elementary Posted March 9 Posted March 9 Nastaviti u drugom u istom tempu i utrpati im još 3 gola ,biće valjda dovoljno za pobedu . 2
bejzbolka Posted March 9 Posted March 9 Glazer je trebalo da se pokupi sa svojim zemljakom trenerom. 2
Dimitrije Posted March 9 Author Posted March 9 Mijailovicu, kakva brljotina. Pokusavas da napravis riskantnu kontru na minut do kraja poluvremena. Neverovatno. 5
sigurnost Posted March 9 Posted March 9 2 minutes ago, JohnnyD said: Glazer je komedija Niko mu nije rekao da sme rukom. 4
MeanM@ Posted March 9 Posted March 9 1 minute ago, Miljenko said: Stvarno previse srece imaju. Da su odigrali nesto pa da kazem ok. Ma koja sreca bre. Imamo jbne amatere u timu. Ili ne umeju da sutnu, ili prodaju pas u 45. min, ili imaju promaju u glavi. Pre svega psiholoski nepripremljena ekipa. Gubimo ovo 1
hrkljush boys_2 Posted March 9 Posted March 9 Sad uvesti Krassoa i ići na juriš i razjebati ih do kraja.
MiddleClass Posted March 9 Posted March 9 (edited) Nevjerovatno da je x na poluvremenu. Nastaviti da gazimo u drugom i nema zime... Znao sam da ce Micko zajebati cim ga juce najavise na beku Edited March 9 by MiddleClass
Dimitrije Posted March 9 Author Posted March 9 Ruku na srce, nas svaki napad u njihovoj trecinije bio pretnja po njihov gol. Partizan pomalo razocarao. Ocekivao sam da ce da budu vise naostreni. Najvise naostren je za sada Duljaj. Problem za Zvezdu je sto igra salbije drugo poluvreme. Miloje pokusava da resi utakmicu u prvoim i da rutinira u drugom. Mi smo izduvali sanse u prvom. Tesko da cemo moci da odrzimu ritam i u drugom. Ocekujem da Duljaj doda gas kao Lazetic u utakmici prosle nedelje.
Recommended Posts