Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

nema sumnje da ce jednoga dana naici azdaja i napuniti nam mrezu, ali za sve ostale bicemo nezgodni.

• Hvala 1
Posted

Lijepo je bilo dok je trajalo. Balerina tjera Erakovica jer fali para za sklapanje...

• Haha 2
Posted
4 hours ago, Ted said:

Boga mi, opasno dobro izgledate za sada na terenu

čovek se zapita zašto je trebalo toliko godina da prođe pa da zapatite nekog trenera koji nije potekao iz Đoralenda ili svesno/nesvesno baštini takve, nesvetle i antimoderne tradicije. sigurno je bilo mogućnosti

Bas zato se, dobri moj Tede, ja opasno bojim karme zbog toga sto si nabrojao. Da nam uleti Njukasl iz cetvrtog sesira, i da ovakav tim igra samo 8-10 takmicarskih utakmica za celu godinu.

Ali na to se vise ne moze uticati. Ono sto mene zanima je da li cemo prodati nekoga konacno. posto ce dug sa sve LS da ode na preko 100 miliona ovakvim domacinskim poslovanjem.

Ja bih prodao Mitrovica, a ostavio Azarova. Mislim da bi se Azarov jako lepo uklopio u ovu 3-5-2 formaciju, a Mitrovic moze da dostigne dobru cenu. Guzva je i na sredini, idealno bi bilo kada bi neki Saudijci uzeli Kangu, ali kapiram da ce to pre biti Kangva. Nisam siguran da li ce dovoditi nekog spica, u ovoj ekipi nema klasicnog gol igraca, mada Kraso i Olajinka su jako lepo izgledali na ovim utakmicama.

Juce sam gledao Slovan, i uhvatila me neka tuga kad sam video Borjana na golu. Bas mi se smucio. Hvala mu za sve, ali sto dalje od Zvezde.

• +1 1
Posted (edited)
36 minutes ago, pantelia said:

Bas zato se, dobri moj Tede, ja opasno bojim karme zbog toga sto si nabrojao. Da nam uleti Njukasl iz cetvrtog sesira, i da ovakav tim igra samo 8-10 takmicarskih utakmica za celu godinu.

možda je glupo reći za učesnika LŠ, al mislim da je vama cilj ove godine da se dočepate LE, što podrazumeva da ne budete poslednji u grupnoj fazi. to bi trebalo da bude izvodljivo, naravno žreb može ovo maksimalno da oteža ali i da olakša.

šest jakih tekmi u LŠ, pa onda LE koju bi ovaj tim mogao da igra i da dogura dalje nego što je do sada.

što se tiče domaće lige, titulu već mogu da vam dodele. verovatno nikada nije bila ovakva razlika između jednog tima i svih ostalih. Čukariči i TSC će da igraju grupnu fazu, što znači da će imati neki ritam četvrtak-nedelja, pa će verovatno da se raspadnu tu jer nemaju kadar da to izvuku. to je i neka, sirotinjska doduše, šansa nas da lovimo drugo mesto. to pod uslovom da i mi ne igramo grupnu fazu, pošto ćemo i mi onda da se raspadnemo :D

zaključak, vama je cilj da se dočepate LE, nama je cilj da iz Evrope ispadnemo odmah, na čemu se uveliko i radi ;)

Edited by Ted
Posted
52 minutes ago, MiddleClass said:

Lijepo je bilo dok je trajalo. Balerina tjera Erakovica jer fali para za sklapanje...

Postoji li neko netalentovaniji i gluplji za profesionalno praćenje sporta?

Posted (edited)
8 minutes ago, dragance said:

Postoji li neko netalentovaniji i gluplji za profesionalno praćenje sporta?

Edited by Milošica
  • Haha 1
Posted

Nažalost me niko ne plaća 😢

Posted
53 minutes ago, Ted said:

možda je glupo reći za učesnika LŠ, al mislim da je vama cilj ove godine da se dočepate LE, što podrazumeva da ne budete poslednji u grupnoj fazi. to bi trebalo da bude izvodljivo, naravno žreb može ovo maksimalno da oteža ali i da olakša.

šest jakih tekmi u LŠ, pa onda LE koju bi ovaj tim mogao da igra i da dogura dalje nego što je do sada.

što se tiče domaće lige, titulu već mogu da vam dodele. verovatno nikada nije bila ovakva razlika između jednog tima i svih ostalih. Čukariči i TSC će da igraju grupnu fazu, što znači da će imati neki ritam četvrtak-nedelja, pa će verovatno da se raspadnu tu jer nemaju kadar da to izvuku. to je i neka, sirotinjska doduše, šansa nas da lovimo drugo mesto. to pod uslovom da i mi ne igramo grupnu fazu, pošto ćemo i mi onda da se raspadnemo :D

zaključak, vama je cilj da se dočepate LE, nama je cilj da iz Evrope ispadnemo odmah, na čemu se uveliko i radi ;)

Ma naravno, to mora da bude osnovni cilj. Samo kazem, bojim se da smo jajarenjem i raznim Gobeljicima, Srnicima, Pesicima i Krstovicima poceli da privlacimo zlu karmu na zrebu (vec smo je iskusili prosle godine). Najbitniji protivnik dolazi iz cetvrtog sesira, a tu vreba Njukasl

Posted
6 minutes ago, pantelia said:

Ma naravno, to mora da bude osnovni cilj. Samo kazem, bojim se da smo jajarenjem i raznim Gobeljicima, Srnicima, Pesicima i Krstovicima poceli da privlacimo zlu karmu na zrebu (vec smo je iskusili prosle godine). Najbitniji protivnik dolazi iz cetvrtog sesira, a tu vreba Njukasl

Nije klub jajario ni blizu koliko navijaci jajare. 

