Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

da mi osvojimo titulu, pa posle cemo lako™..

bazel trenutno daleko i da upadne u plej of lige, od ostalih timova niko trenutno nije prvia, mada nema ni velikog zaostatka jelte..:fantom:

Edited by Shaq
  • +1 2
Posted

Jebi Terzo još jače!!!

Posted
2 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Jebi Terzo još jače!!!

Ovaj ako dobaci do priprema biće dobro. Onaj Vidić što smo ga kupili od Zlatibora i dali 150k sad igra za Slogu iz Doboja. Ovaj ima istog menadžera kao Veljo Nikolić, Odada, Lazetić. Provjerena ekipa

• Haha 3
Posted

image.png.4b60aa19a7679566320ef153629c6296.png

:ziga: izbegli smo metak koga sam se najvise plasio, uzimamo titulu 100% :ziga:

• +1 2
  • Wub 1
  • Haha 3
Posted

Niti smo potpisali ovog iz Belgije, niti ovog iz PL.

Posted

Ocekivano, vreme neumitno pokazuje s kakvim smo mi sve indijancima osvojili 4 boda u grupi LS

Miloe :ziga:

Posted
5 hours ago, pantelia said:

image.png.4b60aa19a7679566320ef153629c6296.png

:ziga: izbegli smo metak koga sam se najvise plasio, uzimamo titulu 100% :ziga:

Забија нам хет-трик и Џаја Терза одмах потписује љубимца навијача на љето за напад на Лигу шампиона ммњ :fantom:

Posted

Glazer - Djiga, Spajic Dragovic - Bukari, Kanga, Mijailovic, Hwang, Ivanic, Olayinka - Sremcevic

Posted

čemu ovolike rotacije na početku, pola tima ni minut nije odigralo na pripremama, debituju na zajebanom gostovanju

Posted

Bar na papiru je jaka postava. Osim Sremcevica, tu već nemam pojma kakav će da bude.

Posted
42 minutes ago, levi said:

čemu ovolike rotacije na početku, pola tima ni minut nije odigralo na pripremama, debituju na zajebanom gostovanju

Rodic je verovatno povredjen, Nikolic nije ni za treci tim petoligasa iz Zambije, klinci su klinci... A NP nije los uopste, a teren je njiva 8me kategorije...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...