elementary Posted May 21 Posted May 21 Nov stadion razumite ,nisu zagrejali var,ali ovo je stvar o nebuloza ,ne znam gde su videli ofsajd.
warp Posted May 21 Posted May 21 Just now, John Coltrane said: Šerif otrčao do sudije da mu poništi karton car Baš hteo da pitam da li mu se poništava karton, pa realno ne bi provocirao da zna da če poništiti gol 1
Zico Posted May 21 Posted May 21 Meni se cini da su u ofsajdu bili Serif i Olajinka, ali je lopta upucena bila Rodicu koji definitivno nije bio u ofsajdu.
hrkljush boys_2 Posted May 21 Posted May 21 2 minutes ago, John Coltrane said: Šerif otrčao do sudije da mu poništi karton car Koji mu je debilčina bezveze pokazao.
elementary Posted May 21 Posted May 21 Jesu bili oni u ofsajdu ali nisu išli prema lopti,lopta išla prema Rodicu na bok.
Shaq Posted May 21 Posted May 21 tehnicki gledano, ako su ponistili gol, treba se ponistiti i karton nedajeu, posto je karton zbog proslave gola jelte.. 3
warp Posted May 21 Posted May 21 1 minute ago, Milosh76 said: Ali nadoknada 5 min, a var gledao najmanje toliko I dim na početku, minimum tri 1
Dimitrije Posted May 21 Author Posted May 21 Pre nego pocnete da pisete koji je nas igrac najgori, samo da kazem da opet gledamo dobru utakmicu i dobru igru Zvezde. 2
elementary Posted May 21 Posted May 21 Verovatno im je logika da je Serif bio u ofsajdu kada je lopta išla na Rodića i posle on dao gol …
warp Posted May 21 Posted May 21 Šta se dešava sa onim malim Kabićem ? Dobro bi došao Voši na pozajmici mislim
elementary Posted May 21 Posted May 21 Taj mali pozajmljen u neku Talijansku ekipu gde nije uopšte igrao . 1
Recommended Posts