Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Najbolji mali Mijat. Ako bi uspeo da podigne eksplozivnost na nivo iznad imao bi opak plafon. Krv treba da se propiša za takav upgrade, a ovako sudeći po kondiciji, nisam baš siguran da se ubija od treninga.

Katai se raspada, što će reći da uskoro daje gol.

Posted

Kontrolisemo mec, ali bolje da damo drugi da se ne tresemo. Nasa dEca najbolja na terenu

Posted

Mozda i najgore poluvrijeme ove sezone. Trulo, bezidejno, bez agresije. Jedna frljoka domaxina i eto frke. Nije mi jasno da se protiv Sitija izlazi visoko, a da se Spartak ceka na svojoj polovini. Kanga nas udavi, Sale preko kurca.

Posted

Teren je gori od niskog... dobro bi bilo da se niko ne povredi...ovaj teren je sramota i za petoligase iz Zimbavea.

Posted (edited)

Ok je igra ,teren je očajan ,kontrolišemo utakmicu ,imali još par dobrih sansi .

Katai bi mogao pa pokaže nekad na treningu Šerifu kako se šutira glavom.

Edited by elementary
Posted (edited)
36 minutes ago, kralj said:

Katai se raspada, što će reći da uskoro daje gol.

Tako je

2-0 Katai glavom

Posle 2 minuta

2-1

Edited by Milosh76
Posted (edited)

Neće mi biti zao kada ode Dragović na zimu ,neka okreće guzicu tamo u Beču . Kad god on igra mi primamo gol ,jedini put nismo primili gol kada nije igrao .

Erakovic nam je držao odbranu .

Cak i Spajić bolje deluje od Dragovića .

Edited by elementary
Posted

možda bolje da je odmorio Mijata za derbi, a Nedaye da ostane da proba u garbage tajmu da ubaci nešto

Posted
11 minutes ago, elementary said:

Šta je problem sa izmenama ? 

Sve.

Lucic i Nikolic su horor. Mogao je nlr uvesti Krassoa i Degeneka.

Posted
13 minutes ago, elementary said:

Šta je problem sa izmenama ? 

Rodic na mestu stopera i Nikolic na terenu.

Posted

Bravo mali i srecno! Posle ove utakmice nema teoretske sanse da ga ne prodaju na zimu.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...