Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

A sta je sa Krasoom? Koja je tu misterija? 

Inace odlican derbi ali mi nismo tim za nagnati ih. Nekad su za to bili Perica Deki, Ziga Pantela, etc. 

Edited by beeva
  • +1 3
Posted
2 hours ago, Ratamahatta said:

3 suta je bilo, i onaj treci je bila jaka sansa glavom u prvom kad je Glazer skinuo 

Kanga:

3x ispadanje iz kvalifikacija za LS njegovim majmunisanjem
Danas je napravio gomilu sranja i pre tog gola, napad ili dva pre toga je isto prodao loptu pa su se ovi zapetljali 

Verovatno ima jos ali ne mogu da se setim sada, tragicar ove utakmice, a mogao je neko Hvanga da skloni s prekida, od 60' nije mogao da trci. Katai je fudbalski les. 

Zbog ovakvih utakmica svi i volemo fudbal, realno :lolol: Oprostio je po crveni i nasima i njinima, a svirao bi i penal za nas kod onog suta Djige (tako su nam svirali penal u Salcburgu kad je herr Vujadin srusio njinog igraca posle suta) da je bilo protiv Vose ili tako nekih poluprofesionalaca

Nije ista situacija, penal u Salcburgu je bio jer je faul napravljen pre nego sto je lopta dosla do golmana, a u prekrsaju nad Djigom, kontakt je bio nakon sto je lopta vec napustila igru, odnosno otisla preko precke.

• +1 2
Posted
58 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Ne znam je li gospodin vo komentarisao odlazak Kalulua na tribinu sa jednim žutim?.

Zar nije samo na atletsku iza gola?

Posted

Dosao je do same tribine, doduse nije skidao dres, al je "ukrao" bar 2 minuta.

• Haha 2
Posted

to je bio crveni, da je tada dobio ne bi se desila siatuacija u kojoj traže crveni za hvanga

penal ko kuća

plus što je partizan ukrao 20 minuta na travi, produženo za 8

• +1 1
  • Haha 2
Posted (edited)

Raspored do kraja regularnog dela, u prvom kolu je Derbi svakako. Poslednje kolo je predvidjeno za 14. april.

U sredu se igra sa Radnickim iz Nisa.

PARTIZAN (60)

D Napredak

G Mladost

D Spartak

G Voždovac

D Novi Pazar

G Čukarički

CRVENA ZVEZDA (59)

G Radnički Niš

D Radnički Kragujevac

G Javor

D IMT

G Radnik

D Železničar

Edited by Milosh76
Posted

Uzecemo i mi i oni 18 bodova. Mi na kvalitet, a oni na kmecanje :fantom:

Posted
17 minutes ago, MiddleClass said:

Uzecemo i mi i oni 18 bodova. Mi na kvalitet, a oni na kmecanje :fantom:

Eno, juče su Spajić i Milojević kmečali, videćemo da li je tvoja teorija dobra. Mada, ako budeš prognozirao kao što si juče...

Posted

Miloje je juce rekao da kmecite od avgusta sto je istina. 

Juce Duljaj od prvog minuta okruzuje™ sudije. Nije onom muceniku bilo lako pa mu ne zamjeram sto nas je ostetio za penal

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 2
  • Hvala 1
Posted

hibridni rat, da

• +1 1
  • Haha 2
Posted
10 minutes ago, MiddleClass said:

Miloje je juce rekao da kmecite od avgusta sto je istina.

izblamirao se miloje juče na kzn-u za sve pare

• Tužno 1
Posted

Vučela je bar majstor za te stvari, a proširilo se i na sve vas.

Nego na koga se odnosila ona parola što je avangarda digla o ''Stubu srpstva od Hrvatice majke''?

Posted

Ne razumeš ti taj GTR debilni “humor”.

Na stranu njihovo standardno valjanje, okruživanje sudija i kradja vremena, ono što smo promašili je za lupanje glavom o zid. A golman im je imao utakmicu sezone. Bio je odličan.

• +1 4
Posted

valjanje i kukanje na sudije je bilo avansno, do kraja sezone.

videćemo mada ako u var sobi bude vladao delilac pravde i množilac nepravde iz lige šampiona, tzv najbolji srbski sudija, mislim da za susede nema zime.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...