Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

Lucic na biro, Katai u penziju

Meni zao Bahara kad ove budale promasuju mrtve sanse, ali ove izmene danas su nepojmljive

Titula je nasa lagano, ovi ce prosuti jos 10 bodova na prolece 

Edited by Ratamahatta
  • +1 4
Posted
1 minute ago, bejzbolka said:

Zasluzena pobeda Partizana. I ocekivana. Ovo je poslednji trenutak da se spasava ne samo ova sezona, nego i sledeca. Sto duze Bahar ostane na klupi, bice tezi posao novom treneru.

Tebi je kontam Bahar jedini problem ovog kluba? 
Njega zamenimo i nebo je granica?

Posted

2 dana nakon vuciceve pobede na izborima, zvezda gubi od reala, pa partizana i sutra protiv makabija.. 

vucicu pederu!!!

• +1 4
  • Haha 5
Posted
2 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Krasso u Subotici za 10 minuta napravi 4 opasne situacije za gol, ovje uđe tek u 87. minutu i servira zicer u nadoknadi, treba ga samo zbog zoga otjerati.

Kraso je dobar fudbaler, zašto ga Bahar jebava ovako pojma nemam. Mnogo lošiji su imali mnogo veći kredit.

• +1 5
Posted
1 minute ago, MeanM@ said:

Tebi je kontam Bahar jedini problem ovog kluba? 
Njega zamenimo i nebo je granica?

Do ove sezone smo i licili na nesto.

• Haha 1
Posted
Just now, *edited by mod said:

Nemoj da si prestrog. Podrži svoj klub i kad mu ne ide i kada ga dobro izgaze.

Valjaju se ovi vasi spektakularno. :)

I ovi nasi bi isto vrv, al svejedno, ovo razvlacenje je jedna od rak rana ovdasnjeg fudbala.

Posted

Mi ni Grafičara sa igračem više nismo uspeli da dobijemo...hahhaha spektakl! :D

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, Shaq said:

vucicu pederu!!!

poveo istok, ali sever iskulirao :(

Posted
1 minute ago, MeanM@ said:

Valjaju se ovi vasi spektakularno. :)

I ovi nasi bi isto vrv, al svejedno, ovo razvlacenje je jedna od rak rana ovdasnjeg fudbala.

Valjaju se svuda i po Evropi a i na Svetskom. Jedino što tamo ima dosta više fudbala da se vidi pa manje upada u oči. To valjanje bi mi možda bilo deseto na mestu rana fudbala u Srbiji.

• +1 1
Posted

Ali kakvi su to debili sunce ti jebem:ajde:

Svi skupa, ali i pojedinačno:laugh:

Rodić opušteno dva gola za protivnika:wub:

Lučić Baharov vanbračni sin jedinac:wub:

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Ayatollah said:

Kraso je dobar fudbaler, zašto ga Bahar jebava ovako pojma nemam. Mnogo lošiji su imali mnogo veći kredit.

Meni je bilo logicnije da je uveo Krasoa umesto Lucica.  Em je Kraso bolji fudbaler, em Lucic nije u formi sto je pokaziao u poslednjig 5-6 utakmica.

• +1 2
Posted

Mi smo izgubili zbog iste stvari, koja nas muči od septembra, a to je realizacija šansi. Igramo ofanzivno, stvaramo šanse ali malo dajemo golova, simple as that. Čim primimo jedan gol, imamo ozbiljan problem...

• +1 1
Posted

Ima li nekog ko se više razume u fudbal od mene, ko će da objasi da li postoji još nešto sem jakog menadžera, šta drži u igri one trick ponija Vladimira Lučića?

• +1 1
Posted

Lucic kad treba da centrira, on tribla

Kad treba da tribla, on puca i bude izblokiran

Kad treba da doda, on centrira

Kad treba da padne, on nastavi

Kad treba da se ubaci i utrci, on stoji

Ja prvi ne volim sematizovan fudbal, ali ovom treba oduzeti svu slobodu i ovlascenja

• +1 3
Posted (edited)

Bahar bi trebalo da ponudi ostavku.  Ja nisam za to da se trener menja na polusezoi, ali Baharov tim je nije ispunio ni jedan od zacrtanih ciljeva: prolece u Evropi i prvo mesto u domacoj ligi.  Nije njegov tim lose igrao u Evropi (jeste u nasoj ligi), ali postojao je velika neravnoteza izmedju napada i odbrane.  Bahar je cesto panicio kada mu je tim bio u rezultatskom zaostatku, menjao je ne samo igrace nego i formaciju a s ciljem da pojaca napad naustrb odbrane.  Tesko smo se vracali u tim utakmicama gde smo jurili zaostatak, i uspevali smo da pobedimo samo u domacim utakmicama i to protiv slabijih timova.  Protiv jacih smo uglavnom gubili (uz nereseno protiv YB).

Edited by Dimitrije
  • +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...