Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

RKG vodi na JNA 2-0 posle 20 minuta 🤔

Opet se napili mleka…

Posted (edited)

Nebitno ,ovaj Partizan je kanta koja se provlačila malo na sudije malo na gomilu pobeda na guzove .  Bilo je pitanje vremena kada će krenuti da gube bodove. Osvajamo opet titulu kako god okreneš .

Edited by elementary
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted

Bilo bi lepo da razbijemo tradiciju negativnoh rezultata na JNA. Jedna rutinska pobeda bi bila super.

Oni su u ociglednom padu forme, a mi u usponu, trebalo bi da ne gledamo uobicajni hrkljus na JNA. 

Bar se nadam....

Posted

Naravno da neće biti dobrog fudbala u derbiju ,znaci 1-1 .

• +1 1
Posted

Pre godinu dana je umro Sinisa Mihajlovic

On negde gore gleda svoju Zvezdu i raduje se pobedama... Legende ne umiru

Sinisa :hail:

• +1 2
  • Wub 2
Posted

Strašan Mijatov prijem lopte kod drugog gola. Potez utakmice. Hvang mu je dao prejak kratak pas koji je još išao previše napred. Mijat prilepio u minimalni for, ostalo je bilo pickin dim. 

• +1 2
Posted (edited)
39 minutes ago, Milosh76 said:

Na +2 smo pred Derbi na JNA.

nebitno, i da ste na minus 6 ne bi postojala dilema ko će na kraju osvojiti titulu.

mnogo puta sam napisao, i ovde i na našem topiku, samo je pitanje trenutka kada Partizan kreće da pada sa rezultatima. desilo se sada, da nije sada desilo bi se u februaru ili martu. ali nije bilo nikakve neizvesnosti dal će se desiti ili ne.

dokle god Partizan nema predsednika, upravu i svu onu organizaciju koji jedan klub mora da ima da bi fukncionisao normalo, neće biti realan konkurent Zvezdi. eto, može da uđe u dobru formu dva meseca i da se čini da će da zasmeta, ali to je neki maksimum. sezona je duga i ne osvaja se na mahove, a gotovo nikada je ne osvaja onaj koji igra od sjaja do očaja.

ono što realno može da se desi, to je bitka za to drugo mesto, ako mi na proleće ne uđemo iz pada u raspad. to uglavnom zavisi od toga dal ćemo u januaru dobiti predsednika i upravu. ako se nastavi ova stihija, najverovatniji scenario je nešto slično onome što se desilo prethodnog proleća.

Edited by Ted
  • +1 1
Posted

Uopšte ne očekujem neku laganu utakmicu za Zvezdu i sigurnu pobjedu, au contraire što bi rekao Delboy. Partizan ima dobru navalu sa brzim i tehnički dobrim igračima, na našu poroznu odbranu, bi moglo biti problema. Misli da konačno neće biti 0-2 golova na jednom derbiju, obzirom na obje odbrane.

• +1 1
Posted (edited)

To ja mislim svaki put pa nadju nacin da ipak bude ogavan fudbal sa 0-2 golova i bez icega vrednog pomena. 

Inace, juce sam gldado utkamiocu komsija i realno Radnicki je po sansama trebalo i da pobedi. Ne pamtim losiji Partizan. Al hit mi je bila izjava Duljaja koji se zali sto Radnicki nije odmarao igrace kojima fali jedan karton za suspenziju. Umalo padoh sa stolice. 3 puta sam se vracao da procitam jel moguce da je to izjavio :laugh:

"Ono što je simptomatično jeste to da su imali trojicu ili četvoricu igrača koji su imali po tri kartona i želeli su da čiste kartone protiv nas. Ne znam da li to da shvatim kao poštovanje prema nama ili nešto drugo. Ostvarili su cilj, a to je da Partizan danas ne pobedi i čestitam im na tome", rekao je Igor Duljaj

Edited by adasevic
  • +1 2
Posted

aznam šta nije jasno, oni u sredu igraju za opstanak mnogo važniju tekmu od ove protivu radnika ali su ipak rizikovali da ostanu bez bitnih igrača u meču koji moraju da pobede, juče im nije bilo moranje, niti realno da uzmu bodove :happy:

• Haha 2
  • Tužno 1
Posted

Igrali ljudi posteno... a opstanak ce se gledati u maju...dotle ima sasvim dovoljno vremena.

• +1 1
Posted

Nije baš tako, eto prošle godine je Kolubara završila na 9 mestu posle 30 kola sa istim brojem bodova kao radnički kg na 8 mestu, epilog je da je danas Kolubara drugoligaš

Realno za ogromnu većinu klubova je plasman u top 8 san, jer time obezbeđuju opstanak, dok igranje playout-a lako može da dovede do nekog baraža sa timom iz druge lige za opstanak

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...