Jump to content

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Featured Replies

Najbolji mali Mijat. Ako bi uspeo da podigne eksplozivnost na nivo iznad imao bi opak plafon. Krv treba da se propiša za takav upgrade, a ovako sudeći po kondiciji, nisam baš siguran da se ubija od treninga.

Katai se raspada, što će reći da uskoro daje gol.

• Replies 7.7k
  • Views 418.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Kakvo je ovo govno od foruma. Nikad ludji prelazni rok u kosarci za Zvezdu a ja ne mogu tamo da pisem jer je moderacija procenila da se legija grobarskih trolera nece osecati komforno ako ima nekog da

• Danas je 60. rodjendan jednog od retkih preostalih legendarnih evropskih fudbalskih stadiona, retkih preostalih svedoka vremena kad je fudbal bio rucni rad i majstorski zanat a ne industrija, retkih o

• eeeee, ovo je baš veselo, ektra tekma za sada   Pep u epizodi "Upoznavanje sa bunkerom".......dođi ti burazeru u Ivanjicu da igraš u drugoj polovini novembra, blato ili ledena ploča, uzak te

Posted Images

Kontrolisemo mec, ali bolje da damo drugi da se ne tresemo. Nasa dEca najbolja na terenu

Mozda i najgore poluvrijeme ove sezone. Trulo, bezidejno, bez agresije. Jedna frljoka domaxina i eto frke. Nije mi jasno da se protiv Sitija izlazi visoko, a da se Spartak ceka na svojoj polovini. Kanga nas udavi, Sale preko kurca.

Teren je gori od niskog... dobro bi bilo da se niko ne povredi...ovaj teren je sramota i za petoligase iz Zimbavea.

Ok je igra ,teren je očajan ,kontrolišemo utakmicu ,imali još par dobrih sansi .

Katai bi mogao pa pokaže nekad na treningu Šerifu kako se šutira glavom.

Edited by elementary

36 minutes ago, kralj said:

Katai se raspada, što će reći da uskoro daje gol.

Tako je

2-0 Katai glavom

Posle 2 minuta

2-1

Edited by Milosh76

Neće mi biti zao kada ode Dragović na zimu ,neka okreće guzicu tamo u Beču . Kad god on igra mi primamo gol ,jedini put nismo primili gol kada nije igrao .

Erakovic nam je držao odbranu .

Cak i Spajić bolje deluje od Dragovića .

Edited by elementary

I Mijatovic

3-1

• Author

Ovaj covek se zeza sa izmenama.

Šta je problem sa izmenama ? 

možda bolje da je odmorio Mijata za derbi, a Nedaye da ostane da proba u garbage tajmu da ubaci nešto

11 minutes ago, elementary said:

Sve.

Lucic i Nikolic su horor. Mogao je nlr uvesti Krassoa i Degeneka.

• Author
13 minutes ago, elementary said:

Rodic na mestu stopera i Nikolic na terenu.

Treci gol Mijatovica

4-1

Bravo mali

Bravo mali i srecno! Posle ove utakmice nema teoretske sanse da ga ne prodaju na zimu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout