Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Dobri smo... Bice dobrog fudbala ove sezone.

• +1 1
Posted (edited)

Ovu ekipu vredi gledati ove sezone ,sa uživanjem ću pratiti nas FK . Mislim pratio sam ga i ranije ali smo svi imali gomilu zamerki i znali da to može mnogo bolje i ludeli zbog dunstera . Bahar je to odmah video i rascistio balast .Jesu pripreme ali nisam skoro video da neki trener ovako brzo zategne ekipu ,mislim ima tu još rada ali ovo bas obecava .

Na kraju od svega nema  onih teških nogu 😀 ili znaš ili ne znaš .

Edited by elementary
  • +1 6
Posted

Ovi da su delić energije od ovog ciganisanja uložili u fudbal, možda i ne bi bili ovako igrački poniženi. 

Ovako je sva ova nervoza i šabanisanje dodatno učinila da osim što su slabi u fudbalu, ispadnu i bedni sportisti.

• +1 3
Posted

Iz vrlo pouzdane salate dolazi informacija da je Bahar i definitivno precrtao Kangu.

• +1 2
Posted

Jebi ga, nije mnogo pokazao na ovom turniru osim onog jednog super pasa. Ali je zato usrao dosta stvari.

Posted

Boga mi, opasno dobro izgledate za sada na terenu

čovek se zapita zašto je trebalo toliko godina da prođe pa da zapatite nekog trenera koji nije potekao iz Đoralenda ili svesno/nesvesno baštini takve, nesvetle i antimoderne tradicije. sigurno je bilo mogućnosti

• +1 3
Posted

Trebalo je nekoliko godina solidnih istupa u Evropi, da takvi kao Bahar shvate da mogu nešto ovde da naprave ako im se daju odrešene ruke. Da nije Marka Marina i postepenog sklanjanja Mrkele i muljatora/agenata, ne bi od ovoga ništa bilo.

Sve je ovo još na staklenim nogama.

• +1 5
Posted

Naravno. Presing koji se u Zvezdi forsira je mač sa dve oštrice o koji su se mnogi timovi posekli. Naročito što naš presing ide u kombinaciji sa brzim osvajanjem prostora i dubinskim loptama. Za takav moderan, blickrig fudbal, potrebno je imati besprekorno taktički pismene igrače, jer takav sistem melje i ekipu koja ga igra. Pored toga, ne može da se igra bez fizičke superiornosti u odnosu na protivnika, a suštinski bitna je i koncentracija. Dovoljno je jedan igrač na drugom dodavanju protivnika zabaguje, protivniku se sve otvara. 

Kada se usavrši, ničeg lepšeg u fudbalu nema. 

Profil pojačanja u tom smislu obećava. Naročito se ističu Olanjika i Stame. Kraso je majstor, al kapiram da će nas mnogo nervirati. 

Posted
2 hours ago, Ted said:

Boga mi, opasno dobro izgledate za sada na terenu

čovek se zapita zašto je trebalo toliko godina da prođe pa da zapatite nekog trenera koji nije potekao iz Đoralenda ili svesno/nesvesno baštini takve, nesvetle i antimoderne tradicije. sigurno je bilo mogućnosti

Zato što su ozbiljni strani treneri manje raspoloženi za dogovor.

wink-wink-nudge-nudge.gif

• +1 3
Posted
1 hour ago, kralj said:

Naravno. Presing koji se u Zvezdi forsira je mač sa dve oštrice o koji su se mnogi timovi posekli. Naročito što naš presing ide u kombinaciji sa brzim osvajanjem prostora i dubinskim loptama. Za takav moderan, blickrig fudbal, potrebno je imati besprekorno taktički pismene igrače, jer takav sistem melje i ekipu koja ga igra. Pored toga, ne može da se igra bez fizičke superiornosti u odnosu na protivnika, a suštinski bitna je i koncentracija. Dovoljno je jedan igrač na drugom dodavanju protivnika zabaguje, protivniku se sve otvara. 

Nadovezao bih se na tu drugu oštricu, iako smo odbrambeno delovali dobro. Imam strepnju kako ćemo izgledati kada se ekipe višeg ranga oslobode presinga i pređu na našu polovinu brzo ili budu na našoj polovini ako presing ne da rezultat i oni budu držali posed duže nego što su to uspevali Zenit i Fener. Posebno tu mislim na odbrambenu igru po bokovima. Bukari i Mitrović daju svoje benefite, ali odbrambeni zadaci im nisu jača strana. Bukarija su juče Batshuayi i Kent par puta lagano ostavljali iza sebe u igri 1 na 1.

• +1 2
Posted
1 hour ago, kralj said:

Profil pojačanja u tom smislu obećava. Naročito se ističu Olanjika i Stame. Kraso je majstor, al kapiram da će nas mnogo nervirati. 

posmatram i sa aspekta derbija, pa mi se čini da bi ovo mogla da bude sezona u kojoj će se prekinuti beskonačni nizovi 0-0, 1-0, 0-1, 1-1 rezultata. ne deluje mi da će ovog Izraelca bilo šta vući da taktizira. ako uoči da je Partizan kanta i da je bušan, spor, raštelovan, više mi deluje kao trener koji će to da iskoristi da nakanta protivnika do vrha.

sa druge strane, mi smo i u srećnija vremena i sa boljim i sklupljim timom upravo imali grdnih problema sa protivnicima koji igraju ovo što sada pokušava Zvezda da igra. jedino što takve protivnike nismo imali kući, već po Evropi. i obično je kraj Evrope bio u susretu sa takvima. 

• +1 2
Posted

Bilo bi lepo da je derbi u prvom kolu. 

• +1 1
Posted

sa moje tačke gledišta bilo bi lepo da je derbi ne pre 2025. godine

zar je moguće da bude u prvom kolu?

• +1 1
  • Haha 4
Posted
27 minutes ago, Ted said:

sa moje tačke gledišta bilo bi lepo da je derbi ne pre 2025. godine

zar je moguće da bude u prvom kolu?

Pisalo je u nekim novinama da u poslednjih nekoliko godina prvak igra sa cetvrtoplasiranim u prvom kolu. Da li je to pravilo ili će da menjaju kako im se digne, to već ne znam.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...