Jesper23 Posted January 30 Posted January 30 11 hours ago, *edited by mod said: Ovako na slepo, rekao bih da je našao angažman za početak sezone, pa će sad da pokuša da izboksuje još para od Zvezde. E sad ako su bili toliki tupani pa mu po ugovoru stoji da dobija sve pare no matter what onda je sve jasno. Jedina opcija je to što kažeš, da su stavili u ugovor klauzulu po kojoj su dužni da plate cjelokupan iznos u slučaju otkaza. Može jedino potraživati neisplaćene plate i tu kompenzaciju kod raskida ugovora, a ukoliko u periodu od 2,5 godine ne pronađe angažman može potraživati i cjelokupan ugovorni odnos. To je isto kao kad bi radnik dobio otkaz, otišao da radi u drugu firmu i tužio prvog poslodavca za ispuštenu zaradu. Mada, Mađija je to, njegove menadžerske sposobnosti su out of this world. 2
John Coltrane Posted January 30 Posted January 30 2 hours ago, Azdaja said: Tužnije je što vam je normalno što vas je tužio i nije vam bitno. Čekam reakciju Madjije. Pišeš kao da ne znaš ko vodi naše klubove i kao da ne znaš na šta su sve spremni. Koji je smisao vesti koju je okačio napadaj osim nabijanja na nos kako mi imamo lopovsku upravu?! Mi to ne znamo?! Mi to negiramo i branimo ih ovde svojim životima?! Malo preterujete sa davanjem sebi za pravo da morališete kad je ista bagra i u vašem klubu. 5 1
Milosh76 Posted January 30 Posted January 30 Povodom tužbe Baraka Bahara i njegovih saradnika pred FIFA, oglasio se predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović. "Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu ni evro. Plata mu se redovno isplaćuje svakog meseca, i njemu i njegovim saradnicima. Propisi FIFA su jasni, klub koji je otpustio trenera je u obavezi da mu isplaćuje platu po ugovoru dok trener ne potpiše za drugi klub. To rade i najveći klubovi u sličnim situacijama kad smene tenera i stvarno ne razumem zašto pojedini mediji u Srbiji žele da od ovog slučaja naprave aferu. Crvena zvezda ima ozbiljnija posla nego da svakoga dana demantuje medijske gluposti koji imaju za cilj da destabilizuju klub.“ 3
MiddleClass Posted January 30 Posted January 30 To je to. Plata mu ide po ugovoru mjesec za mjesec. Ali SK se naostrio opasno na FK i KK. Neka, sladji su trofeji kad smo sami protiv svih 4 3
Shaq Posted January 30 Posted January 30 3 hours ago, Azdaja said: Tužnije je što vam je normalno što vas je tužio i nije vam bitno. Čekam reakciju Madjije. ovde su svi sasvim svesni ko je tvorzan i ko je magistar, za razliku od fenova partizana koji slepo veruju lazima robije, ostoye i tome slicno, e to je tuznije.. a na objavu od pre mesec dana da se zvezda sporazumna razisla, si takodje izgleda propustio da procitas kakvo je misljenje na tu temu.. On 21. 12. 2023. at 23:31, Shaq said: naravno da nije postignut nikakav dogovor a nece ga ni biti.. ako uzememo da narednih 6 meseci nece preuzeti drugi klub to je 1,2m za ovu godinu.. nakon toga, postoje samo dve opcije.. prezme neki drugi klub(gde svakako nece dobiti vise od 500k), sto znaci da ostatak placa zvezda, dakle 2x700k.. obrni okreni, long story short bakar ce za ovih 6 meseci u zvezdi, u naredne dve i po godine, sve zajedno dobiti ili 3,6m ili 2,6m.. cestitke tvorzanu i gospodji! 5
assignment Posted January 30 Posted January 30 Slabo pratim FK od povratka Miloja... Vidim sada Hvang navodno zeli da ode, klub i trener navodno nemaju nista protiv? Samo prazna prica, ili?
dragance Posted January 30 Posted January 30 Nema evrope, te nema ni izazova - a ni potrebe za njim. Nije ga bilo u rotaciji već neko vreme. Ako želi da ode, hvala mu na doprinosu.
MiddleClass Posted January 30 Posted January 30 Sprdnja, sa njim bi lagano prosli kvalifikacije za LS.
Milosh76 Posted January 30 Posted January 30 53 minutes ago, assignment said: Slabo pratim FK od povratka Miloja... Vidim sada Hvang navodno zeli da ode, klub i trener navodno nemaju nista protiv? Samo prazna prica, ili? Gde si procitao da Hvang oce da ide?
assignment Posted January 30 Posted January 30 50 minutes ago, Milosh76 said: Gde si procitao da Hvang oce da ide? https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1883414/Hvang-zeli-da-ode-iz-Crvene-zvezde-u-AEK.html Znam da se svasta pise, zbog toga sam pitao dali ima istine
warp Posted January 30 Posted January 30 1 hour ago, dragance said: Nije ga bilo u rotaciji već neko vreme. Ne znam na koje utakmice misliš ?
dragance Posted January 30 Posted January 30 (edited) 7 minutes ago, warp said: Ne znam na koje utakmice misliš ? Na pripreme. Edit: osim ako se nisam zajebao. Edited January 30 by dragance
warp Posted January 30 Posted January 30 (edited) 2 minutes ago, dragance said: Na pripreme. Koliko znam, on je na Azijskom kupu sa Korejom, danas igraju četvrtfinale sa S.Arabijom...teško može da bude na dva mesta istovremeno... 1/16 zapravo Edited January 30 by warp proverio fakta 1
Milosh76 Posted January 30 Posted January 30 1 hour ago, assignment said: https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1883414/Hvang-zeli-da-ode-iz-Crvene-zvezde-u-AEK.html Znam da se svasta pise, zbog toga sam pitao dali ima istine S obzirom da se u Evropi zatvara prelazni rok sutra u ponoc, tesko ce AEK bilo sta uraditi. Hvang je placen 5.5M evra, ako daju 8+M evra moze se pregovarati. Tako da od te price nema nista. A naravno da bi voleo da se vrati u Grcku iz milion razloga, samo nece skoro.
Recommended Posts