warp Posted February 17 Posted February 17 10 minutes ago, Eleniko said: larje, na albanskom auto-pranje Siguran sam da si izmislio ovo, ali me mrzi da proveravam
Dankan Ajdaho Posted February 17 Posted February 17 Lučić najgluplji fudbaler u istoriji univerzuma, ne postoji šansa da donese odluku koja nije najgluplja moguća u situacij gde se našao. 4
Eleniko Posted February 17 Posted February 17 12 minutes ago, warp said: Siguran sam da si izmislio ovo, ali me mrzi da proveravam 1 1
hrkljush boys_2 Posted February 17 Posted February 17 Odgledah 2. poluvrijeme, ladno skoro 25 minuta nismo šutnuli na gol, 2 udarca za cijelo poluvrijeme. Drug Naser ladno najbolji, u odbrani neprelazan, kod prekida penal + asist za Ndiayea.
Eleniko Posted February 18 Posted February 18 došao je brat miloje na svoje pravićemo ćivutske promašene šanse od blata 2
nahbar Posted February 20 Posted February 20 On 17. 2. 2024. at 13:08, levi said: čemu ovolike rotacije na početku, pola tima ni minut nije odigralo na pripremama, debituju na zajebanom gostovanju Plitak potok... 2
hrkljush boys_2 Posted February 24 Posted February 24 (edited) Glazer - Mimović, Spajić, Dragović, Rodić - Kanga, Hwang - Bukari, Ivanić, Olayinka - Ndiaye. Gamal Abdel Nasser Djiga najbolji u prošlom kolu, sad na klupi. Bezveze. Edited February 24 by hrkljush boys_2
John Coltrane Posted February 24 Posted February 24 4 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Glazer - Mimović, Spajić, Dragović, Rodić - Kanga, Hwang - Bukari, Ivanić, Olayinka - Ndiaye. Gamal Abdel Nasser Djiga najbolji u prošlom kolu, sad na klupi. Bezveze. Kao što je Bahar šutnuo Viga, jer je u pitanju pozajmica, tako će i Djiga biti u drugom planu kod Miloa. Idijoti.
Milosh76 Posted February 24 Posted February 24 (edited) Gledace sudija... Da je na pola terena bio bi faul ili indirekt. Ipak penal Edited February 24 by Milosh76
MeanM@ Posted February 24 Posted February 24 Just now, hrkljush boys_2 said: Niđe veze sa penalom. Pa jedino ako je mozda potkacio loptu pre nego se zakucao u Spajica. Al ako je zakasnio, nem pojma, nije da sam poznavalac pravila do detalja, al ga je odvalio solidno 1
John Coltrane Posted February 24 Posted February 24 1 hour ago, Milosh76 said: Da igra Djiga, bilo bi 3 stopera ili Spajic na klupu. Ma kakav crni Spajić bre. 1
MeanM@ Posted February 24 Posted February 24 Deder mi objasni @Milošica :). Vrlo je moguce da sam u krivu, samo ne znam zbog cega, a voleo bih da znam za buduce pracenje fudbala
Recommended Posts