dragance Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Kad Terza uzme proviziju dugovaćemo mi njima €50k! 1 3
Popular Post John Coltrane Posted July 10, 2023 Popular Post Posted July 10, 2023 11 hours ago, Dankan Ajdaho said: 500.000 doloresa. 11 hours ago, Milosh76 said: Nope... celih 50.000 $ 11 hours ago, roux senyurt said: 500 000 ruskih dolara 10 hours ago, LeBron said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-blizu-pehara-i-500000-evra-video/456042 Ovde kazu 500k evra 10 hours ago, levi said: kažu nešto manje od 50, peračunali su se pitanje je koliko će biti do kraja turnira, pošto je u rublljama 10 hours ago, Milosh76 said: Pisalo se o 5 miliona rubalja, sto je nesto manje od 50.000 dolara... Na pocetku turnira je bilo oko 52.000 evra, sad ispod 50.000 evra 10 hours ago, simple red white said: Ako je 5000000 rublja nagrada a 4000 rublja je jedan gram zlata, i ako je cena investicionog zlata 8349 dindzi, onda je to oko 100000 evra. “Nagradni fond zavisi od perioda u kom procenjujete nagradni fond” 5 7
dragance Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 FSS od danas tretira igrače sa EU pasošima kao domaće. “Kompromis” Zašto ne skinu ograničenje za sve strance i stave minimum mladih domaćih u timu? 1
kralj Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Standardno, sva ta pravila koja deklarativno imaju nameru da približe male i velike, ubrzo se ispostave kao sredstvo za dodatno produbljivanje te razlike. Manifest kapitalizma.
los borrachos Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Znaci posle deljenja pasosa i ovog pravila ostaju kao stranci Glazer, Olajinka, Vigo, Azarov i Kangva. Terza skoro u broj sredio, lagana rotacija u svakom slucaju.
warp Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 On 9. 7. 2023. at 14:02, dragance said: Nisam se dovoljno udubio u Baharovu taktiku, jer i kamere nisu sasvim dobro pokrivale sve (osim Zenita), ali da li je njegov stil ovakav? Odličan taktički video koji istražuje relationism u fudbalu. Obratite pažnju na 5’30” (gde bi on mogao biti?), kao i od 7 minutu - da li ovo liči na nas? Odli;an je ceo taj kanal, i ja sam na ovaj isti video naišao pre neki dan. Harper je dao dosta precizan odgovor, u ovom segmentu Bahar bi bio tu između Klopa i Anćelotija. Gledajući dosta sličnih kanala i video analiza jasno je da se radi uglavnom o varijacijama na istu temu, presing kao obavezna stavka, a "trenerski pečat" vidi se u načinima kojima se iznosi lopta sa sopstvene trećine (tu bi recimo De Zerbi bio sa jedne strane ose insistirajući da ona po svaku cenu izađe pasom po zemlji), pa onda u rotacijama igrača , da li se obavljaju u nekim zamišljenim trouglima ili četvorouglima, da li postoje igrači koji svoju poziciju drže po svaku cenu, koliko protivnika puštaš da se dodaje na svojoj polovini itd itd... Možda grešim ali kada bi stil Baraka Bahara morao da poredim sa nekim, najviše mi liči na Tuhelov Čelzi, i to ako je Klopov Liverpul čisti heavy metal tipa Iron Maiden ovo bi bila neka Pantera recimo Ovaj brazilski "haotični" stil specifičan je po vraćanju lopte tamo gde je najveća gužva i mislim da može da prođe u ligama sa vrhunskim tehničarima, ali ipak dosta slabijeg tempa, praktično kao nacrtan za Brazil, dok u Evropi teško da će se primiti. Svakako se i značenje formacije u klasičnom smislu dosta promenilo u poslednjih desetak godina pa praktično ništa ne znači ako neko izađe u početnih 4-3-3, ta formacija se za čas transformiše u nešto drugo kad se lopta izgubi, a u nešto treće dok se vrši tranzicija 2
dragance Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Niko. Ove novajlije su sa pasošima Obale Slonovače, mada ne znam da li Krasso ima i FR.
los borrachos Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 1 minute ago, Hamlet Strašni said: Ко је у ЦЗ из ЕУ а да нема наш пасош већ? Kraso i mozda Late Lat
LeBron Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Kazu da i Glazer ima rumunski pasos, Kraso ima francuski 1
dragance Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 3 minutes ago, los borrachos said: Late Lat Nadam se da taj ne dolazi. 4
roux senyurt Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 tri cetvrtine izraelaca imaju eu/americki pasos. za glazera sam citao da ima rumunski
Hamlet Strašni Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Piše na transfermarktu da ima. A Popovic ima hrvatski. I još neko ima francuski…
kralj Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Da, trenutno je stanje na terenu takvo, da nam ova odluka neće doneti naročiti benefit (mada i 1-2 igrača nije potpuno beznačajno). Suštinski EU igrači su generalno skuplji i zna se koji klubovi ovde mogu da ih priušte. Posebno je simptomatočno što se Marin iz nekog razloga okomio na drugu francusku ligu. Čak im nije dovoljno što za razliku od Lučanaca i Novopazarac naručuju državljanstva kao kafu i kiselu, nego ajde da ne budu stranci ni ova nekolicina koja bi morala da se odrekne matičnog državljanstva.
Recommended Posts