Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

ne znam kada su oni poceli pripreme, ali izgledaju kao da su sada dosli sa plaze.

Posted

Rutiniranje ekipe koja na Transfermarktu vredi preko 156 milki. Trebalo je još dva da popiju.:cool:

Verovatno će u drugom malo smanjiti gas, samo da ne zaborave koji je rezultat najopasniji.

Posted

Sad videh prvi gol, Kraso je doktor. 

• +1 4
Posted (edited)

Kraso me oduševljava sve više, sa svakom novom utakmicom. Onaj žuti je bezveze totalno, pošto je faul pre svega bio na njemu. Ajde što se izborio za loptu (sudija svira opstrukciju, pali bre budalo!!) nego šutne mahinalno, odmah posle zbižduka (pali bre budalo 2!!), jer je golman bio ko zna gde. Mssm stvarno...

Proradio i Olanjinka konačno, što dodatno raduje. Stameni na svom mestu, kao da igra 5 godina već tu, nikad mu ne bih dao 20 godina. Bukari jeste potrošač ali je i probio doktorski par puta. Mitrović bi u drugom mogao na desnu stranu, osim ako ga BB ne ostavi u svlačionici.

Edited by Medusa_trip
Posted

Lepo je gledati brze igrace ali mora se prvo navici da isti igraju u Zvezdi

• +1 5
Posted

Drugo poluvreme kao futing. Nadam se da će uskoro izmene da prodrmaju malo. 

Slaba markacija Mijailovića u nekoliko navrata. 

• +1 1
Posted

Lučić rutinski ,malo smo promešali u drugom,pali ali smo i sa ovim rezervama zajebani kao kratko ćebe 

Posted

Bravo Lučo, odlican pas Nikolica.

Posted

Bahar zapretio sklekovima i odmah gol

Bravo Lucicu 😁

• Haha 1
Posted

odvratni su ovi turci

• +1 4
Posted

Rodic igra levog stopera, Barak nam stedi lovu 😁

Posted

Evo ovo me uzasno nervira kod Mijatovića. Imao je prednost u odnosu na čuvara i sve šanse sveta da bude na ovom Kanginom ubacivanju. 

Uspeo je da dođe u poziciju gde nema nikakve šanse da lopta dođe do njega. 

• +1 1
Posted

Upropasti nas ovaj Bahar. Oterao je i ostrakizovao gotovo sve sabane iz tima, nece imati ko da pisa u pehar kao Bina '91. :(

• +1 3
  • Haha 1
Posted

Zasluženo u svakom pogledu. Retko ogavna ekipa ovaj Fener.

• +1 3
Posted

steta sto im nismo uvalili cetvrti

• +1 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...