Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Meni potpuno izmiče kvalitet i potencijal tog momka. Ne bih se iznenadio da UO volšebno odbije ponudu. 

• Hvala 1
Posted
21 minutes ago, kralj said:

Meni potpuno izmiče kvalitet i potencijal tog momka. Ne bih se iznenadio da UO volšebno odbije ponudu. 

Bukvalno je već sad najbolji desni bek sa srpskim pasošem a ima još mnogo prostora da napreduje :fantom:

• +1 5
Posted

E sad si mi oči otvorio. 

Posted

Da li bi Tvorza prodao sopstvenu majku za dobru ponudu?

Posted

Mijat u Njujork. 

Tiha jeza. 

Posted

Šta mu ućeruju ? Ne trebaju njemu klinci ,Srnic ,Rodić ,Pavkov i ostali već druga priča . 
Bahar bar dao šansu klincima i  bar su odigrali nešto pre nego sto su ih prodali .

• +1 4
Posted (edited)

Prvo sto se zapazi kod Nedeljkovica je neobicno dug korak koji mu omogucava da nadtrci protivnicke igrace.  Drugo, ima visinu, snagu, igra u oba pravca i tehnicki je solidan.  Sve ovo nije iskazano do kraja i predstavlja potencijal vise nego vrline.

Zanimljive su dve teze koje su se pokrenule.  Prva je da Trzic "busi" Milojevica (bog te pita zasto ali se slaze sa idejom da je Terzic pokvaren i lukav).  Druga je da je Milojevic u stanju da igra samo ako u timu ima polovinu igraca-dunstera (mada je te iste dunstere forisirao i Stankovic), iako su mu nosioci igre bili Boaci, Marin, Radonjic, Ben, Rodic, Kanga, Borjan i da nece da forsira mlade.  To sto je Milojevic zahtrevao posebno da dovedu Zvezdine igrace i OFK-e (ukljucujuci i Kahvica), se ne uzima u obzir jer ne odgovara ideji da je Milojevic trener dunster-timova.  Ima li nesto izmedju ove dve krajnosti - Terza busitelj i Miloje dunster - za nas normalne koji smo i jednog i drugog videli i u nekom drugom svetlu, ili je stanje duha u Srbiji ludacko tako da normalni deluju kao ludi?

Edited by Dimitrije
  • +1 1
Posted
33 minutes ago, Dimitrije said:

Prvo sto se zapazi kod Nedeljkovica je neobicno dug korak koji mu omogucava da nadtrci protivnicke igrace.  Drugo, ima visinu, snagu, igra u oba pravca i tehnicki je solidan.  Sve ovo nije iskazano do kraja i predstavlja potencijal vise nego vrline.

Mene konstitucijom podseća na Jelikića, slažem se da je još u domenu potencijala ali sam i siguran da je npr Nemac ili Holanđanin, već bi debitovao za reprezentaciju, samo kod nas je to nezamislivo 

• +1 1
Posted

Izgleda da ce Piksi da pozove Kostu na neke prijateljske utakmice reprezentacije ovog proleca.  Ako se Kosta pokaze kao dobar, moguce je da ga povede i na EP.

• +1 2
Posted

Terza uteruje pare sebi i mafiji na vlasti pare u džep. Zabole njega i za Milojevića i za ostale.

• +1 5
Posted

Meni Tvorza nije jasan sa ovim svojim tvrdnjama i medijskim istupima. Umjesto da ćuti, spamuje o "uspjesima" i priča kako je napokon "škola" proradila, on izbacuje neke tvrdnje, a svi znamo (računajući i njega) da od toga nema ništa. Ne znam stvarno šta on misli kome maže oči, plaćenicima koji će ga ionako sllušati ili nama ostalima koji vrlo dobro znamo ko je osoba koja nam se obraća.

Posted

Mozda mozemo manje o Terzicu (i Vucicu).  On zeli da bude u centru paznje, da pokazuje da on vuce sve konce u klubu i da sebi pripisuje klupske uspehe.  Ogavan je tip, ali ne mogu a da ne priznam da je za vreme njegovog predsednikovanja klub izasao iz klinicke smrti, ponovo zadominirao domacim fudbalom, i promolio glavu u Evropi i bio prisutan na evropskim takmicenjima svake jeseni.  Igrace prodaje jer ne samo da Zvezdi treba novac da odrzi svoj primat u zemlji, nego treba i SNS-u i to je zadatak koji klub drage volje ispunjava.

Posted

Da Piksi nije Sns kadar ovo bi mu bila idealna prilika da utera Terzi i ne zove Kostu u repstaciju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...