Jump to content

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Featured Replies

On 19. 5. 2024. at 18:28, Fakundo Sava said:

Zar nije Šahtjor direktan učesnik ?

Nije, Ukrajina je ispod nas bila za ovu sezonu - 14. a mi 11. prvi ispod crte za direktnog učesnika, to je ove sezone Austrija, odnosno Šturm koji je prekinuo niz od 10 vezanih titula Red Bula ove sezone.

PAOK se pridružio projektovanoj grupi nosilaca (uz Zvezdu, Šahtjor i Dinamo Zagreb) ako dogura do PO, ostaje još jedno mesto koje zavisi od ishoda prvenstva u Danskoj, pa će to biti ili Makabi Tel Aviv ili Kopenhagen.

Dok su projektovani nenosioci Young Boys, Ferencvaroš, Karabag, Galatasaraj i Makabi/Midtjiland/Brondbi

Brest, Djirona, Aston Vila, Bolonja i Stutgart su izborili Ligu sampiona.

E vala cemo je i mi igrati kad su ovi bogalji usli :fantom:

Veceras u 20:15 finale Kupa Srbije u Loznici... Kazu da je bila neka olujcina, a da je sad ok vreme.

19:00

Kiša na Lagatoru, navijači Vojvodine stigli

U Loznici pada kiša, a najvatrenije pristalice Vojvodine polako ulaze na stadion. 

GOHhXXEWAAAkKaI?format=jpg&name=small

Edited by Milosh76

To su one čuvene stolice koje nisu otišle za Novi pazar.

Ne, nego u Zajecar... valjda su ta 2 kluba zamenili stolice "greskom".

U pitanju su novi stadioni

Teško je razumeti onda kako je došlo do toga da su stolice na stadionu Loznice, koja tradicionalno igra u zeleno-beloj kombinacij, plave, dok su na stadionu Timoka u Zaječaru koji igra u plavim dresovima stolice – zelene.

Edited by Milosh76

Crvena zvezda (4-2-3-1): Glazer - Mijailović, Spajić, Dragović, Rodić - Stamenić, Hvan - Bukari, Ivanić, Olajinka - Šerif.

Samo Arena prenosi?

Izgleda :isuse:  Malo je bezveze da drzavna televizija ne prenosi finale Kupa te iste drzave.

Ne znam ,ne bi mi bilo previše zao i da izgubimo ,da konačno i Vojvodina igra grupe ,bolje oni nego Tsc smarači.

445179772_988216826008483_35517017803965

On 21. 5. 2024. at 17:17, Milosh76 said:

Ne, nego u Zajecar... valjda su ta 2 kluba zamenili stolice "greskom".

U pitanju su novi stadioni

Teško je razumeti onda kako je došlo do toga da su stolice na stadionu Loznice, koja tradicionalno igra u zeleno-beloj kombinacij, plave, dok su na stadionu Timoka u Zaječaru koji igra u plavim dresovima stolice – zelene.

Timok je totalno nebitan za stadion u Zaječaru i boje stolice . Pitanje je da li ce uopšte igrati na tom stadionu ,sad su ušli u trecu ligu i neće je igrati tamo . Stolice su inače neke tirkizne boje u Zaječaru ,podseća malo na zelenu ali  dosta vuče i na plavu .

Ajde sto Rts ne prenosi nego Arena prenosi kao da prenosi neku utakmicu ruske lige ,umesto da postoji studio pre utakmice ,razgovor sa igračima ,sa terena ,ništa …

Edited by elementary

On 21. 5. 2024. at 17:44, elementary said:

Ne znam ,ne bi mi bilo previše zao i da izgubimo ,da konačno i Vojvodina igra grupe ,bolje oni nego Tsc smarači.

ne damo nista! :fantom:

On 21. 5. 2024. at 17:17, Milosh76 said:

SNS - i kamen bi pokvarili.

lep stadioncic..:fantom:

edit: kad pogledam bolje, koji strucnjaci su ovo projektovali?

uspeli su da od stadiona koji moze da prima 20k tako ga ispresecaju™, da ne prima ni 9k..:isuse:

Edited by Shaq

Guest
This topic is now closed to further replies.