Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Pa ne kontam bas. Sta je garant da ce se isplatiti cekanje? Eno Junajted cega Ten Haga dve godine, pa igraju sve gore. Neki treneri prosto ne kliknu u nekoj sredini. Ovde nema uopste naznaka da ce ovo biti kako treba. Za 8 meseci u klubu on nema ni prvih 11. Za sve ovo vreme nije se desilo da istrci dva puta isti sastav na teren. I ne vidim kako tu moze ista bolje biti.

Kao da krenes u Novi Sad, autoputem za Nis i kazes pa sta vozimo se tek pola sata, sacekajte mozda stignemo u Novi Sad.

Posted
33 minutes ago, bejzbolka said:

Pa ne kontam bas. Sta je garant da ce se isplatiti cekanje? Eno Junajted cega Ten Haga dve godine, pa igraju sve gore. Neki treneri prosto ne kliknu u nekoj sredini. Ovde nema uopste naznaka da ce ovo biti kako treba. Za 8 meseci u klubu on nema ni prvih 11. Za sve ovo vreme nije se desilo da istrci dva puta isti sastav na teren. I ne vidim kako tu moze ista bolje biti.

Kao da krenes u Novi Sad, autoputem za Nis i kazes pa sta vozimo se tek pola sata, sacekajte mozda stignemo u Novi Sad.

Nista, onda se lepo vratimo u Bg i kupimo skuplji auto i opet krenemo ka Nisu. Ovaj postojeci, naravno na kredit, mora da se otplati do kraja. Kad vec banalizujes stvari.

To sto nije kliknulo i da li ce da klikne ti i ja, niti 99% navijaca nemamo pojma. Lozimo se da znamo. Delom sto ne znamo proces, delom sto se lozimo navijacki.

Mene samo uzasava vec sad izvesno, ta nestrpljivost, lozenje da je ovo FM i da kad kupis igrace i trenera to je to, to odma radi. Jer, zato jbt, mi smo Zvezda. Ovi drugi su tu da bi bilo protivnika.

Em su svi oni transparentniji, sa manje upliva kriminala i nekompetentnih budala, em dolaze iz regulisanijih sredina gde su neke stvari lakse same po sebi.

I uz sve te faktore, vecina navijaca czv nalazi da je glavni problem u BB, daleko mu lepa kuca i sl. Kad on ode, ima s ovim novcima odma da krenemo da kidamo. 
Malo sutra.

• +1 4
Posted
1 hour ago, bejzbolka said:

Pa ne kontam bas. Sta je garant da ce se isplatiti cekanje? Eno Junajted cega Ten Haga dve godine, pa igraju sve gore. 

Ko se o Fergusona opeče i u Ten Haga duva. 

Ili oni frajeri iz Arsenala, ostaviše Artetu i kad je posle 4 kola imao 0 bodova protiv duplo jeftinijih timova. 

Posted
22 minutes ago, MeanM@ said:

Nista, onda se lepo vratimo u Bg i kupimo skuplji auto i opet krenemo ka Nisu. Ovaj postojeci, naravno na kredit, mora da se otplati do kraja. Kad vec banalizujes stvari.

To sto nije kliknulo i da li ce da klikne ti i ja, niti 99% navijaca nemamo pojma. Lozimo se da znamo. Delom sto ne znamo proces, delom sto se lozimo navijacki.

Mene samo uzasava vec sad izvesno, ta nestrpljivost, lozenje da je ovo FM i da kad kupis igrace i trenera to je to, to odma radi. Jer, zato jbt, mi smo Zvezda. Ovi drugi su tu da bi bilo protivnika.

Em su svi oni transparentniji, sa manje upliva kriminala i nekompetentnih budala, em dolaze iz regulisanijih sredina gde su neke stvari lakse same po sebi.

I uz sve te faktore, vecina navijaca czv nalazi da je glavni problem u BB, daleko mu lepa kuca i sl. Kad on ode, ima s ovim novcima odma da krenemo da kidamo. 
Malo sutra.

Baš dobar post. 

Čitava sezona je nakrivo nasađena, sa krešendom u dovođenju 3 u katalogu ključna igrača kad je sezona uveliko počela. 

• Hvala 1
Posted
26 minutes ago, MeanM@ said:

Malo sutra.

