dragance Posted March 5 Posted March 5 On 3. 3. 2024. at 21:51, Nikodije said: Kad se setim Piksija u Zvezdi prvo mi padne na pamet promašen penal u finalu kupa 88. Krenuo sam da histerišem i bacam kućni inventar, pa sam tada dobio prve ozbiljnije batine. Tada sam plakao zbog penala, danas me je sramota zbog penala koji se sviraju za Zvezdu. Kojeg penala ove sezone te je sramota?
Nikodije Posted March 5 Posted March 5 1 hour ago, dragance said: Kojeg penala ove sezone te je sramota? ono sa chukom je bas bilo komedija. sudar glavama, a covek svira penal, jos gledao var. 2
Nikola77 Posted March 6 Posted March 6 daj, ne brukaj se. u čemu se razlikuje u pravilima "sudaranje" nogama od "sudaranja" glavama kada jedan od igrača ima kontakt sa loptom, drugi ne jer je zakasnio?
kud u maglu Simoviću Posted March 6 Posted March 6 Just now, Milošica said: Jeste dva puta, trenirao nas Savo. jedan je onaj kad ga je suma šuknuo na severu, koji je drugi?
Eleniko Posted March 6 Posted March 6 (edited) da da setio sam se, ona borjanova blamaža i plivanje u prazno samo da dodam da ćemo videti koliko ciganima odgovara ova trenutna pozicija nefavorita i obrnuto, grobarima favorita moj tip je neki bedni X i prepuštanje prvenstva u ruke sudijama do kraja sezone, što je za nas glupo Edited March 6 by Eleniko 6
Eleniko Posted March 6 Posted March 6 pa dobro baba vangišem ali zar nije bolje da se uđe bez kalkulacija u derbi. za obe strane važi isto - nemaju neki svemirski kvalitet protiv sebe i nisu nepobedivi iako se slažem da po viđenom i pretpostavljenom /povrede itd/ parzan ima par promila veće šanse za pobedu.
Moća Posted March 6 Posted March 6 Derbi će biti kao i svaki drugi kad neko ima prednost. Ovog puta će Partizan da sedne pozadi i da igra čekalicu a Zvezda će jalovo da napada. 2 1
Recommended Posts