levi Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 (edited) Quote Dobra utakmica da ovi novi igraci vide sa kakvim sljamom ce igrati u domacem prvenstvu. Biju, kukaju, padaju, prikenjavaju sudiji od prvog minuta a sudija jos veci debil od njih. nekontrolisani Mijalilović je u samo u prvih 15 min za malo slomio metatarzanu malom Pantoviću i bez ikakvog razloga na sredini terena prelsožio kičmu Petru Staniću, s leđa kad ovaj nije mogao da ga vidi i da se zaštiti. to je i u NFL-u najteži faul. da nije prijateljska utakmica već bi bio na ivici crvenog kartona Edited July 22, 2023 by levi
FPLS Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Da, Mijailovic ce da pase kartone u LS samo tako. Mislio sam da necu gledati lenjeg igraca u Zvezdi od Kataija, dok se nije pojavio Kraso. Manje se oznojio igrajuci ovu utakmicu, nego ja gledajuci je.
kralj Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Nisam gledao prvo poluvreme, al to za Krasoa sam znao da nas čeka. Bio bi on u baš jakom timu da ima drugačiji mentalitet. Mada je protiv Fenera pristojno pritiskao u odbrani.
warp Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Jbg ova iskakanja štopera visoko podrazumevaju mod: "lopta može- igrač ne može" inače malo sposobniji protivnik ima veliku šansu za kontru... Što se igrača tiče Rodić je prespor čak i za štopera, a Kraso kao da je prošao kroz fudbalsku školu FK Velež osamdesetšeste....
harper lee Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 (edited) 26 minutes ago, Boujee said: Ovaj TSC će da primi 10-ak komada u ove 2 utakmice kvalifikaciha za LŠ. Od prvih 10 faulova 8 je sudio nama a bila su dva, oba Mijailovica, ovo ostalo im niko nece suditi u LS. Covek udje u remplovanje na 30 metara od svog gola, izgubi posed i padne kao da ga je grom udario, to je gol kao vrata protiv ozbiljne ekipe kojoj sudi ozbiljan sudija. Zaurlavanje i padanje u nesvest kad izgubis loptu u opasnoj zoni ne prolazi nigde osim u nasoj ligi, te manire vise niko ne tolerise. TSC sa ovom ekipom slabo sta moze da trazi sa zrebom koji im je dodeljen, realno su mogli malo i da se pojacaju nakon sto su uzeli lepe pare od Ratkova. Igraju tipican srpskoligaski fudbal, izadju visoko i cim im pukne presing odmah kose i vuku s ledja. Nasi su prilicno olako shvatili ovu utakmicu a i atmosfera bez publike je malo fejl. Nije mi jasno zasto nisu pustili slobodan ulaz bar na dve tribine, ne razumem zasto uopste igraju bez publike. Degeneka cemo cekati k'o ozeb'o sunce, ova uloga je preveliki zalogaj za Rodica. Dosta nicijih lopti na nasoj polovini je uzeo TSC jer nasa poslednja linija nema rasporedjene uloge i igraci idu na loptu po osecaju. Kangva je danas bez lopte bas los, nekoliko puta su iza njegovih ledja usli sa vecim brojem igraca kroz sredinu. Napred smo propustili neke dobre situacije zbog losih odluka i sebicnosti. Od dobrih stvari, Bukari je jos uvek cheat code za nasu ligu, Olanjinka ce da se nadaje golova kod nas. Ostalo onako, mrljavo. Edited July 22, 2023 by harper 2
harper lee Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 12 minutes ago, FPLS said: Da, Mijailovic ce da pase kartone u LS samo tako. Mislio sam da necu gledati lenjeg igraca u Zvezdi od Kataija, dok se nije pojavio Kraso. Manje se oznojio igrajuci ovu utakmicu, nego ja gledajuci je. Mijailovic u Rusiji na tri utakmice nije imao tako nekontrolisan start kao ovaj danas na Pantovicu. Sreca je da ga je sljustio po kostobranu, mogao je da ga nagrdi.
Ted Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 višak agresije često bude u vezi sa manjkom kvaliteta. ono, igrač nema fudbalsko znanje pa se igranje presinga i pravljenje pritiska završe kao pokušaj krivičnog dela protiv života ili tela. ne kažem da je to ovaj slučaj nužno, možda je samo bio nesmotren. 1
hrkljush boys_2 Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Dopadljivo u napadu, dosta problema u defanzivi, iznosenju lopte, losija partija danas u odnosu na one u Rusiji. 2
FPLS Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Lucic jedini nesto odigrao od rezervne garniture. Azarov i Ado bas rastimovani. 2
hrkljush boys_2 Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Lijepa je bila reakcija Olajinke kod gola, majstorski. Mituljikic opet nista, Rodic je katastrofa gora od Miluna. Azarovu trebaju utakkice, Addo danas los.
Dimitrije Posted July 22, 2023 Author Posted July 22, 2023 (edited) U vezi TSC, njihova realna zelja je da se domognu grupne faze Lige konferencije. Tada ce moci da igraju na svom lepom, malom stadionu i mozda osvje neke bodove. Odlaskom Ratkova i Ilica, izgubili su na kvalitetu. Stanic nije klasa Ilica, mada je talentovan momak, ima dribling i sut. Problem je sto nema takmicarski duh, sto ne grize, nego se valja u svakom duelu u kome izgubi loptru i pocne zalbe sudiji. Zato i nije uspeo u Zvezdi. On je igrac za male klubove cija je jedina ambicija da se odrze u ligi. Edited July 22, 2023 by Dimitrije
harper lee Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 4 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Lijepa je bila reakcija Olajinke kod gola, majstorski. Mituljikic opet nista, Rodic je katastrofa gora od Miluna. Azarovu trebaju utakkice, Addo danas los. Ado ce morati vise da igra na pocetku prvenstva, izgubio je samopouzdanje i sve odluke koje je doneo su bile pogresne. Mislim da su vise njega pozivali i hrabrili sa klupe nego ostatak tima zajedno. Azarov ce neko vreme biti van forme, prvenstvo za mlade mu je bas upalo u losem trenutku. Ne slusa ga lopta, nekoliko puta je za svoje standarde lagan pas bacio igracima TSC-a u noge. Ipak, imao je onaj lep centarsut iz kornera ali je Spajic prerano skocio i raspalio je glavom prema severnoj tribini. Losiji smo bili danas nego u Rusiji ali malo protivnik, malo debil od sudije koji je dosudio 36 faulova (23 nama i 13 TSC-u), malo prazne tribine i tesko je da igraci uhvate radnu temperaturu kao na jacoj utakmici. TSC bas nekako jalovo izgleda, trce i postavljaju se disciplinovano ali produkcija im je nikakva. Utakmica na oko nije izgledala kao da smo mi imali 12 suteva u okvir gola (15 ukupno) a TSC samo jedan (2 ukupno) ali statistika ne laze. Ubice ih neki PSV kao granom, ako smo im mi na bazi kurca dali 3 gola za sat vremena neka ambicioznija evropska ekipa ce da ih pregazi.
Recommended Posts