Dankan Ajdaho Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 6 hours ago, dragance said: Bilo bi lepo da je derbi u prvom kolu. Danas je 13. jul, ne razumem zašto se ne zna raspored??? Kad u stvari uopšte počinje prvenstvo?
Delija67 Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 ceka se odluka suda da li se Kolubari vracaju bodovi, pa od toga zavisi i koliko klubova ce igrati 2
Dankan Ajdaho Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Džizs Krajst & Vrdžin Meri. Ček, sud ima neki rok da donese presudu?
Popular Post adasevic Posted July 13, 2023 Popular Post Posted July 13, 2023 Kod nas baš nema sredine. Nekoga ili dižemo u nebesa, il ga valjamo u blato. Eto, kanga dao tu i tamo neki važan gol, al nas više puta ukanalio. Muka nam od borjana, primio gol od cuke iz kornera... Katai neće da potrči. I ivanić bi išao u ovu grupu al jbg igra i kod bahara i to do jaja, pa ćemo da preskočimo za sada... Svi pobrojani gore su otplesali svoje što zbog godina sto zbog toga jer klub prevazilazi njihove kvalitete, ali ne vidim ni jedan razlog za ovoliko tovarenje izmeta po njihovim leđima. Ako je borjan ponešto i zaslužio svojim ponašanjem uglavnom van terena, ne treba zaboraviti da je verovatno najzasluzniji što smo uopšte tu gde jesmo. Šta je sve branio u pragu, pa salcburgu, Kopenhagenu. Šta je odbranio na parku prinčeva kad smo primili 6 komada? Liverpulu? Da, bilo je i kikseva, ja bih rekao u poslednjih godinu dve nešto više nego ranije. Zato je i dobio zahvalnicu. Kanga je još ludja priča. Lud je bio oduvek. Nije dao poneki važan gol, dao je gomilu važnih golova. I krasnodaru i jang bojsima i kome sve ne. Živeli smo od te njegove ludosti. Bukvalno se svelo da bez njega nema ni naše igre. I to jeste bio fakat. Sad više nije tako. Napredujemo a on nije mladji, plus je igra drugačija. Biće skrajnut, oticice, al stvarno ne vidim potrebu da se nipodastava sve ono što je doneo zvezdi. Jer nije on bio fin i uzoran, nego oduvek blesav i opicen. Od sedenja u hodniku stadiona u krasnodaru do svih onih salta koje je pravio kad da gol. Najlakse je zapljunuti. A korist nikakva. 11 3
Meduzalem Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 (edited) 1 hour ago, adasevic said: Najlakse je zapljunuti. A korist nikakva. Najlakše pisati post da se poberu lajkovi. Napravljen je iskorak da se mora ići u tom pravcu. Uostalom, je li Borjan kukumavčio više od jednog članka po portalima? Naravno da nije nego je stao među stative u Bratislavi. Više je kukala ona njegova žena. Isto važi i za sve ostale koji su odradili svoje. Hvala lepo i sve najbolje ali mora se dalje, kakvo crno pljuvanje. Edited July 14, 2023 by Medusa_trip 1
VoodooDerina Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 5 hours ago, Medusa_trip said: Ako je neko gledao pažljivije onu dodelu medalja, jasno je da sa Kangom ništa ne ide kako bi trebalo. Oteo onu medalju iz ruku čoveku, umesto da pusti da mu je oko vrata stave kao svima ostalima. Onda je otišao negde iza paravana, sa sve medaljom u ruci pa malo u džepu, itd itd. Žešće nepoštovanje grba. Oduvek je bio problematičan. Ako do zrelih godina nije promenio praktično ništa kod sebe, neće ni do kraja karijere. U Zvezdi je isključivo zbog para, što se jasno vidi, te bi to trebalo da olakša stvari oko precrtavanja. Dao je nekoliko golova van svake kategorije, ali je i ukanalio klub bar isto toliko puta, ako ne i više. Onaj crveni protiv Ludogoreca posle kraja 1. poluvremena o crveni protiv Šerifa mi prvo padaju na pamet, a gde su izgubljene lopte i otvorene kontre posle kojih smo primali golove, nebrojeno puta?? Treba nam bolje rešenje od Kange. Verujem da će doći do kraja prelaznog, a njemu hvala na svemu & puno sreće u karijeri, mojih 6 centi. Direktno nas je koštao LŠ prošle sezone, onaj gol 70% ide njemu, 30% Borjanu na dušu. 1
Ratamahatta Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Odlicno on igra za jednog 42-godisnjaka, mozda i ponajbolji™ nogometas svoje generacije trenutno 1 8