• +1 1
Posted
1 hour ago, pantelia said:

.....

Ja bih prodao Mitrovica, a ostavio Azarova. Mislim da bi se Azarov jako lepo uklopio u ovu 3-5-2 formaciju, a Mitrovic moze da dostigne dobru cenu. Guzva je i na sredini, idealno bi bilo kada bi neki Saudijci uzeli Kangu, ali kapiram da ce to pre biti Kangva. Nisam siguran da li ce dovoditi nekog spica, u ovoj ekipi nema klasicnog gol igraca, mada Kraso i Olajinka su jako lepo izgledali na ovim utakmicama.

....

Mozda u teoriji, ali praksa je pokazala da je Mitrovic odlican u ovom timu koji je skockao Barak.  Prema tome, zasto prodavati Mitrovica kada sa njim tim dobro igra a ostaviti Azarova koji ni pripreme nije prosao a jos manje zaigrao u Barakovom sistemu?  Da se razumemo, meni se Azarov dopada ali u ovom trenutku, ako bi trebalo da biram da li prodati Azarova ili Mitrovica, ja bih pre prodao ovog prvog. 

Posted
36 minutes ago, Dimitrije said:

Mozda u teoriji, ali praksa je pokazala da je Mitrovic odlican u ovom timu koji je skockao Barak.  Prema tome, zasto prodavati Mitrovica kada sa njim tim dobro igra a ostaviti Azarova koji ni pripreme nije prosao a jos manje zaigrao u Barakovom sistemu?  Da se razumemo, meni se Azarov dopada ali u ovom trenutku, ako bi trebalo da biram da li prodati Azarova ili Mitrovica, ja bih pre prodao ovog prvog. 

Moje misljenje da bi se Azarov idealno uklopio u ovaj sistem. Covek je levi bek, i igra u formaciji 3-5-2 i u reprezentaciji, a igrao je i u Gruziji koliko sam razumeo. Levonog je i tu ce uvek biti u prednosti. Takodje, sumnjam da Mitrovic moze da ovako igra u kontinuitetu na neprirodnoj poziciji, mada je vrhunski odradio ove 3 utakmice.

Doduse ovo je samo moje misljenje, lako moguce da nikad necemo dobiti potvrdu da li bi Azarov bio bolji od Mitrovica.

55 minutes ago, samo_opusteno said:

Nije klub jajario ni blizu koliko navijaci jajare. 

Sigurno, sigurno. 

Posted

ja bih ostavio obojicu, eto kompromisa

Posted

Postujem vase misljenmje, ali ja gledam kako Barak skockava tim i tamo jos (uvek) nisam video Azarova.  S druge strane, Mitrovic starter u svakoj utakmici.  I jos dobro igra.  Prema tome, pozicija mu ocigledno nije neprirodna.  Videcemo kako ce Azarov da se uklopi u Barakovu viziju.  Odsustvo iz tima mu ne ide na ruku. 

Posted

Mitrović ima veći plafon i može biti mnogo isplativiji za klub od Azarova, da li će se to ostvariti, zavisi od njega, njegove glave, ali momak je talenat, drago mi je da je došao trener koji će izgleda izvući mnogo više od njega od prethodnika. Mislim da ima veze i sa tim što je Bahar otposlao na tribine ili u druge klubove zaslužne građane koji su Mitrovića vjerovatno vidjeli kao opasnost i konkurenciju (ne striktno samo poziciono), pa je sad mali prodisao u svakom pogledu. Ovo su čisto spekulacije moje, nemam nikakve salate. 

Posted (edited)
10 hours ago, FPLS said:

Iz vrlo pouzdane salate dolazi informacija da je Bahar i definitivno precrtao Kangu.

Ako je neko gledao pažljivije onu dodelu medalja, jasno je da sa Kangom ništa ne ide kako bi trebalo. Oteo onu medalju iz ruku čoveku, umesto da pusti da mu je oko vrata stave kao svima ostalima. Onda je otišao negde iza paravana, sa sve medaljom u ruci pa malo u džepu, itd itd. Žešće nepoštovanje grba.

Oduvek je bio problematičan. Ako do zrelih godina nije promenio praktično ništa kod sebe, neće ni do kraja karijere. U Zvezdi je isključivo zbog para, što se jasno vidi, te bi to trebalo da olakša stvari oko precrtavanja. Dao je nekoliko golova van svake kategorije, ali je i ukanalio klub bar isto toliko puta, ako ne i više. Onaj crveni protiv Ludogoreca posle kraja 1. poluvremena o crveni protiv Šerifa mi prvo padaju na pamet, a gde su izgubljene lopte i otvorene kontre posle kojih smo primali golove, nebrojeno puta??

Treba nam bolje rešenje od Kange. Verujem da će doći do kraja prelaznog, a njemu hvala na svemu & puno sreće u karijeri, mojih 6 centi.

Edited by Medusa_trip
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...