Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

Kladionica generalni sponzor.

Daj da se legalizuju spid i heroin, da ne živimo u poražavajućoj zabludi da su kladže najjača grana industrije.

Sad vidim SDa, nisam pojma imao da se skot i tamo zapatio.

Edited by kralj
Posted

Dobre su pare Zvezdi, ali koji ce k Mijat sa 18 godina u 🇺🇲?!

Posted

pa nije bas da 8m zvuci wow, na stranu sto i da se prodao za 80m, ni 2m ne bi otisla na cirkulisanje™ u klubu..:fantom:

Posted
1 hour ago, MiddleClass said:

Dobre su pare Zvezdi, ali koji ce k Mijat sa 18 godina u 🇺🇲?!

Odavno je to prestala da bude liga isluženih raga, puna je liga U21 talenata i većih od Mijata

• +1 3
Posted
4 hours ago, kralj said:

Kladionica generalni sponzor

Sta, gde? Umesto Gazproma??

Pa sad, jebi ga - eno ti u EPL, Spaniji, Italiji: mnogi manji i veci klubovi imaju kladionice kao generalne sponzore. Takva su vremena, nazalost.

Posted
6 minutes ago, dragance said:

Sta, gde? Umesto Gazproma??

Pa sad, jebi ga - eno ti u EPL, Spaniji, Italiji: mnogi manji i veci klubovi imaju kladionice kao generalne sponzore. Takva su vremena, nazalost.

To su globalne kladionice, ova žive samo od Srbije.

Posted

prodas mijata za 8, da bi doveo sremca za 2m.. klasicne kombinacije i izvlacenje para za svoj lopovski dzep..

navodno na radaru , mladi™ seol, igra full backa za juznu koreju.. verovatno dolazi na preporuku nezdavoljnog™ hwanga koji prelazi u aek.. :fantom:

• +1 2
Posted

Lijepi golovi, Maksimović je baš dobar potencijal. 

• +1 2
Posted (edited)

Ode Mijat, pišu 8+bonusi potencijalno 10,5 uz 15%. Nikako da naznače da li 15% od prodaje ili 15% profita od naredne prodaje, ako je ovo dugo imamo samo procenat na profit, odnosno razliku između ulaznog i izlaznog transfera. 

edit: Gledam ovaj snimak, uhgledah broj 55 i hladan znoj poče da me obliva. Na svu sreću to nije Srnaldo već mali Maksimović, bilo je jasno da nije on kod provg kontakta sa loptom, ali mislim da sam razvio averziju prema tom broju.

Edited by Jesper23
  • +1 3
Posted

Nekako mi krivo za Mijatovića, šteta što nije ostao bar još sezonu i po, taman da se u potpunosti dokaže u Zvezdi, osvoji trofeje, daje golove u evro kupovima..

Posted

Baš mi je drago da smo uzeli neke osetnije pare, siguran sam da će uprava kluba to iskoristiti na pravi način. :heart:

• Haha 4
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Na kraju frka protiv Boteva, nji'ov Barbosa nabode Spajića štosom, Bar je Ndiaye zabio 2 komada ako ništa. 

Posted

Sa ledja bugari nabadaju :fantom:

Posted
5 minutes ago, MiddleClass said:

Sa ledja bugari nabadaju :fantom:

niti s leđa, nit je bugarin

:fantom:

Posted

Prodali smo zvanicno samo Mitrovica u Veronu. Nezvanicno, pozajmili Kangvu u Belgiju i Kabica u Torino

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...