VoodooDerina Posted May 19 Posted May 19 2 hours ago, Fakundo Sava said: Zar nije Šahtjor direktan učesnik ? Nije, Ukrajina je ispod nas bila za ovu sezonu - 14. a mi 11. prvi ispod crte za direktnog učesnika, to je ove sezone Austrija, odnosno Šturm koji je prekinuo niz od 10 vezanih titula Red Bula ove sezone. 1
VoodooDerina Posted May 19 Posted May 19 PAOK se pridružio projektovanoj grupi nosilaca (uz Zvezdu, Šahtjor i Dinamo Zagreb) ako dogura do PO, ostaje još jedno mesto koje zavisi od ishoda prvenstva u Danskoj, pa će to biti ili Makabi Tel Aviv ili Kopenhagen. Dok su projektovani nenosioci Young Boys, Ferencvaroš, Karabag, Galatasaraj i Makabi/Midtjiland/Brondbi 1
MiddleClass Posted May 21 Posted May 21 Brest, Djirona, Aston Vila, Bolonja i Stutgart su izborili Ligu sampiona. E vala cemo je i mi igrati kad su ovi bogalji usli 2 1
Milosh76 Posted May 21 Posted May 21 (edited) Veceras u 20:15 finale Kupa Srbije u Loznici... Kazu da je bila neka olujcina, a da je sad ok vreme. 19:00 Kiša na Lagatoru, navijači Vojvodine stigli U Loznici pada kiša, a najvatrenije pristalice Vojvodine polako ulaze na stadion. Edited May 21 by Milosh76
Milosh76 Posted May 21 Posted May 21 (edited) Ne, nego u Zajecar... valjda su ta 2 kluba zamenili stolice "greskom". U pitanju su novi stadioni Teško je razumeti onda kako je došlo do toga da su stolice na stadionu Loznice, koja tradicionalno igra u zeleno-beloj kombinacij, plave, dok su na stadionu Timoka u Zaječaru koji igra u plavim dresovima stolice – zelene. Edited May 21 by Milosh76 1
Milosh76 Posted May 21 Posted May 21 Crvena zvezda (4-2-3-1): Glazer - Mijailović, Spajić, Dragović, Rodić - Stamenić, Hvan - Bukari, Ivanić, Olajinka - Šerif.
Milosh76 Posted May 21 Posted May 21 Izgleda Malo je bezveze da drzavna televizija ne prenosi finale Kupa te iste drzave.
elementary Posted May 21 Posted May 21 Ne znam ,ne bi mi bilo previše zao i da izgubimo ,da konačno i Vojvodina igra grupe ,bolje oni nego Tsc smarači. 1 1
elementary Posted May 21 Posted May 21 (edited) 38 minutes ago, Milosh76 said: Ne, nego u Zajecar... valjda su ta 2 kluba zamenili stolice "greskom". U pitanju su novi stadioni Teško je razumeti onda kako je došlo do toga da su stolice na stadionu Loznice, koja tradicionalno igra u zeleno-beloj kombinacij, plave, dok su na stadionu Timoka u Zaječaru koji igra u plavim dresovima stolice – zelene. Timok je totalno nebitan za stadion u Zaječaru i boje stolice . Pitanje je da li ce uopšte igrati na tom stadionu ,sad su ušli u trecu ligu i neće je igrati tamo . Stolice su inače neke tirkizne boje u Zaječaru ,podseća malo na zelenu ali dosta vuče i na plavu . Ajde sto Rts ne prenosi nego Arena prenosi kao da prenosi neku utakmicu ruske lige ,umesto da postoji studio pre utakmice ,razgovor sa igračima ,sa terena ,ništa … Edited May 21 by elementary
Shaq Posted May 21 Posted May 21 12 minutes ago, elementary said: Ne znam ,ne bi mi bilo previše zao i da izgubimo ,da konačno i Vojvodina igra grupe ,bolje oni nego Tsc smarači. ne damo nista! 1
dragance Posted May 21 Posted May 21 41 minutes ago, Milosh76 said: Teško je razumeti onda kako je došlo do toga da su stolice na stadionu Loznice, koja tradicionalno igra u zeleno-beloj kombinacij, plave, dok su na stadionu Timoka u Zaječaru koji igra u plavim dresovima stolice – zelene. SNS - i kamen bi pokvarili.
Shaq Posted May 21 Posted May 21 (edited) lep stadioncic.. edit: kad pogledam bolje, koji strucnjaci su ovo projektovali? uspeli su da od stadiona koji moze da prima 20k tako ga ispresecaju™, da ne prima ni 9k.. Edited May 21 by Shaq 3
Recommended Posts