Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Erakovic ne bi trebalo da ode u Rusiju jer do kraja karijere nece videti Evropu, osim ako ne dobija pozive za reprezentaciju.  Neka ode u neku jacu evropsku ligu (Holandija, Belgija, Portugalija,....), ne mora da bude liga petice ali u klub koji ce redovno da igra u evropskim takmicenjima.  Odatle moze u Ligu 5 ako nastavi da napreduje.

• +1 2
Posted
3 hours ago, samo_opusteno said:

To je ok samo sto oni nisu nikada busili trenera i svlacionicu u sebicnom Degenekovom stilu nego su poceli da prave decije gluposti i cirkus pa se otelo kontroli. 

Inace imas upravo odlazak Tadica iz Ajaxa kao primer kako se ispraca zasluzan igrac, pandan kod nas npr. Kataiju ili Borjanu. Slican je scenario, preporodio ih je pa pao u formi kao i ceo tim, cak su ostali bez LS ove godine sto im je ogroman udarac. Ipak ovo sto sam citao ne vidim nigde samo cisti Bahare pricu, svi ukazuju ogromno postovanje. 

Treba analizirati taj fenomen zasto kod nas igraci ne budu ispraceni na valjan nacin, da li je do kluba koji ne zna pricu da provuce kroz patetiku, do navijaca koji su razmazeni preko svake mere ili do neceg treceg. 

Tadić nije objavio da je iznenađen & uvređen što postoji bolji fudbaler od njega na njegovoj poziciji i da mu je ispod časti da se izbori za teren sa njim.

• +1 2
Posted
19 minutes ago, Dimitrije said:

Erakovic ne bi trebalo da ode u Rusiju jer do kraja karijere nece videti Evropu, osim ako ne dobija pozive za reprezentaciju.  Neka ode u neku jacu evropsku ligu (Holandija, Belgija, Portugalija,....), ne mora da bude liga petice ali u klub koji ce redovno da igra u evropskim takmicenjima.  Odatle moze u Ligu 5 ako nastavi da napreduje.

Nema tu opasnosti za Cupu. Zapadni klubovi nisu nimalo gadljivi na dovodjenje igraca iz ruskih klubova ako ih zele.

• +1 1
Posted

bog zna koliko ruski timovi nece igrati evropska takmicenja. ruska liga jeste jos uvek jaka, ali da sam ja na cupinom mestu ne bih ni u ludilu sada isao u rusiju. 

Posted

Erakovic pred sobom ima mac sa 2 ostrice, LS moze da mu podigne cenu onoliko koliko moze i da spusti ako nas neke ale natrpaju. Ne bi bio prvi slucaj gde se za nekoga izgubi interesovanje i posle bude "a mogli smo ga prodati za toliko". 

Posted
2 minutes ago, samo_opusteno said:

Erakovic pred sobom ima mac sa 2 ostrice, LS moze da mu podigne cenu onoliko koliko moze i da spusti ako nas neke ale natrpaju. Ne bi bio prvi slucaj gde se za nekoga izgubi interesovanje i posle bude "a mogli smo ga prodati za toliko". 

rizici postoje, ali on ima kvalitet, potencijal i mladost. mislim da on ne mora da brine zbog potencijalnog trpanja ls ala

• +1 1
Posted

Treba se samo zapitati da li bi recimo Mamić prodao sada Erakovića ili nakon evropskog ciklusa. Ništa više.

• +1 6
Posted

Ove pripreme u St. Peterburgu su prilicno skupe ako se uzme u obzir visok kvalitet infrastrukture koji je Zvezda imala na raspolaganju.  To, bar na slikama, izgleda bolje i od cuvene Antalije.  Ko je pripreme placao?  Zvezda ili Rusi?

Posted

verovatno rusi, to mi se cini najlogicnije. 

Posted (edited)
38 minutes ago, Dimitrije said:

Ko je pripreme placao?  Zvezda ili Rusi?

Neko reče na nekom podkastu (na kom sad, jebem li ga) da je Zvezdi sve bilo plaćeno + zarađenih 500k USD za prvo mesto na turniru.

Totalno je nelogično, da ne upotrebim neki grublji termin, prodavati Erakovića u ovom trenutku. Para će biti od LŠ, doduše na kraju sezone, ali ako se ove godine dokopamo 3. mesta u grupi, cena će skočiti ne samo njemu nego svim igračima. I ovako će, ali ok... Tu je i zimski rok,  nema razloga za žurbu. Pogotovo ne u Rusiju.

Neštotm mi govori da nismo još završili sa kupovinama za ovo leto...

Edited by Medusa_trip
Posted
8 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Treba se samo zapitati da li bi recimo Mamić prodao sada Erakovića ili nakon evropskog ciklusa. Ništa više.

Mamic bi ga prodao cim dobije odgovarajucu ponudu, makar ona dosla 15 minuta pre pocetka finala LS koje igra Dinamo. Nemojte da se zavaravamo mitovima i opstim mestima o Mamicu koji su izmisljeni po srpskim forumima. A Zvezda ce moci da konkurise Mamicevim prodsjama kad se iz nje proda, recimo, Luka Modric. Dotle je svaka prodsja od 8 miliona korak u dobtom pravcu.

Posted
10 hours ago, roux senyurt said:

bog zna koliko ruski timovi nece igrati evropska takmicenja. ruska liga jeste jos uvek jaka, ali da sam ja na cupinom mestu ne bih ni u ludilu sada isao u rusiju. 

Sam kvalitet fudbala je vrlo opao. Da li zbog nedostatka evropskih utakmica, manjeg broja stranaca a standardno neobučenih ruskih igrača, ne znam šta je, ali u prethodnih nekoliko meseci sam odgledao nekoliko mečeva i ono je užas. Npr. derbi Spartak-CSKA je bio gori nego naš derbi iz najgorih dana. 

• +1 1
Posted
32 minutes ago, harper said:

Mamic bi ga prodao cim dobije odgovarajucu ponudu, makar ona dosla 15 minuta pre pocetka finala LS koje igra Dinamo. Nemojte da se zavaravamo mitovima i opstim mestima o Mamicu koji su izmisljeni po srpskim forumima. A Zvezda ce moci da konkurise Mamicevim prodsjama kad se iz nje proda, recimo, Luka Modric. Dotle je svaka prodsja od 8 miliona korak u dobtom pravcu.

Nisu valjda i cifre mitovi?

• +1 1
Posted
9 hours ago, Medusa_trip said:

Neko reče na nekom podkastu (na kom sad, jebem li ga) da je Zvezdi sve bilo plaćeno + zarađenih 500k USD za prvo mesto na turniru.

Promasio si 10 puta

Posted

8 miliona u danasnjem fudbalu je malo. 

Vrijeme je da krenemo da pravimo dvocifrene prodaje. Samo cemo tako doci do dvocifrenih kupovina :fantom:

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...