Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Hroničar said:

Ljubitelji fudbalske sekcije Zvezde Crvene, evo vam sastav za derbi.

Glazer, Nedeljković, Dragović, Spajić, Rodić, Mijailović, Olajnika, Katai, Hvang, Bukari, Mijatović.

Isti sastav je juce o javio Mozzart.

• +1 1
Posted

Nisam gledao Partizan, ali duvaće opasna promaja između naših linija tima. Nisam gledo Partizan i ne znam koliko su u stanju da to eksploatišu, ali ako jesu, Hvang i Mićko će morati ne samo da izginu, nego i da donose desetine dobrih odluka. 

Naravno, postoji šansa i da ih rano otvorimo i napunimo. Moguće da je Bahar svoju sudbinu stavio na tog konja. 

Šta je više sa kilavim Ivanićem? Kakva nedorečena karijera. 

Posted

12 septembar 2015

tad smo poslednji put dali groblju 3 komada u jednoj utakmici

• Wub 1
Posted (edited)
24 minutes ago, kralj said:

Nisam gledao Partizan, ali duvaće opasna promaja između naših linija tima. Nisam gledo Partizan i ne znam koliko su u stanju da to eksploatišu, ali ako jesu, Hvang i Mićko će morati ne samo da izginu, nego i da donose desetine dobrih odluka. 

Naravno, postoji šansa i da ih rano otvorimo i napunimo. Moguće da je Bahar svoju sudbinu stavio na tog konja. 

Šta je više sa kilavim Ivanićem? Kakva nedorečena karijera. 

Da li je Partizan u međuvremenu doveo Rodrija, pa mi je nešto promaklo? Danas kod komšija nema ni Kanutea koji je fizički mogao napraviti razliku, tu su nesretni Belić, klinjo Stjepanović, te matori Natho. Prije bih rekao da nam preko brzih krila mogu napraviti problem, ali Mićko bi trebao biti dovoljno sposoban da zaustavi jednodimenzionalne igrače tipa Kalulu i Severina. Ako Natha udaljimo od gola mi smo sačuvali svoju mrežu, jedini kreator u njihovoj ekipi. Pitanje je samo da li ćemo biti dovoljno koncentrisani na protivničkoj polovini da ne gubimo glupe lopte i ne otvorimo glupu kontru za protivnika. Doduše kakva je naša odbrana, biće par poklon šansi/polušansi za protivnika. Oni nemaju igrča tipa Hvang koji može trkački da odgovori na obe strane, učestvuje u iznošenju lopte, ali i u kreaciji. Natho to ne može fizički izdržati, ako se vrati po loptu nema ga u završnici i mislim da bi to morao biti prioritet svih prioriteta na ovoj utakmici.

edit: Gađaće dugim loptama Saldanju, ovaj će pokušati da to odloži Nathu i to je to. Bitno je da se štoperi dobro rasporede i da ne gubi vazdušne duele.

Edited by Jesper23
Posted

Pa ja sam i napisao da ne mogu da sudim iz perspektive Partizana. Ako na ovu postavu budu bunarili na tog sidraša, Bahar je bog otac. 

Ali ako su u stanju da iznesu loptu, imaćemo problema. 

Posted
2 hours ago, Hroničar said:

Druže, mene totalno ne interesuje sekcija fudbalskog kluba sve dok je Zvezdan na čelu istog. Ako vam smeta objavljivanje sastava, ubuduće ga neću objavljivati. Mislio sam da forumaše koji prate fudbalski klub to zanima.

Ma objavljuj šta hoćeš, ne smeta mi, samo pitam. 

Posted

Ajde Bahare, sad dokaži da si vredan poverenja i u budućem periodu!

• +1 1
Posted
32 minutes ago, Milosh76 said:

Bice prenos i na RTS

Sigurno? Da uhvatim kojota tamo ako namestim VPN?

Posted

Фудбалери Партизана дочекаће Црвену звезду у мечу заосталог деветог кола Суперлиге Србије. Вечити дерби биће одигран од 18.00 сати на стадиону црно-белих у Хумској. Директан пренос меча је на Првом програму РТС-а. Најважније детаље са утакмице и резултат можете пратити на нашем порталу.

• Hvala 1
Posted (edited)

Zvaničan sastav - 

Glazer - Nedeljković, Spajić, Dragović, Rodić - Bukari, Mijailović, Hwang, Katai - Olayinka, Mijatović. 

Klupa: Vasiljević, Degenek, Stamenić, Kanga, Ndiaye, Krasso, Milunović, Lučić, Knežević, Nikolić, Mitrović 

Edited by hrkljush boys_2
  • +1 2
Posted

Jesu li čemu komentatori na rtsu, pošto su ovi sa arene neslušljivi?

Posted

4-2-4

Totalni fudbal Baraka Bahara :hail:

• +1 1
Posted
4 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Jesu li čemu komentatori na rtsu, pošto su ovi sa arene neslušljivi?

Isto sranje drugo pakovanje.

Samo sto Arena(gledam na Arena Cloud) kasni oko pola minuta. A i ton je bolji na RTS,  kao i slika.

Steta sto nema opcija bez komentatora.

• Hvala 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...