Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

Najveci zajeb je prodaja Erakovica, shvatam da je i ponuda bila dobra, ako je istina za 7,5 miliona, ali tu se vec poremetila ta odbrana, Spajic sa povredom, Djiga tek stigao, Degen kasno stigao, mada mi nije jasno zasto nije vise odigrao.

Elem, nije to bila losa kampanja sto se tice igre u ovoj LS, za vise je trebalo jos u igrackom kvalitetu, ali ljepsi mi je ovaj poraz 2-3, nego ona nula sa Napolijem, gdje centra nismo presli.

Edited by hrkljush boys_2
  • +1 5
Posted (edited)

Na žalost bez proljeća u Evropi, ali i to je ozbiljna prilika da se taj dio sezone iskoristi kako bi se oformila kičma ekipe koja će se boriti za ulazak u LŠ u kvalifikacijama. Prije svega potrebno je ojačati defanzivni dio ekipe, potreban je totalni remont odbrane. Vidjeti sa Dragovićem da li ima želju da ostane tu još godnu dana, ako nema onda može i u januaru da pakuje kofere, ako ima želju da ide. Điga je po meni nedorečen, ima tu mnogo prostora za napredak, ali boga mi djeluje mi kao igrač koji će kroz čitavu karijeru imati padove koncentracije i wtf momente, kad se na sve to doda da nije naš fudbaler postavlja se pitanje šta i sa njim raditi. Spajić je jedini siguran da ostaje, vjerujemd a nema mnogo boljih opcija, uvijek će biti barem prva rezerva, a vjerujem da je on starter od proljeća. Bekovi pod hitno, Bukinac bi po meni bio 1st pick, igrač kojeg ne smijemo ispustiti, žao mi je što nam je Dinamo iz Moskve uzeo malog Majstorovica, top igrač. Mitrovićeve partije u pripremama su nam zamazale oči, dečko nije lijevi bek, posebno za domaće bunker protivnike.

Što se tiče veznog reda tu imamo super okosnicu sa Stamenim, Hvangom i Ivanićem, po meni može se pokušati dovesti igrač drugačijih kvaliteta sa izraženom fizikom i jakim radiusom kretanja, ali to mi nikako ne bi bio prioritet, mnogo veće rupe postoje na drugim dijelovima terena. Knežević je zasluženo počeo dobijati minutažu, momak ima kvalitet, a tu je i Šljivić kao ispomoć, te Kanga.

Što se napada tiče tu smo takođe popunjeni, mnogo opcija za 3 mjesta, zadržao bih Mijatovića i Olajinku, po mogućnosti i Krasoa, na žalost mislim da će Nedaje ostati a da će Krasoa uvaljati, obzirom da ima interesovanja. Katai mi je tu jedina enigma, ugovor mu ističe, slobodan je i vjerujem da mu nećemo praviti probleme, sa druge strane previše je tu kvaliteta da bi ga tako lako pustili, pitanje je da li njemu odgovara uloga džokera. Nadam se i minutima za malog Maksimovića koji je zlatna koka ove ekipe.

Nadam se jednom kvalitetnom štoperu i dobrom rješenju na lijevom beku, sve ostalo je bonus. Oslobađanje od jakih ugovora sigurno dolazi, VIgo je tu do NG kao i Flako, a bojim se da će otići Dragović i Katai, dok očekujem prodaju Bukarija,Kangve, Krasoa i Mitrovića (my bet), u suštini svakog za koga stigne ponuda. Pitanje je kako će i Hvang reagovati ako dođe ponuda sa Zapada, možda zatraži transfer, dobra stvar je što potiče iz uređene država gdje se profesionalno shvata svaka obaveza pa neće lelemudati u slučaju da ga ne pustimo.

edit: Bukarija nisam ubrajao nigdje zato što sam siguran da odlazi.

Edited by Jesper23
Posted

Ja sam nekako mišljenja da Saletu najviše u odgovara uloga džokera, obzirom na sve njegove zdravstvene probleme. Drago mi je da se upisao na jednoj velikoj  utakmici, protiv prvaka Evrope, zaslužio je stari majstor.

• +1 5
Posted
14 hours ago, MeanM@ said:

Mogu li da priupitam ko je i cime i izazvao ovaj post bez previse smisla, u krajnje proizvoljnom trenutku?
Ozbiljno pitam :)

Nema tu racionalnog odgovora, dečka nešto muči, ako mu ovakve gluposti pomaže, onda bujrum, nek piše, bar smo mi Cigani poznati kao milostivi i žalobitni prema takvima.

Posted
4 hours ago, napadaj said:

Ma 300 meleona

Jebo me pas što klikćem show this post

Samo ljubav prema crno belom dresu. I stipendija.

Posted

Jako je lepo kada navijaci sa druge strane brda brinu o našim finansijama i kada i pored toga imaju fantastične insajderske informacije o troškovima.

