Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

Dečko provalio ovaj smajli pa bije ceo dan po tastaturi ,skapirali  smo ,zna da udari smajli koji se smeje .

Inace danas pogledao malo utakmicu u Surdulici i evo sada nekih desetak minuta naše utakmice . Više od toga  nisam ni gledao .Mimovic neki nas klinac ?

Ndijaje ima brzinu ranjenog  puža ,kakav lik :) 

Edited by elementary
  • +1 1
Posted
3 minutes ago, elementary said:

Mimovic neki nas klinac ?

Omladinac, desni bek, igrao u OFK Beogradu u prosloj polusezoni. Kazu talenat..

Posted

Brz konkretan ,konačno da ima sve više bekova koji se mogu iskoristiti ,super stvar,treba nam isti takav i na drugoj strani ,

Bukari je sivonja ,kad opali po lopti .

Ovo za sada i nije nešto previše loše ,dosta konkretno napred ,nazad bez problema .

Posted

Svaka čast Šerifu ,iznenadjujuci dobro reagovao u situaciji ,očekivao sam da se saplete i spetlja .

• +1 1
Posted

dobro se snašao Ndaye, nekarakteristično za sebe

• +1 2
Posted

Dobar gol Serifa, odlicna lopta Hvanga...

• +1 2
Posted

Šerif zna da trči :huh: i još da postigne gol :ohmy:

• +1 2
Posted
10 minutes ago, elementary said:

Svaka čast Šerifu ,iznenadjujuci dobro reagovao u situaciji ,očekivao sam da se saplete i spetlja .

da jos 100 puta sutira iz te situacije, ne bi ni jednom pogodio gol..:fantom:

• +1 1
Posted

Milo mi je da je Serif proigrao kod Miloja :)

• +1 2
Posted
44 minutes ago, MeanM@ said:

Deder mi objasni @Milošica :).

Vrlo je moguce da sam u krivu, samo ne znam zbog cega, a voleo bih da znam za buduce pracenje fudbala

Banovan je pa moze samo da smajluje.

I meni je ono penal

• +1 1
Posted
1 minute ago, MiddleClass said:

Banovan je pa moze samo da smajluje.

I meni je ono penal

Dva dana je fasovao u cetvrtak, zajebava malo

Posted
5 minutes ago, MiddleClass said:

Milo mi je da je Serif proigrao kod Miloja :)

Zbog bačenih paretina… 

Posted
56 minutes ago, MeanM@ said:

Pa jedino ako je mozda potkacio loptu pre nego se zakucao u Spajica. Al ako je zakasnio, nem pojma, nije da sam poznavalac pravila do detalja, al ga je odvalio solidno

I ja se rukovodim subjektivnim viđenjem i poznavanjem fudbala, što naravno ne znači ništa. E to moje subjektivno mi kaže da ja nikad onakav penal ne bih sudio. Jesu se sudarili, išli su oba na loptu, ovaj malo jače, ali i on popio po labrnji kao i Spajić.

Solidno pp, odlična lopta HWanga i još bolja reakcija Ndiayea. Treba što prije ići po 3. gol, nadam se da Milojević neće ući u svoj mod čuvanja. 

• Hvala 1
Posted

Zašto jebeni Lučić... Kreće lagano zatvaranje. :frust:

Posted
11 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

I ja se rukovodim subjektivnim viđenjem i poznavanjem fudbala, što naravno ne znači ništa. E to moje subjektivno mi kaže da ja nikad onakav penal ne bih sudio. Jesu se sudarili, išli su oba na loptu, ovaj malo jače, ali i on popio po labrnji kao i Spajić.

Solidno pp, odlična lopta HWanga i još bolja reakcija Ndiayea. Treba što prije ići po 3. gol, nadam se da Milojević neće ući u svoj mod čuvanja. 

Meni je rezon ovde analogija pri startu nogom na loptu. Ako zakasnis i pokupis noge igraca koji ti skloni loptu svojom nogom, penal je jasan. Ovde samo imamo glave umesto nogu. Kazem, iz onog var ugla sam najmanje bio ubedjen jer mi se ucinilo da je ovaj mozda i ocesao loptu.

Nebitno, u sustini.

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...