Jump to content

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Featured Replies

Talenat u pičku materinu!

• Author

Najvise opasnosti dolazi od levog krila Serija.  Brz je i dobar dribler, a Micko nije desni bek i Bukari se nekada vraca a nekada ne vraca na vreme.  Mozda negde oko 60-65 minuta treba ubaciti Mimovic a, Micko na mesto Stamenica (koji je prakticno prestao da igra agresivno otkako je dobio zuti) a u zavisnosti od rezultata drzati Bukarija.

Ono veze sa ofsajdom nema, ne znam kako su skrinšotovali grupu Zvezdinih igrača kad se u riltajmu slike jasno vidi da pas ide uz aut liniju samo za Rodića i nikog u blizini....šteta onako šmekerskog gola

Lagano nam ukrali gol i nikom ništa ,dzabe im taj var kad ne znaju da gledaju . Ej uticao Olanjinka i zato digli ofsajd posle 5 minuta .

Utakmica prava  prvenstvena .

2 minutes ago, sigurnost said:

Talenat u pičku materinu!

Voši bi odlično pasovao, nemamo mi (reprezentacija Srbije) milion mladih igrača sa nekim zrnom potencijala da bi grejali klupu po nekim Veronama ili Brešama :coffee: ali ok, sigurno je i do menadžera i ostalog mulja koji ide uz ovaj sport

Ama ljudi cist ofsajd. Akcija kod gola je trajala pola minuta. Olaijinka u ofsajdu primio, vratio Rodicu, onda on nazad Hvangu ili kome i tu malo dobacivanja i tek onda ide pas za Rodica koji nije sporan naravno...

Inace, dobro poluvrijeme. Opasna Vosa

Sad ovo ima da čiste 14 minuta 😂
Jos ovog golmana rolna pogodila e sabani .

Dzabe sve kad su majmuni .

Edited by elementary

Just now, elementary said:

Sad ovo ima da čiste 14 minuta 😂

ako se ne zapali ovo od baklji

Kakvi debili jbt...tačno zaslužujemo sad da primimo gol i izgubimo na penale

• Author

Kakva banda na tribinama.  U trenutku kada nam se otvorio dobar napad, oni ubacuju toalet papir u teren.  Isprazni juznu i severnu tribinu i odigraj utakmicu na miru.

a evo i dileja..:fantom:

Kakvi debili!

Evo već 5 minuta proslo …

• Author
Just now, warp said:

Kakvi debili jbt...tačno zaslužujemo sad da primimo gol i izgubimo na penale

Zasto?  Pa vi i ja smo Zvezdasi i normalni smo.  Zasto bi zbog nenormalnih tipova Zvezda trebalo da izgubi?

mora mreža na ovakvim stadiončićima da ne mogu ništa da ubacuju

Guest
This topic is now closed to further replies.