MeanM@ Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 6 hours ago, adasevic said: Kod nas baš nema sredine. Nekoga ili dižemo u nebesa, il ga valjamo u blato. Eto, kanga dao tu i tamo neki važan gol, al nas više puta ukanalio. Muka nam od borjana, primio gol od cuke iz kornera... Katai neće da potrči. I ivanić bi išao u ovu grupu al jbg igra i kod bahara i to do jaja, pa ćemo da preskočimo za sada... Svi pobrojani gore su otplesali svoje što zbog godina sto zbog toga jer klub prevazilazi njihove kvalitete, ali ne vidim ni jedan razlog za ovoliko tovarenje izmeta po njihovim leđima. Ako je borjan ponešto i zaslužio svojim ponašanjem uglavnom van terena, ne treba zaboraviti da je verovatno najzasluzniji što smo uopšte tu gde jesmo. Šta je sve branio u pragu, pa salcburgu, Kopenhagenu. Šta je odbranio na parku prinčeva kad smo primili 6 komada? Liverpulu? Da, bilo je i kikseva, ja bih rekao u poslednjih godinu dve nešto više nego ranije. Zato je i dobio zahvalnicu. Kanga je još ludja priča. Lud je bio oduvek. Nije dao poneki važan gol, dao je gomilu važnih golova. I krasnodaru i jang bojsima i kome sve ne. Živeli smo od te njegove ludosti. Bukvalno se svelo da bez njega nema ni naše igre. I to jeste bio fakat. Sad više nije tako. Napredujemo a on nije mladji, plus je igra drugačija. Biće skrajnut, oticice, al stvarno ne vidim potrebu da se nipodastava sve ono što je doneo zvezdi. Jer nije on bio fin i uzoran, nego oduvek blesav i opicen. Od sedenja u hodniku stadiona u krasnodaru do svih onih salta koje je pravio kad da gol. Najlakse je zapljunuti. A korist nikakva. A ko i gde to ‘tovari izmet’ na ove igrace? Ovde na forumu ili generalno? 1
porucnik vasic Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 18 hours ago, dragance said: Trebalo je nekoliko godina solidnih istupa u Evropi, da takvi kao Bahar shvate da mogu nešto ovde da naprave ako im se daju odrešene ruke. Da nije Marka Marina i postepenog sklanjanja Mrkele i muljatora/agenata, ne bi od ovoga ništa bilo. Sve je ovo još na staklenim nogama. Милое је направио квантни скок. Без њега би били ту где ЈСДП. 7
hrkljush boys_2 Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Zna li se kad je sledeca pripremna utakmica?
Milosh76 Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 1 hour ago, hrkljush boys_2 said: Zna li se kad je sledeca pripremna utakmica? 22.7 TSC u Beogradu i 26.7. Fiorentina u Beogradu. Navodno u avgustu jos jedna jaka provera, cak neki pominju Milano da dolazi.
James Marshall Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 balerina napisao uvod za svilen gajtan za Kangu
adasevic Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 (edited) 6 hours ago, Medusa_trip said: Najlakše pisati post da se poberu lajkovi. Napravljen je iskorak da se mora ići u tom pravcu. Uostalom, je li Borjan kukumavčio više od jednog članka po portalima? Naravno da nije nego je stao među stative u Bratislavi. Više je kukala ona njegova žena. Isto važi i za sve ostale koji su odradili svoje. Hvala lepo i sve najbolje ali mora se dalje, kakvo crno pljuvanje. Jeste, nov sam po forumima, pa čitam razne tutorijale kako da skupim što više lajkova Ja sam i napisao da su svi oni ili skrajnut ili su otišli. I da je to prirodan tok kada kvalitet tima raste. Kad napišeš nešto u fazonu i treba da ga najure, jeste dao neki važan gol al više je zastao daleko mu lepo kuca, po meni je to pljuvanje igrača koji nam je direktno doneo mnogo toga. Naravno da ce nekada i da pogreši, kada sve ide preko njega. Nije on sam uzeo loptu i ne da je nikome. Dao mu je trener, jer mu je to donosilo rezultat. Poenta je da nema nikakve potrebe sad umanjivati koliko je on godinama bitan za našu igru i rezultate samo zato što sad više nije taj faktor... Tvoj post jeste bio incijalna kapisla za moj, ali više kao poslednji u nizu mnogih ovakvih (pa i daleko gorih komentara) o igračima koji odlaze. I ne odnosi se samo na ovaj forum, već generalno (iako je ppp poznat po kafi :)) Edited July 14, 2023 by adasevic 2
John Coltrane Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 2 hours ago, MeanM@ said: A ko i gde to ‘tovari izmet’ na ove igrace? Ovde na forumu ili generalno? I ja bih upitao isto, al Adašević je već odgovorio. To što nabraja je bliska prošlost, to se dešavalo pre 3,4,5 godina, ne vidim koliko te zasluge mogu imati “kredita” da obezbede mesto u prvih 11 i dalje? Ajmo da se vratimo i do Srnićeve asistencije protiv Kelna pa da lamentiramo i nad njegovim odlaskom…karikiram naravno, on ne bi mogao ni u istu rečenicu sa Kataiem i Kangom, al brate smorište više sa “a da nije bilo Borjana, Kange, Kataia…” Imali smo prilike, na našu žalost, malko, da vidimo u Q za LŠ šta je bilo kad ih je bilo. 3
Recommended Posts