MeanM@ Posted April 20 Posted April 20 Jeziva neefikasnost. Vec drugi derbi za redom. Ovo je vise do psihicke pripreme. 1
dragance Posted April 20 Posted April 20 Znao sam. Čim se uključim ode sve u 3pm. Rodića treba zapakovati i poslati u Madagaskar teretnim brodom. 1
MiddleClass Posted April 20 Posted April 20 Steta za ovaj zicer Bukarija... Bolji smo, ali dzaba kad ne koristimo ovoliko sansi. Krunic mi ne djeluje sigurno, neka ga malo vise testiraju. Kanga jednom i sad Bukari pravo u njega
Ted Posted April 20 Posted April 20 moje lično mišljenje.....treba da prepustite inicijativu i loptu Partizanu, da napravite blok ispred svog gola i pustite nas da mrsimo.....nema teorije da nam ne bi dali dva ili tri gola iz kontre.....mnogo slabiji od vas tako sam nam dali x golova ove sezone. naša odbrana, koje je loša, u takvim situacijama ume da bude tragična 1 2
John Coltrane Posted April 20 Posted April 20 Njihov golman već ima par odbrana, a malo mu je falilio i da skine penal. Ne bih se baš kladio na njegovu nesigurnost.
sigurnost Posted April 20 Posted April 20 1 minute ago, Ted said: moje lično mišljenje.....treba da prepustite inicijativu i loptu Partizanu, da napravite blok ispred svog gola i pustite nas da mrsimo.....nema teorije da nam ne bi dali dva ili tri gola iz kontre.....mnogo slabiji od vas tako sam nam dali x golova ove sezone. naša odbrana, koje je loša, u takvim situacijama ume da bude tragična Šerif kao poslednji igrač daje sigurnost vašoj odbrani.
Ratamahatta Posted April 20 Posted April 20 Nema ovo vise sa srecom, cist nekvalitet napred i jebiga. Lose odluke, losi sutevi, samo Hvang i Ivanic jebu keve u kreaciji, sve ostalo je nikakvo
pantelia Posted April 20 Posted April 20 Kanga brat svaki penal sutira potpuno isto, po zemlji u desnu stranu Veseli derbiji ove godine, neocekivano skroz
Dimitrije Posted April 20 Author Posted April 20 Ovde se igra na emociju i disciplina i inteligencija u igri trpe zbog toga. Zvezdini napadaci, posebno Bukari i Serif, su gladni gola i cim imaju loptu u izglednoj situaciji pokusavaju da sutiraju na gol umesto da procene da li imaju saigraca u boljoj poziciji. Ili sutiraju neprecizno i brzopleto. Partizan manje napada ali je ucinkovitiji i iz manjeg broja sansi postize golove i ugrozava Zvezdin gol i danas kao i u martu. Mozda bi bilo dobro da Kanga i Stamenic promene mesta; Kanga blize protivnickom golu a Stamenic nasem.
MeanM@ Posted April 20 Posted April 20 1 minute ago, pantelia said: Kanga brat svaki penal sutira potpuno isto, po zemlji u desnu stranu Veseli derbiji ove godine, neocekivano skroz Da, imao je isti ovakav penal pre par nedelja. Mnogo je kilav ovaj tim. Partizan je krs i ovo daje laznu sliku nacisto. Jesam ja skeptik, ali mnogo ovde fali igraca za ozbiljan nastup u Evropi. 1
Recommended Posts