Milošica Posted March 8 Posted March 8 2 minutes ago, Nikola77 said: nisam te razumeo, šta je isto? Mislim da krećete ofanzivno od starta i da dobijate. Da je prošlog vikenda ishod bio drugačiji, Miloje bi verovatno drugačije ušao u ovaj meč. 2
Milosh76 Posted March 8 Posted March 8 3 hours ago, fandorin said: Da ne zna neko da li će b92 preuzimati prenos? U programskoj šemi nema. Vrlo moguce, mozda i RTS. Sutra ce iznenada da najave, ako bude bilo
pantelia Posted March 8 Posted March 8 Od jutros kvota pala sa 1.86 na 1.54 na nas. Potpuno suludo. Takodje, dosta su porasle kvote da Partizan daje gol. Verovatno zbog potencijalnog izostanka Saldanje.
Shaq Posted March 8 Posted March 8 oce li murija sutra skupiti muda i isprazniti jug kad krenu da lome i pale stolice, i zasto ne? 2
Milosh76 Posted March 8 Posted March 8 1 hour ago, pantelia said: Od jutros kvota pala sa 1.86 na 1.54 na nas. Potpuno suludo. Takodje, dosta su porasle kvote da Partizan daje gol. Verovatno zbog potencijalnog izostanka Saldanje. Nema sanse da im ne igra Saldanja, makar pola sata. 49 minutes ago, Shaq said: oce li murija sutra skupiti muda i isprazniti jug kad krenu da lome i pale stolice, i zasto ne? Hoce... 😂 6 minutes ago, MiddleClass said: Hoce li i Miloje krenuti sa Mickom na desnom beku? Nema ko drugi.
John Coltrane Posted March 8 Posted March 8 3 hours ago, Milosh76 said: Vrlo moguce, mozda i RTS. Sutra ce iznenada da najave, ako bude bilo Kao pre 30 godina kad puste na PTPC - nenajavljeno™
Hroničar Posted March 8 Posted March 8 Glazer, Mijailovic, Spajic, Dragovic, Rodic, Kanga, Hwang, Stamenic, Bukari, Serif, Ivanic. Evo sastava za sutra. 4 1
Nikodije Posted March 9 Posted March 9 3 minutes ago, Ratamahatta said: 2-0, Serif i Mirko. mislis da ce kanga promasiti penal? 2
Dimitrije Posted March 9 Author Posted March 9 Ko god ima link za pracenje utakmice, zamolio bih ga da ga objavi. Svi linkovi koje sam do sada koristio ne rade.
Gutterball Posted March 9 Posted March 9 https://livetv765.me/enx/eventinfo/196537281_crvena_zvezda_partizan/ 1
Recommended Posts