JohnnyD Posted March 9 Posted March 9 Duljaj je tezak idiot, od prvog minuta je imao tu taktiku da trci za sudijom i komentarise svaku odluku koja mu ne ide na ruku. Sudija je usrao utakmicu sa onim crvenim, niko se ne bi bunio da ga je opomenuo samo. 1
Shaq Posted March 9 Posted March 9 1 minute ago, copkillah said: Mnogo ste bili bolji bolji na terenu (plus domaći teren), imali ste jaku sudijsku gurku i opet niste mogli da pobedite. Karma.
warp Posted March 9 Posted March 9 ovoliko bilo šuteva u gol u periodu 2004-2023 ukupno Utakmica uzbudljivija nego bilo koja 1/16 CLa 1
elementary Posted March 9 Posted March 9 1 minute ago, copkillah said: Mnogo ste bili bolji bolji na terenu (plus domaći teren), imali ste jaku sudijsku gurku i opet niste mogli da pobedite. Karma. U pravu si,sudija nas gurao da napravimo jedno 10 zicera i promasimo sve to .
sigurnost Posted March 9 Posted March 9 Just now, JohnnyD said: Duljaj je tezak idiot, od prvog minuta je imao tu taktiku da trci za sudijom i komentarise svaku odluku koja mu ne ide na ruku. Sudija je usrao utakmicu sa onim crvenim, niko se ne bi bunio da ga je opomenuo samo. Kako da mu ne da crveni kada je svaki udarac rukom automatski žuti, a on već imao jedan? 2
hrkljush boys_2 Posted March 9 Posted March 9 Hajlajti će trajati jedno 20 minuta, ako bi sve naše šanse prikazali. 1
Ratamahatta Posted March 9 Posted March 9 (edited) Strasno, jos gore nego protiv Bojsa Ali cestitke i njima, borili su se k'o za pilice u Lidlu Verovatno najbolji derbi koji sam ikada gledao u ovih 28 godina pracenja najvaznije kladionicarske stvari na svetu Edited March 9 by Ratamahatta 3 1
Dimitrije Posted March 9 Author Posted March 9 (edited) Zvezda je sama sebi dala dva gola (posle glupo izgubljenih lopti od Mijailovica i Kange). Zvezda nije u stanju da da gol iz akcije; oba gola posle porekida. Uvodjenje Kataija je greska. Umesto njega, moj izbor bi bio jedan od trojke Kraso, Sljivic, Sremcevic. Pravilo bonusa nam ne ide na ruku. Ja bih umesto Stamenica, koristio Mimovica i Sremcevica kao bonuse. Tim nije igrao lose ali su donekle podbacili kljucni igraci; gorepomenuti dvojac i Kvang. Edited March 9 by Dimitrije 1
tsva Posted March 9 Posted March 9 Oni su dosli u goste mnogo jacoj ekipi dali 2 gola i odneli bod. Kada smo mi zadnji put dali 2 gola na JNA. Kad je Grof bio trener?
tsva Posted March 9 Posted March 9 Just now, Dimitrije said: Zvezda je sama sebi dala dva gola (posle glupo izgubljenih lopti od Mijailovica i Kange). Zvezda nije u stanju da da gol iz akcije; oba gola posle porekida. Uvodjenje Kataija je greska. Umesto njega, moj izbor bi bio jedan oid trojke Kraso, Sljivic, Sremcevic. Pravilo bonusa nam ne ide na ruku. Ja bih umesto Stamenica, koristio Mimovica i Sremcevica kao bonuse. Tim nije igrao lose ali su donekle podbacili kljucni igraci; gorepomenuti pomenuti dvojac i Kvang. Pravo bonusa nam je jesenas islo na ruku a san nam ne ide? Ovaj tzv trener nece nikada napraviti nekog igraca. 1
copkillah Posted March 9 Posted March 9 3 minutes ago, elementary said: U pravu si,sudija nas gurao da napravimo jedno 10 zicera i promasimo sve to . Hajde sad ponovo, ali polako, pročitaj prvih sedam reči mog posta. Hvala.
levi Posted March 9 Posted March 9 utakmica je bila kao da je došao Čukarički, ne samo zabog dresova. i odneo bod sa dva prelaska centra, dešava se 3
pantelia Posted March 9 Posted March 9 1 minute ago, sigurnost said: Posle ovakvee utakmice ti pominješ sudije? Kad smo zaslužili ako ne sad? Nisam mislio konkretno na utakmicu, mnogo smo bili bolji, naravno. Svo ovo jajarenje u i oko kluba, Terzine svinjarije u vezi naseg sudije sto sudi LS, ovakvo idiotsko sudjenje danas, mora da se vrati. I vratilo se.
sigurnost Posted March 9 Posted March 9 Miloje hebo te čuveni osigurač 'Mićko". Više poverenja mladim igračima. 1
Recommended Posts