Jesper23 Posted April 20 Posted April 20 Kako Nedaje igra ispred Saloa i Krasoa? Kako uopšte Nedaje zarađuje za život igrajući fudbal? 1
Ted Posted April 20 Posted April 20 3 minutes ago, Vasilij Zajcev said: imate li neki stream? https://tv247365.net/bj_5 imaš na nakoj od prethodnih strana (464) ja nemam, odavno ne pratim preko strima 1
MeanM@ Posted April 20 Posted April 20 1 minute ago, Jesper23 said: Kako Nedaje igra ispred Saloa i Krasoa? Kako uopšte Nedaje zarađuje za život igrajući fudbal? Gledao dokumentarac o karijeri Dejana Lekica 2
kralj Posted April 20 Posted April 20 Neko je ostavio perfektan strim na početku tekme, nit laguje nit kasni. Mislim da je to ovaj Ted što je prekopirao.
Dimitrije Posted April 20 Author Posted April 20 U Evropi nismo kompetativni osim muzda u Ligi konferencije. Medjutim u domacoj ligi se izdvaja jos nekoliko timova koji su podigli kvalitet (TSC, Vojvodina, Radnicki K, pa i cukaricki) i ima vise zanimljivih utakmica za gledanje.
Jesper23 Posted April 20 Posted April 20 (edited) 6 minutes ago, MeanM@ said: Gledao dokumentarac o karijeri Dejana Lekica Dinamo Tbilisi sa igračem manje, čista poezija. Koko uspiju prošvercovsti ovoliku pirotehniku? Meni zadnji put uzeli 5 maraka iz patike, reko rođače nisu to dinari, to ims neku vrijednost. Edited April 20 by Jesper23
MeanM@ Posted April 20 Posted April 20 Da l ce ikad shvatiti koliko je passe ovo sa pirotehnikama. Ko diktira te trendove jbt. Ne pomazu tu zabrane u ovakvoj zemlji. To jedino da ih neko ubedi da nije vise kul ovo raditi.
MeanM@ Posted April 20 Posted April 20 1 minute ago, sigurnost said: Ima li većih kretena od Delija sever? Nope. I tesko da ce ih u skorije vreme biti
Recommended Posts