Dimitrije Posted May 21 Author Posted May 21 Najvise opasnosti dolazi od levog krila Serija. Brz je i dobar dribler, a Micko nije desni bek i Bukari se nekada vraca a nekada ne vraca na vreme. Mozda negde oko 60-65 minuta treba ubaciti Mimovic a, Micko na mesto Stamenica (koji je prakticno prestao da igra agresivno otkako je dobio zuti) a u zavisnosti od rezultata drzati Bukarija.
Ćenta Posted May 21 Posted May 21 Ono veze sa ofsajdom nema, ne znam kako su skrinšotovali grupu Zvezdinih igrača kad se u riltajmu slike jasno vidi da pas ide uz aut liniju samo za Rodića i nikog u blizini....šteta onako šmekerskog gola
elementary Posted May 21 Posted May 21 Lagano nam ukrali gol i nikom ništa ,dzabe im taj var kad ne znaju da gledaju . Ej uticao Olanjinka i zato digli ofsajd posle 5 minuta . Utakmica prava prvenstvena . 1
warp Posted May 21 Posted May 21 2 minutes ago, sigurnost said: Talenat u pičku materinu! Voši bi odlično pasovao, nemamo mi (reprezentacija Srbije) milion mladih igrača sa nekim zrnom potencijala da bi grejali klupu po nekim Veronama ili Brešama ali ok, sigurno je i do menadžera i ostalog mulja koji ide uz ovaj sport
MiddleClass Posted May 21 Posted May 21 Ama ljudi cist ofsajd. Akcija kod gola je trajala pola minuta. Olaijinka u ofsajdu primio, vratio Rodicu, onda on nazad Hvangu ili kome i tu malo dobacivanja i tek onda ide pas za Rodica koji nije sporan naravno... Inace, dobro poluvrijeme. Opasna Vosa 1
elementary Posted May 21 Posted May 21 (edited) Sad ovo ima da čiste 14 minuta 😂 Jos ovog golmana rolna pogodila e sabani . Dzabe sve kad su majmuni . Edited May 21 by elementary
levi Posted May 21 Posted May 21 Just now, elementary said: Sad ovo ima da čiste 14 minuta 😂 ako se ne zapali ovo od baklji
warp Posted May 21 Posted May 21 Kakvi debili jbt...tačno zaslužujemo sad da primimo gol i izgubimo na penale
Dimitrije Posted May 21 Author Posted May 21 Kakva banda na tribinama. U trenutku kada nam se otvorio dobar napad, oni ubacuju toalet papir u teren. Isprazni juznu i severnu tribinu i odigraj utakmicu na miru. 1 1
Dimitrije Posted May 21 Author Posted May 21 Just now, warp said: Kakvi debili jbt...tačno zaslužujemo sad da primimo gol i izgubimo na penale Zasto? Pa vi i ja smo Zvezdasi i normalni smo. Zasto bi zbog nenormalnih tipova Zvezda trebalo da izgubi? 2 1
Recommended Posts