• +1 4
Posted
5 hours ago, Shaq said:

nije ni to problem.. i bez osvojenog boda, samim ucescem mi smo na nuli i pored nikad skupljeg prelaznog roka..

problem je sto tvorzan & co, imaju pre ovoga zasrano transfera sto 5 ls ne moze da opravi...

a tek ce biti problem ako krenu u panicnu prodaju, tipa bukari i tako to.. 

posto sa vecinom igraca koje imamo uz psihicku™ stabilizaciju i povlascenost na zdrebetu, mozemo proci kvalifikacije.. 

dakle ako su toliko muljali i zaseravali, moraju da istrpe jos 6-7 meseci, posto je u igri 70+m od naredne sezone..

ako kkp moze da pukne 60m eura za 3 godine gde su nagradni fondovi po sezoni ako si najbolji 2m, onda valjda i u fudbalu mogu da nadju nacina da se na 7 meseci iskuliraju sa prodajom kljucnih igraca, posto je u igri kao sto vec rekoh 70+ m..:fantom:

Meni je problem. Mene uopste ne zanima da li smo u plusu ili minusu finansijski, kad ce pare svakako da ispare iz kluba.

Mi smo u minusu rezultatski i to debelo. Koeficijent se topi i bice jako tesko povratiti ga. Za to je glavni krivac Barak Bahar i treba sto pre da se pozdravljamo.

Posted
4 minutes ago, Moća said:

Jako je lepo kada navijaci sa druge strane brda brinu o našim finansijama i kada i pored toga imaju fantastične insajderske informacije o troškovima.

- kakve insajderske informacije samo javno dostupni podaci i zdrava logika :happy:

- npr vezano za lš, evo pa sam računaj :D

image.png.d654b108f617cc9dcfcbd02e47555c99.png

Posted
5 hours ago, bejzbolka said:

Meni je problem. Mene uopste ne zanima da li smo u plusu ili minusu finansijski, kad ce pare svakako da ispare iz kluba.

Mi smo u minusu rezultatski i to debelo. Koeficijent se topi i bice jako tesko povratiti ga. Za to je glavni krivac Barak Bahar i treba sto pre da se pozdravljamo.

Ajde ovo za finasije manje vise, ali sa ostalim se ne slazem. Koeficijent smo nabudzli manje vise preko kvalifikacija i igrama u EL a ne CL. Mi smo u minusu toliko da nismo prezimeli, jer nismo uspeli da u dve tekme budemo bolji od mladih momaka iz Berna. I to zasluzeno, jer su se i oni nesto pitali. Ti si mozda imao prevelika ocekivanja?

Za razvoj kluba je bitan kontinuitet, pogotovo na mesto trenera. Ja vidim napredak u igri, nismo se obrukali nijednom, nismo primali vise od tri gola, davali smo golove, i pre svega nismo igrali anti fudbal. Taj anti fudbal je doneo donekle rezultate, ali uz dosta srece, i ne moze to tako na duze staze... Zna to Milioje najbolje....

• +1 6
Posted

Nismo se obrukali jer smo imali daleko laksu grupu nego prethodna dva puta. Jang Bojs i Lajpcig ne mogu da se porede sa azdajama poput PSŽ, Liverpula, Bajerna, Totenhema i Napolija. Svaki od tih timova imao je po 2-3 igraca skuplja od celog tima Lajpciga, o Jang Bojsu da ne govorim, to je ekipa igracki slabija od nase.

Jedina vrhunska ekipa u grupi je Siti, prvu utakmicu smo igrali bas taj bunker koji si opisao, presli smo jednom polovinu i dali gol. Ova jucerasnja utakmica je u rangu onih sa priprema. Bez rezultatskog znacaja protiv kombinovanog, da ne kazem poluomladinskog sastava.

Bahar otkad je dosao nije zabelezio nijednu znacajnu pobedu. Bukvalno nigde gde je trebalo nije pobedio. Ostaje mu jos ovaj derbi, ali sam gotovo siguran da necemo dobiti.

• +1 1
  • -1 6
Posted

А дефиниција значајне победе је: она утакмица коју је изгубио. Безначајна је, следствено томе, свака она утакмица у којој је победио.

• +1 2
Posted (edited)
10 hours ago, Hamlet Strašni said:

А дефиниција значајне победе је: она утакмица коју је изгубио. Безначајна је, следствено томе, свака она утакмица у којој је победио.

Pa koga je pobedio? Cak ni u domacem prvenstvu nije dobio nijednu iole jacu ekipu, ako takvih uopste i ima u nasoj ligi. Nije dobio ni TSC, ni Cukaricki. Protiv Cukarickog je uspeo i da se obruka, kao i protiv Vozdovca. Pre pocetka grupne faze Marin je rekao da moramo dobiti Jang Bojs, da smo kvalitetniji. Nismo ni njih dobili. Bukvalno covek nema jedan jedini uspeh na klupi. Sreca da nismo igrali kvalifikacije sa njim. 

Ako je ikako moguce da izbegnemo blamazu u derbiju i srecan mu put.

Edited by bejzbolka
Posted (edited)

@bejzbolka
Sve to super sa pobedama, tj nedostatkom istih, al kontas da ce se te pobede desiti pre ako istrpis trenera koga si resio da angazujes, jelte, nego li da ga menjas na svakih 6 meseci, godinu maks?

Edited by MeanM@
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...