Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Srnić je zabio protiv Kelna, samo mu je još falilo da mu se taj gol otme. 

• +1 1
Posted
1 minute ago, kralj said:

Srnić je zabio protiv Kelna, samo mu je još falilo da mu se taj gol otme. 

Šija vrat :dry:

Mea culpa, Rodić je asistirao. 

Posted

Ma zajebavam se. 

Zvezdini navijači su zviždali horski 1 Dejanu Savićeviću, a sad da biramo reči za Borjana i Kangu. Minuli rad i stare zasluge su ionako mač nad glavom svakog progresa. 

• +1 2
  • -1 1
Posted
1 hour ago, kralj said:

Ma zajebavam se. 

Zvezdini navijači su zviždali horski 1 Dejanu Savićeviću, a sad da biramo reči za Borjana i Kangu. Minuli rad i stare zasluge su ionako mač nad glavom svakog progresa. 

Говоримо о елементарном поштовању а не о минулом раду. 

Плус што си и са ширег становишта потпуно у криву. 

Posted

naravno da sam 100 puta zbog njegovih gluposti i ludosti popizdeo, ali da, minuli rad je i te kako važan, i i te kako treba da se pamti. pogotovo ako su nečiji učinak i uticaj na ekipu bili toliko bitni da su, bez preterivanja i patetisanja, preokrenuli blisku istoriju kluba. da ne beše ludih kange i boaćija i grupe iskrenih igrača zvezdaša na čelu sa milojem (i pre toga grofom) nikakve lopine terzići i psihopate vučići ne bi uspeli da ožive klinički mrtav fudbalski klub crvena zvezda.

#imakodapamti

Screenshot (465).png

• +1 4
Posted (edited)
2 hours ago, kralj said:

Ma zajebavam se. 

Pa super. Dok mi ne treba da biramo reci za zasluzne dotle u Splitu rasprodaju pola stadiona preko sezonskih a Livaja im je licno Bog iako mu je najveci uspeh osvajanje kupa. Dali bi levu nogu i desni bubreg da ostvare pola uspeha koje su ovom klubu doneli Borjan, Kanga, gardisti...gde se ne zna ko je gore ispracen. 

Zvezda je propustila lepu priliku da kad neko ode isprati se tako sto se slika sa trofejima koje je uzeo. Ljude ne radi previse statistika, moras sliku da im pokazes da steknu utisak o necemu, Borjan sa 10-ak trofeja i 4 lopte iz LE i 2 iz LS je druga prica, Dobric sa 15 trofeja... 

Edited by samo_opusteno
Posted

Talentovani Milos Vulic treci put u tri sezone ispada iz lige, drugi put uzastopno iz Serie B 

• +1 1
Posted

nema razloga da se kritikuje subjektivnost navijaca, sama priroda sportskog navijanja je zasnovana na licnom iskustvu. neretko su navijaci okrutni prema igracima sopstvenog tima, ali to je deo tog sveta. 

meni neuporedivo vise smeta nepravedan odnos klubova prema igracima i neispunjenje stavki iz ugovora, kasnjenje plata, nezasluzeno odstranjivanje iz tima i tome slicno.

Posted

Ja sam rekao da mi je bila muka od Borjana i stojim iza toga. Veliki je deo Zvezdinog povratka, i to mu se nikad nece zaboraviti. Ali nepostovanje trenera, saigraca i kluba, ljubavisanje sa gardistima, arlaukanje na saigrace cim primi gol sa vise od 16 metara (za koji je obicno najkrivlji on), golovi sa centra i iz kornera, stomacina koje se ne bi postideo ni Bora Corba, topli odnos sa cetnicima Sever, dotrcavanje sa gola cim je neki manji sukob da okruzuje, jurenje onog Partizanovog klinca u Radnickom kad je dao penal u kupu... kad se ovako stavi na gomilu, bas mucno. A ni na SP se nije proslavio, blago receno.

Uostalom on je na pozajmici, vratice se sledece godine, i moci ce opet da se bori za mesto u timu.

• +1 3
Posted

Satanizacija gardista je poseban fenomen. Ajde da nisu bili vodje svlacionice i da njihova energija nije davala pogon ekipi... Posle se Vujadin sabanisao i od tada ne smes da ih pomenes. 

• Haha 2
Posted

I meni je Borjan od jednog od simpaticnijih igraca u zadnjih par sezona prerastao u jedbog od najantipaticnijih igraca. Bas sabancina i cava sa ovim kukumavcenjem na kraju..

Brat Guelor je nesto drugo, on je od samog dolaska bio blentav pa blentav, ali do skora i jedan od najvaznijih igraca. Realno godine cine svoje, ovi veznjaci i sistem su ga preskocili malo.

Volio bih da ostane i da mirno prihvati epizodnu ulogu, ako moze ubosti jos jedan dobar ugovor negdje, i jest dobro 

• +1 4
Posted

Канга је највећи дрипац који је последњих пола века играо у Звезди. А није да Зведа није имала дрипаца. Иначе, ово као свемирско издање тима је мршаво поприлично.

Posted

26.7. u 20h prijateljska sa Fiorentinom.

Цене карата су следеће: 

Север: 500 динара
Исток: 600 динара 
Запад: 800 динара
Трибина Синиша Михаиловић: 1.500 динара
ВИП 1: 6.000 динара
ВИП Галерија: 7.000 динара

Premijum sezonske vaze za ovu utakmicu.
  • +1 1
Posted
20 hours ago, samo_opusteno said:

Satanizacija gardista je poseban fenomen. Ajde da nisu bili vodje svlacionice i da njihova energija nije davala pogon ekipi... Posle se Vujadin sabanisao i od tada ne smes da ih pomenes. 

Ti si navijač “Delije Sever”, a ne Zvezde. :D 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...