Dankan Ajdaho Posted March 2 Posted March 2 Posložio Bahar moj kurac, šištalo na sve strane, svaki prelaz protivnika na našu polovinu gol šansa. Koliko puta se danas desilo da neko ne isprati svog igrača, i to trkom, a ne laganim kasom? Koliko puta se desilo da protivnički igrač primi loptu bez da mu neko diše za vratom? Nakon priprema, ovo o čemu pišem je kod Bahara bila mislena imenica. 3 2
Eleniko Posted March 2 Posted March 2 daj ne tripuj se znamo kako smo igrali kod miloja onomad ko pređe centar da mu umre majka 2
Dankan Ajdaho Posted March 2 Posted March 2 Jesi ti uopšte gledao utakmicu ili samo lupetaš napamet? Ovo je uz Partizan najjači tim u ligi. Naravno da nisu Liverpul, ali su dovoljno jaki da kazne svaku zajebanciju. Igrali smo pristojno, napadački, ništa revolucionarno ali neuporedivo ozbiljnije nego pod Baharom.
John Coltrane Posted March 2 Posted March 2 48 minutes ago, Eleniko said: lasno je miloju da radi kad je baharče sve posložio, a miloje samo gejlora dodao kao trešnjicu na torti Već smo to konstatovali ovde - Kanga je gazda tima, na stranu kolika budala bio, ali kod Bahara nije bilo mesta za one koji lade jaja pa mu nije ni blizu bio glavni igrač. 1
Dankan Ajdaho Posted March 2 Posted March 2 Ček, stani, ako nije bilo mesta za one koji lade jaja, zašto smo igrali kao raspuštena banda? Zašto je izgledalo da pozadi igraju ukupno 3 čoveka? Zašto je svaki prelazak protivnika preko pola značio i šansu ili gol?
John Coltrane Posted March 2 Posted March 2 Verovatno odgovor na to pitanje ima Terza i ekipa, koja je pompezno dovela Bahara, a posle ga šutnula u dupe. Ja bih pre postavio pitanje - da li je realno da ekipa koja onako furiozno odradila pripreme i u prva 4 takmičarska kola nije primila gol, pukla kao oblanda već posle mesec dana ? Rasprodali smo privh 11? Igrači zaboravili da igraju fudbal? Ili nešto treće?
Eleniko Posted March 2 Posted March 2 7 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ček, stani, ako nije bilo mesta za one koji lade jaja, zašto smo igrali kao raspuštena banda? Zašto je izgledalo da pozadi igraju ukupno 3 čoveka? Zašto je svaki prelazak protivnika preko pola značio i šansu ili gol? pa prodavala ga svlačiona, isto kao i drakulu u basketu 1
Dankan Ajdaho Posted March 2 Posted March 2 21 minutes ago, John Coltrane said: Verovatno odgovor na to pitanje ima Terza i ekipa, koja je pompezno dovela Bahara, a posle ga šutnula u dupe. Ja bih pre postavio pitanje - da li je realno da ekipa koja onako furiozno odradila pripreme i u prva 4 takmičarska kola nije primila gol, pukla kao oblanda već posle mesec dana ? Rasprodali smo privh 11? Igrači zaboravili da igraju fudbal? Ili nešto treće? Ne znam.
John Coltrane Posted March 2 Posted March 2 14 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ne znam. Zašto onda polaziš od pretpostavke da je Bahar jedini krivac? 2
kud u maglu Simoviću Posted March 2 Posted March 2 “prodao” ga je terza kad je doveo đigu i hvanga, očito bez dogovora sa njim od tad je digao ruke, a treninge su vodili pomoćnici 2
Milosh76 Posted March 2 Posted March 2 Ima logike da nije hteo Hvanga, koji je za klasu bolji od najboljeg igraca Zvezde u poslednjih 10ak godina. 😂 1 4
hrkljush boys_2 Posted March 2 Posted March 2 Kod Bahara je bio problem ogromna neefikasnost i nevjerovatni kiksevi, baš najiskusnijih u odbrani. Neki od tih kikseva nisu baš ni bili sluačajni, vidjeti po smeće Rodić. 1
Dankan Ajdaho Posted March 2 Posted March 2 2 hours ago, John Coltrane said: Zašto onda polaziš od pretpostavke da je Bahar jedini krivac? Zato što je on najodgovorniji kako god ga okreneš. Imao je dovoljno vremena da vidi ko ga namerno prca a istovremeno dovoljnu bazu igrača da izabere one koji će raditi šta kaže. 1
John Coltrane Posted March 3 Posted March 3 8 hours ago, Dankan Ajdaho said: Zato što je on najodgovorniji kako god ga okreneš. Imao je dovoljno vremena da vidi ko ga namerno prca a istovremeno dovoljnu bazu igrača da izabere one koji će raditi šta kaže. Kangva Stamenić i ispred njih Ivanić. Tako je funkcionisalo do dolaska Hvanga pa je on zamenio Kangvu u 11. Uostalom jasan je obrazac u kom Kanga dobija šansu u 11 uz Stamenića (Radnik, IMT i ostale lopate) da bi protiv TSC opet vratio Hvanga u 11 (pričamo o jesenjem delu) Kanga nije startovao nijedan meč u LŠ, ako se dobro sećam. On nije igrač koji trči, a kao takav se ne uklapa u presing taktiku koju je Bahar hteo. Naravno povratkom Miloa to se menja i Kangi se vraćaju "ključevi" prvog tima. Kanga je milion puta prodao meč i isto toliko puta ga rešio u našu korist. U Pragu je bio izabran za igrača sezone i na kraju iste otišao zbog svadje. Kanga je prostituka u koju si zaljubljen do kraja života. I nije samo Kanga, problem, zna li iko zašto je Degenek šutnut iz 11? Perfect match sa Dragovićem odejdnom biva zamenjenje ja nisam štoper Mićkom/pozajmljenim Djigom/ zaboravio sam kako lopta izgleda Spajićem.... 2
Recommended Posts