Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Posložio Bahar moj kurac, šištalo na sve strane, svaki prelaz protivnika na našu polovinu gol šansa.

Koliko puta se danas desilo da neko ne isprati svog igrača, i to trkom, a ne laganim kasom? Koliko puta se desilo da protivnički igrač primi loptu bez da mu neko diše za vratom?

Nakon priprema, ovo o čemu pišem je kod Bahara bila mislena imenica.

• +1 3
  • Hvala 2
Posted

daj ne tripuj se

znamo kako smo igrali kod miloja onomad

ko pređe centar da mu umre majka

• -1 2
Posted

Jesi ti uopšte gledao utakmicu ili samo lupetaš napamet?

Ovo je uz Partizan najjači tim u ligi. Naravno da nisu Liverpul, ali su dovoljno jaki da kazne svaku zajebanciju.

Igrali smo pristojno, napadački, ništa revolucionarno ali neuporedivo ozbiljnije nego pod Baharom.

Posted
48 minutes ago, Eleniko said:

lasno je miloju da radi kad je baharče sve posložio, a miloje samo gejlora dodao kao trešnjicu na torti

Već smo to konstatovali ovde - Kanga je gazda tima, na stranu kolika budala bio,  ali kod Bahara nije bilo mesta za one koji lade jaja pa mu nije ni blizu bio glavni igrač.

• +1 1
Posted

Ček, stani, ako nije bilo mesta za one koji lade jaja, zašto smo igrali kao raspuštena banda? Zašto je izgledalo da pozadi igraju ukupno 3 čoveka? Zašto je svaki prelazak protivnika preko pola značio i šansu ili gol?

Posted

Verovatno odgovor na to pitanje ima Terza i ekipa, koja je pompezno dovela Bahara, a posle ga šutnula u dupe.

Ja bih pre postavio pitanje - da li je realno da ekipa koja onako furiozno odradila pripreme i u prva 4 takmičarska kola nije primila gol, pukla kao oblanda već posle mesec dana ?

Rasprodali smo privh 11? Igrači zaboravili da igraju fudbal? Ili nešto treće?

Posted
7 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ček, stani, ako nije bilo mesta za one koji lade jaja, zašto smo igrali kao raspuštena banda? Zašto je izgledalo da pozadi igraju ukupno 3 čoveka? Zašto je svaki prelazak protivnika preko pola značio i šansu ili gol?

pa prodavala ga svlačiona, isto kao i drakulu u basketu

• +1 1
Posted
21 minutes ago, John Coltrane said:

Verovatno odgovor na to pitanje ima Terza i ekipa, koja je pompezno dovela Bahara, a posle ga šutnula u dupe.

Ja bih pre postavio pitanje - da li je realno da ekipa koja onako furiozno odradila pripreme i u prva 4 takmičarska kola nije primila gol, pukla kao oblanda već posle mesec dana ?

Rasprodali smo privh 11? Igrači zaboravili da igraju fudbal? Ili nešto treće?

Ne znam.

Posted
14 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ne znam.

Zašto onda polaziš od pretpostavke da je Bahar jedini krivac? 

• +1 2
Posted

“prodao” ga je terza kad je doveo đigu i hvanga, očito bez dogovora sa njim

od tad je digao ruke, a treninge su vodili pomoćnici

• Haha 2
Posted

Ima logike da nije hteo Hvanga, koji je za klasu bolji od najboljeg igraca Zvezde u poslednjih 10ak godina. 😂

• +1 1
  • Haha 4
Posted

Kod Bahara je bio problem ogromna neefikasnost i nevjerovatni kiksevi, baš najiskusnijih u odbrani. Neki od tih kikseva nisu baš ni bili sluačajni, vidjeti po smeće Rodić.

• +1 1
Posted
2 hours ago, John Coltrane said:

Zašto onda polaziš od pretpostavke da je Bahar jedini krivac? 

Zato što je on najodgovorniji kako god ga okreneš. Imao je dovoljno vremena da vidi ko ga namerno prca a istovremeno dovoljnu bazu igrača da izabere one koji će raditi šta kaže.

• Hvala 1
Posted

Kakvo maltretiranje suparnika

• +1 5
Posted
8 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Zato što je on najodgovorniji kako god ga okreneš. Imao je dovoljno vremena da vidi ko ga namerno prca a istovremeno dovoljnu bazu igrača da izabere one koji će raditi šta kaže.

Kangva Stamenić i ispred njih Ivanić.

Tako je funkcionisalo do dolaska Hvanga pa je on zamenio Kangvu u 11.

Uostalom jasan je obrazac u kom Kanga dobija šansu u 11 uz Stamenića (Radnik, IMT i ostale lopate) da bi protiv TSC opet vratio Hvanga u 11 (pričamo o jesenjem delu)

Kanga nije startovao nijedan meč u LŠ, ako se dobro sećam. On nije igrač koji trči, a kao takav se ne uklapa u presing taktiku koju je Bahar hteo.

Naravno povratkom Miloa to se menja i Kangi se vraćaju "ključevi" prvog tima. Kanga je milion puta prodao meč i isto toliko puta ga rešio u našu korist. U Pragu je bio izabran za igrača sezone i na kraju iste otišao zbog svadje. Kanga je prostituka u koju si zaljubljen do kraja života.

I nije samo Kanga, problem, zna li iko zašto je Degenek šutnut iz 11? Perfect match sa Dragovićem odejdnom biva zamenjenje ja nisam štoper Mićkom/pozajmljenim Djigom/ zaboravio sam kako lopta izgleda Spajićem....

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...