MiddleClass Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 Mi smo prinudno u Rusiji igrali sa 3 pozadi. Vraca se Bahar na formacije sa 4 pozadi mmw
kralj Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 Kako prinudno kad je trećeg štopera igrao zadnji vezni?
Popular Post harper lee Posted July 17, 2023 Popular Post Posted July 17, 2023 Kakvo je ovo govno od foruma. Nikad ludji prelazni rok u kosarci za Zvezdu a ja ne mogu tamo da pisem jer je moderacija procenila da se legija grobarskih trolera nece osecati komforno ako ima nekog da ih rastera kad krenu da raspravljaju na Zvezdinom topiku je li bolji trener Vujosevic ili Obradovic. Fuj. 20 1 6 2
MiddleClass Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 1 hour ago, kralj said: Kako prinudno kad je trećeg štopera igrao zadnji vezni? Nismo imali Viga i Azarova. Vjerovatno je bez razloga prekrizio 🇦🇷
kralj Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 Da, kad sam napisao, pretpostavio sam da si mislio na bekove da fale.
Dimitrije Posted July 17, 2023 Author Posted July 17, 2023 Imao je bekove za cetvoricu u zadnjoj liniji (Nedeljkovica, Viga, Rodica, Nikolica). Mislim da je bez prinude izabrao opciju sa trojcom u zadnjoj liniji i da se to pokazalo kao dobar izbor. Ne verujem da ce povratak Azarova to da promeni, ne bar na pocetku sezone. Sa Stamenicem i Adom kao defanzivnim veznim igracima trojac u zadnjoj liniji moze da funkcionise. E, sad ako/kada bude otisao Erakovic, mozda bude problema jer ni Spajic, ni Lekovic, ni Milunovic nisu adekvatne zamene. Mozda bi dovodjenje Degeneka ojaca trojac. 1
MiddleClass Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/za-viga-je-najbolje-da-ode-bahar-ga-ne-vidi-ni-na-mapi/456643 Nije da imamo 4 desna beka pa da je visak. Lazar Nikolic nije rang Gobeljica jbt
hrkljush boys_2 Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 8 hours ago, harper said: Kakvo je ovo govno od foruma. Nikad ludji prelazni rok u kosarci za Zvezdu a ja ne mogu tamo da pisem jer je moderacija procenila da se legija grobarskih trolera nece osecati komforno ako ima nekog da ih rastera kad krenu da raspravljaju na Zvezdinom topiku je li bolji trener Vujosevic ili Obradovic. Fuj. Je li ta zabrana pisanja trajna ili vremenski ogranicena? Debilno, a prekotarabasi preuzeli topik u potpunosti.
harper lee Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 10 hours ago, hrkljush boys_2 said: Je li ta zabrana pisanja trajna ili vremenski ogranicena? Debilno, a prekotarabasi preuzeli topik u potpunosti. Izgleda trajna. Moderacija misli da o kosarci i Ukrajini nemam sta da kazem.
samo_opusteno Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Zesca glupost je trajno banovanje sa sporta ljudi koji pisu 15 godina pa jos ako znamo da su povremena pickaranja sastavni deo foruma sve vreme i da je ostalo 10 ljudi koji pisu redovno. 3
Popular Post kralj Posted July 18, 2023 Popular Post Posted July 18, 2023 A zato oni hop-cup svaka dva dana, a sekund košarke nisu gledali. Hareper je idealna moderacija za njih. I to bez da banuje, samo ometla. 6 5
Dankan Ajdaho Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Iskreno rečeno ja još nisam naišao na forum gde se u moderaciji nije skupio kružok za lečenje kompleksa niže vrednosti za pacijente po poznatoj metodi još što sam sada bitan™. 4
roux senyurt Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 citam da erakovic potpisuje za zenit umesto za spartak, pod istim uslovima, ali da ostaje na pozajmici do zime. solomonsko resenje. mora da ima veze sa izraelcima 1
Recommended Posts