Milosh76 Posted March 3 Posted March 3 (edited) 22 minutes ago, John Coltrane said: zna li iko zašto je Degenek šutnut iz 11? Povredio se... operisan je u dalekoj Finskoj i sada mu predstoji dug oporavak kako bi mogao da se vrati na teren. Sezona koja je u toku za njega je gotova, pošto u naredna dva meseca neće moći da potrči, a tek narednog leta pripremaće se za takmičarski fudbal. Edited March 3 by Milosh76
John Coltrane Posted March 3 Posted March 3 @Milosh76 Ti misliš na operaciju od zimus, ja pišem o početku sezone, kod Bahara je počinjao sa Dragovićem.
Milosh76 Posted March 3 Posted March 3 (edited) Ako verujes medijima, sklonjen je zbog gresaka protiv Vozdovca... A ako volis teorije zavere... To vec ne znam. A opet , cinjenica je da bi bio bolji desni bek od Mijailovica. Operacija je bila pre 2 ili 3 nedelje. Edited March 3 by Milosh76
bejzbolka Posted March 3 Posted March 3 Bahara nije niko ni prodao, ni prcao, covek je prosto duduk i neznalica, najgori trener Zvezde poslednjih 10 godina. Nece voditi nijedan klub van Izraela. 1 4
Milosh76 Posted March 3 Posted March 3 (edited) Od debila poput Jankosana, Kosana, Kratka Ostanica, onog bolida Ostojica, Kristica, svakako nije gori. Covek se prosto nije snasao, a daleko od toga da je los trener. Spisak trenera FKCZ http://www.crvenazvezdafk.com/sr/bivsi-treneri Edited March 3 by Milosh76 1
warp Posted March 3 Posted March 3 3 minutes ago, bejzbolka said: Bahara nije niko ni prodao, ni prcao, covek je prosto duduk i neznalica, najgori trener Zvezde poslednjih 10 godina. Nece voditi nijedan klub van Izraela. Kao neki majstor koji fantastično zna da popravi samo jedan deo na motoru automobila, a nema pojma osnovne stvari kako auto kao celina funkcioniše 1
fandorin Posted March 3 Posted March 3 Samo da istaknem da Spajić pred sam kraj jeseni i od pocetka proleća igra odlično. I biće vrlo zaguljeno ako ne budu mogli da igraju ni on ni Dragović u derbiju. Điga je u tom slučaju siguran, a ne verujem da će Miloje posegnuti sa pokojnim Milunom koji se ne seća koje je boje trava plus bi morao da se juri sa ovim grobarskim malim napadačima. U tom slucaju tipujem na ponovno tumbanje Mićka na štopera, a Stamenića u vezu jer je problem i sa bonusima zbog Lučićeve povrede (koji, opet, i igra samo zato što je bonus). I jos da dodam da nije tačno da Kanga ne trči. Trči on mnogo, više od svih osim Hvanga samo što lelemuda u odbrani, to ga ne interesuje. Mada je juče i tu pokazivao neki neobičan entuzijazam.
John Coltrane Posted March 3 Posted March 3 1 hour ago, Milosh76 said: Ako verujes medijima, sklonjen je zbog gresaka protiv Vozdovca... A ako volis teorije zavere... To vec ne znam. A opet , cinjenica je da bi bio bolji desni bek od Mijailovica. Operacija je bila pre 2 ili 3 nedelje. Onda ti nisi razumeo šta sam napisao. Ja sam analizirao™ igru pod Baharom od avgusta meseca, a Degenek je starovao, u paru sa Dragovićem, sve tekme do dovodjenja Djige. Sa druge strane, ako ti veruješ da je sklonjen zbog slabih 45min protiv Voždovca, onda OK. A vezano za teorije zavere - uz ovakvu upravu nama teorije zavere nisu potrebe, sa njima je sve moguće.
hrkljush boys_2 Posted March 3 Posted March 3 Kod Kange nije toliki problem trčanje, već u nekim momentima pretjerano petljanje u sve i svašta na terenu,a posebno pred Zvezdinim šesnaestercem gdje direktno otvara šansu za protivnika kad izgubi lopte. To mu se i juče desilo, iako je vjerovatno bio igrač utakmice.
John Coltrane Posted March 3 Posted March 3 1 hour ago, fandorin said: Samo da istaknem da Spajić pred sam kraj jeseni i od pocetka proleća igra odlično. I biće vrlo zaguljeno ako ne budu mogli da igraju ni on ni Dragović u derbiju. Điga je u tom slučaju siguran, a ne verujem da će Miloje posegnuti sa pokojnim Milunom koji se ne seća koje je boje trava plus bi morao da se juri sa ovim grobarskim malim napadačima. U tom slucaju tipujem na ponovno tumbanje Mićka na štopera, a Stamenića u vezu jer je problem i sa bonusima zbog Lučićeve povrede (koji, opet, i igra samo zato što je bonus). I jos da dodam da nije tačno da Kanga ne trči. Trči on mnogo, više od svih osim Hvanga samo što lelemuda u odbrani, to ga ne interesuje. Mada je juče i tu pokazivao neki neobičan entuzijazam. Ovo je jednostavno kontradikotorno jer igrači koji ne trče u oba smera ne mogu biti medju onima koji najviše predju za 90min. Ako se složimo da ga odbrana ne zanima, onda se Kangina kretnja svodi na oko centra i još 20m u napred do ispred i oko 16m protivnika. Za mene je to pešačenje.
kralj Posted March 3 Posted March 3 Da, Kanga je svakako jedan od talentovanijih u timu, ali jbg, nije baš da je Savićević, pa da mu se na prenemaganje i klimavi temperament gleda sa simpatijama. Meni je Bukari ove sezone najveće razočaranje. Svaka čast, ima on čime da izdominira JSL, ali je strašno limitiran igrač sa bolno upitnom fudbalskom inteligencijom.
hrkljush boys_2 Posted March 3 Posted March 3 Pitanje jedno, zna li se zašto juče nije izvršena peta izmjena nakon povrede Spajića i izlaska iz igre u nadoknadi? Izvršene dvije izmjene u 1. poluvremenu i dvije u 2. (Điga, Stameni - Olayinka, Krasso).
Hamlet Strašni Posted March 3 Posted March 3 Зато што су у првом полувремену биле две одвојене измене. Тренер има право на три термина током утакмице. Два је потрошио у првом и један у другом и није више имао право да мења. 1
fandorin Posted March 3 Posted March 3 12 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Pitanje jedno, zna li se zašto juče nije izvršena peta izmjena nakon povrede Spajića i izlaska iz igre u nadoknadi? Izvršene dvije izmjene u 1. poluvremenu i dvije u 2. (Điga, Stameni - Olayinka, Krasso). Imaš samo 3 termina za izmene, ako ne menjaš u poluvremenu. Povrede Dragovića i Lučića su potrošile 2 termina i ostao je samo 1 za drugo poluvreme. 1
Dankan Ajdaho Posted March 3 Posted March 3 2 hours ago, John Coltrane said: On nije igrač koji trči E sad sam konačno sve čuo u životu.
Recommended Posts