu kad je dosao posle svega sto su mu radili ovi majmuni iz uprave a i pojedini saigraci po njihovom nalogu. Bahar kad je dolazio nije mogao da veruje da smo ga uopste pustili da ode, na kraju su on i Marin izboksovali da se Milos vrati odakle nije trebalo ni da odlazi. Ovo je jedno od najvecih pojacanja koje je Zvezda dobila u prelaznom roku, tek sad kad bude igrao u postenom timu sa postenim saigracima i trenerom koji ima poverenja u njega videce se koliko je Degenek zapravo ozbiljan igrac. 13
dragance Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Ja mogu da izgledam kao Bufon iz najboljih dana, samo da me potrefi kamera jednom kad imam neloš dan. 1
roux senyurt Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 mislim da je za ocenu račićeve igre dovoljno ono što smo videli u reprezentaciji. dakle, neka ga tamo gde jeste trenutno 2
Recommended Posts