los borrachos Posted May 28 Posted May 28 Kazu da je bio odličan, ali je sklonjen™ kad je odbio da produzi ugovor kao imovinska masa Siti korporacije. Dobar potez, dosao za dz Ova čigra iz Čuke je na kupujmo domace spisku. Kao da je Marin prepoznao mladog sebe 1
Popular Post Milosh76 Posted May 29 Popular Post Posted May 29 Srecan praznik! @Dimitrije vreme je za novu temu 5 9
Dimitrije Posted May 30 Author Posted May 30 Moram da citiram Balotelija: “Why always me.” Strpite se, da prodje finale LS, igraju kadeti, ide EURO 24. Treba i meni vreme da sklepam neku glupost kao uvodnik u pocetka nove sezone. To vec radim prekovremeno, skoro 7 godina. 7 2 1
dragance Posted May 30 Posted May 30 Zato što si talisman @Dimitrije Što ludji naslov i uvod, to su nam bolji rezultati. Ove sezone si bio umereniji, pa zamalo da sve ukenjamo. 2 2
Ted Posted May 30 Posted May 30 evo mogu ja da vam otvorim, ako želite писаћу ћирилицом и бити пристојан 2 1
Filozof manijak Posted May 31 Posted May 31 19 minutes ago, dragance said: A ja da otvorim vaš. Tzv wireless opening 1
Dimitrije Posted May 31 Author Posted May 31 (edited) 17 hours ago, Ted said: evo mogu ja da vam otvorim, ako želite писаћу ћирилицом и бити пристојан Drage volje bih vam prepustio ovu obavezu. Medjutim, ovdasnja zvezdaska javnost veruje da gluposti koje sklepam pred pocetka svake sezone imaju moc karme koja Zvezdi pomaze da bude uspesna u takmicenjima. Zbog toga, moracu opet ja. Na vasu zalost, to moze da potraje neko vreme jer se zdravstveno dobro osecam. Poradite na karmi na Partizanovom topiku. Mozda probedi moju karmu. Edited May 31 by Dimitrije 2
Recommended Posts