Glavni problem kluba je losa uprava, losa organizacija, los skauting, surovanje sa politikom, sa raznim sumnjivim tipovima, netransparentan rad itd. Sve to vec znamo.

Medjutim, to je sve postojalo i prethodnih 30 godina, nekada u vecoj, nekada u manjoj meri. Ali smo se od dolaska Milojevica na ovamo uverili da je i u toj kaljuzi moguce napraviti solidan sportski rezultat.

Ono sto meni nije jasno kod vas koji podrzavate rad Bahara, je u cemu vi vidite neki tracak nade da ce ovo da izadje na dobro. Ajde razumeo bih da je lutao na pocetku sezone, adaptacija na drugu zemlju, drugu ligu i to sve. Ali on luta i dalje. Ako se pogledaju sastavi sa pocetka sezone i sad, nidje veze. Navodno je otpisao Kangu letos, sad mu je Kanga starter. Olajinka samo jos stopera nije igrao. Mijailovic je sve igrao. Trazio je da mu dovedu Degeneka, a nije mu odigrao ni minut vec mesecima. Otpisao je Spajica, sad ga je vratio u tim. Nejasan je status Kataija, da li se na njega racuna ili ne, da li je dzoker ili sta. I jos milion pitanja je otvoreno. Ne vide se obrisi igre, ne vidi se prvih 11. Primamo golove na svakoh utakmici, primili smo golova za polusezonu koliko za prethodne dve sezone.

Voleo bih da se to sve nekako okrene, ali ne vidim na osnovu cega da zasnujem optimizam.

Posted

Ja sam samo rekao da mi je manji optimizam da ce neko sledeci u kracem roku da uradi nesto. I to mozda. 

Recimo da cemo sl sezone tesko u LS, al cemo vrv u LE, mozda i iz nekog boljeg sesira. Sa doselekcijom mozemo da budemo ozbiljan faktor u svojoj grupi i docekamo zimu mozda i jos jedno kolo, sto je uspeh za ovakvu zvezdu. E, a ako se to desi, imacemo nasledje jednog solidnog rezultata plus trenera koji vec jako dobro poznaje sve igrace u svom timu.
Naravno, sve je ovo hipoteticki, i zbog uprave i sl, tesko ce se desiti, al svakako ne znaci da nisam u pravu 😂

• +1 1
Posted (edited)

Bahar je po svemu prikazanom (ne samo u Zvezdi) trener modernih shvatanja fudbala. To se videlo i u prethodnom klubu i kroz postavku igre, strategiju i komentare. U međuvremenu je, nadam se privremeno, zalutao. Rekao bih da ključnog udela u tome imaju ona 2 rendez vousa sa upravom i navijačima, kao i haos u otadžbini. 

Dočim niko ne može da pouzdno tvrdi da će Baharov mandat biti spektkularan, menjati ga sad je indeed gest malog djokice koji je odrastao na menadžeru. 

Edited by kralj
  • +1 4
Posted

Kakav tekst :lolol:

Španski giganti ostali su do kraja verni promociji ideje o lansiranju potpuno novog klupskog takmičenja, pa će u slučaju pozitivnog raspleta na ročištu sledećeg četvrtka biti i bogato nagrađeni. Naime, Mundo Deportivo navodi da Real i Barselona imaju klauzulu koja bi se aktivirala sa presudom u korist Superlige i na račune bi im se slilo po milijardu evropskih novčanica! To bi za oba kluba bila strašno važna finansijska injekcija, s obzirom da su i jedan i drugi pretrpani dugovima.

Od koga milijardu evra, kakva "klauzula", iz kog ugovora... Jebem ti srpsko novinarstvo.

Posted

Glazer - Nedeljkovic, Spajic, Dragovic, Rodic - Knezevic, Kanga, Hwang, Katai - Mijatovic, Ndiaye.

Od 16h u Subotici.

Posted (edited)

Težak teren ali bilo  je par finih napada ,dosta lakše dolazimo do 16 metara .

Bravo za klince  Kosta   sve bolje centrira, kad bi našli još jednog klinca levo i mirni smo i mi i reprezentacija . 

Edited by elementary
  • +1 1
Posted (edited)

Svi banovani :D

Bravo mali. Baš vala ne staje. Htedoh da ga kritikujem jer se mnogo valja, ali su oba puta ipak preoštri startovi bili da bi ostao na nogama.

Edited by kralj
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...