beeva Posted March 9 Posted March 9 (edited) A sta je sa Krasoom? Koja je tu misterija? Inace odlican derbi ali mi nismo tim za nagnati ih. Nekad su za to bili Perica Deki, Ziga Pantela, etc. Edited March 9 by beeva 3
Hroničar Posted March 9 Posted March 9 2 hours ago, Ratamahatta said: 3 suta je bilo, i onaj treci je bila jaka sansa glavom u prvom kad je Glazer skinuo Kanga: 3x ispadanje iz kvalifikacija za LS njegovim majmunisanjem Danas je napravio gomilu sranja i pre tog gola, napad ili dva pre toga je isto prodao loptu pa su se ovi zapetljali Verovatno ima jos ali ne mogu da se setim sada, tragicar ove utakmice, a mogao je neko Hvanga da skloni s prekida, od 60' nije mogao da trci. Katai je fudbalski les. Zbog ovakvih utakmica svi i volemo fudbal, realno Oprostio je po crveni i nasima i njinima, a svirao bi i penal za nas kod onog suta Djige (tako su nam svirali penal u Salcburgu kad je herr Vujadin srusio njinog igraca posle suta) da je bilo protiv Vose ili tako nekih poluprofesionalaca Nije ista situacija, penal u Salcburgu je bio jer je faul napravljen pre nego sto je lopta dosla do golmana, a u prekrsaju nad Djigom, kontakt je bio nakon sto je lopta vec napustila igru, odnosno otisla preko precke. 2
Popular Post hrkljush boys_2 Posted March 9 Popular Post Posted March 9 Ali neki retard na areni se prokenjao kako nije trebalo isključiti Severinu. Pa samo Milunović i smeće Rodić su za benignije laktove u glavu dobijali direktne crvene, a pogotovo druge žute u evro utakmicama. Ne znam je li gospodin vo komentarisao odlazak Kalulua na tribinu sa jednim žutim?. 9 2 1
MiddleClass Posted March 9 Posted March 9 58 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Ne znam je li gospodin vo komentarisao odlazak Kalulua na tribinu sa jednim žutim?. Zar nije samo na atletsku iza gola?
Milosh76 Posted March 10 Posted March 10 Dosao je do same tribine, doduse nije skidao dres, al je "ukrao" bar 2 minuta. 2
Eleniko Posted March 10 Posted March 10 to je bio crveni, da je tada dobio ne bi se desila siatuacija u kojoj traže crveni za hvanga penal ko kuća plus što je partizan ukrao 20 minuta na travi, produženo za 8 1 2
Milosh76 Posted March 10 Posted March 10 (edited) Raspored do kraja regularnog dela, u prvom kolu je Derbi svakako. Poslednje kolo je predvidjeno za 14. april. U sredu se igra sa Radnickim iz Nisa. PARTIZAN (60) D Napredak G Mladost D Spartak G Voždovac D Novi Pazar G Čukarički CRVENA ZVEZDA (59) G Radnički Niš D Radnički Kragujevac G Javor D IMT G Radnik D Železničar Edited March 10 by Milosh76
MiddleClass Posted March 10 Posted March 10 Uzecemo i mi i oni 18 bodova. Mi na kvalitet, a oni na kmecanje
copkillah Posted March 10 Posted March 10 17 minutes ago, MiddleClass said: Uzecemo i mi i oni 18 bodova. Mi na kvalitet, a oni na kmecanje Eno, juče su Spajić i Milojević kmečali, videćemo da li je tvoja teorija dobra. Mada, ako budeš prognozirao kao što si juče...
MiddleClass Posted March 10 Posted March 10 Miloje je juce rekao da kmecite od avgusta sto je istina. Juce Duljaj od prvog minuta okruzuje™ sudije. Nije onom muceniku bilo lako pa mu ne zamjeram sto nas je ostetio za penal 1 1 2 1
kud u maglu Simoviću Posted March 10 Posted March 10 10 minutes ago, MiddleClass said: Miloje je juce rekao da kmecite od avgusta sto je istina. izblamirao se miloje juče na kzn-u za sve pare 1
hrkljush boys_2 Posted March 10 Posted March 10 Vučela je bar majstor za te stvari, a proširilo se i na sve vas. Nego na koga se odnosila ona parola što je avangarda digla o ''Stubu srpstva od Hrvatice majke''?
dragance Posted March 10 Posted March 10 Ne razumeš ti taj GTR debilni “humor”. Na stranu njihovo standardno valjanje, okruživanje sudija i kradja vremena, ono što smo promašili je za lupanje glavom o zid. A golman im je imao utakmicu sezone. Bio je odličan. 4
Eleniko Posted March 10 Posted March 10 valjanje i kukanje na sudije je bilo avansno, do kraja sezone. videćemo mada ako u var sobi bude vladao delilac pravde i množilac nepravde iz lige šampiona, tzv najbolji srbski sudija, mislim da za susede nema zime. 1
Recommended Posts