Frank Pembleton Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Jel ovaj upravo rekao da su Katai i Ivanić igrači oko kojih Zvezda treba da gradi tim? 4
Dimitrije Posted December 13, 2023 Author Posted December 13, 2023 Mislim da je kod Bahara uvodjenje klinaca negde izmedju strateske i ad hoc odluke. On je u svim utakmicama (domacim i evropskim) imao bar dvojcu-trojcu klinaca u startnoj postavi ali ih je u tim stavljao ad hoc. Na pocetku kampanje to su bili Mitrovic, Stamenic i Djiga. Zatim su prva dvojca izgubili status, delom i zbog odluke da se igra sa cetvoriucom u zadnjoj liniji, pa su Nedeljkovic i Lucic izbili u prvi plan. Uz to, Mijatovic se jednostavno nametnuo svojim igrama i golovima iako je Bahar zeleo da igra sa igracem kao sto je Serif. Mislim da je i danas trebalo da pocne sa Mijatovicem u startnoj postavi jer je Serifov ucinak u napadu nedovoljan (jedan sut na gol za razliku od Mijatovicevih 4 od cega dva u stativu).
kralj Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Slažem se, uz rezervu da sam siguran da su na neke odluke uticali ljudi iz uprave kad su ga zvali da mu objasne kako tim treba da igra i navijači koji su ga držali skoro 2 sata u svlačionici.
Dimitrije Posted December 13, 2023 Author Posted December 13, 2023 (edited) Ovo je bila poslednja utakmica na nasem stadionu u 2023. Ostaju nam dva gostovanja, Subotica i JNA. U Subotici ne bi smelo da bude iznenadjenje a protiv Partizana je poslednja velika utakmica u sezoni. Od kako je dosao u Zvezdu, Bahar jos uvek nije pobedio nikoga u velikim utakmicama. Najvise sto je uspeo je nereseno protiv YB. Veme je da pokaze da ume da pobedjuje u velikim mecevima. Ono sto se meni cini da ga sprecava da pobedi u velikim utakmicama je eksperimentisanje sa startnom postavom i postavkom igre i taktikom na pocetku utakmice. Kada izvrsi izmene i promeni formaciju u onu koja nam vise lezi (cetvorica u zadnjoj liniji), tim zaigra znatno bolje. Edited December 13, 2023 by Dimitrije
Dimitrije Posted December 13, 2023 Author Posted December 13, 2023 I da dodam, ja sam kao i MeanM@ da Bahar ostane do kraja prolecne sezone pa da vidimo da li je uspeo da osvoji titulu i unapredi igru do te mere da bi Zvezda mogla da postize bolje rezultate u Evropi. 6
hrkljush boys_2 Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 49 minutes ago, Dimitrije said: Ako smo kod uvodjenja klinaca, ja bih radije ostavio Olajinku u igri (covek se trudio da napada, sutira na gol, vrsi presing) a umesto Kange uveo Stamenica. Ili cak Knezevica koji je poslednje dve utakmice dobro odigrao. Knezevica nisu licencirali za LS. Tako da ocekujem da dobije sansu u Subotici.
MeanM@ Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 13 minutes ago, Dimitrije said: I da dodam, ja sam kao i MeanM@ da Bahar ostane do kraja prolecne sezone pa da vidimo da li je uspeo da osvoji titulu i unapredi igru do te mere da bi Zvezda mogla da postize bolje rezultate u Evropi. Ma titulu ce vrv uzeti, al garant dobre igre svakako necemo imati. Uzasna ja ovo igra u odnosu na ulaganja, ali ja ne verujem da fkcz moze dobiti išta bolje bilo kojim drugim izborom trenera. Mislim, od ovih realnih opcija. Opet preduslov za uspeh pod Baharom je da se zaista uspostavi neka disciplina i sistem. Ovakav tim pretpostavljam da bi mogao da igra u tom slucaju solidnu ulogu u LE. Veliki znak ce biti to da li ce prodati Mijatovica u ovoj pauzi sad. Ne vidim razlog za ikakvo lozenje dalje ako to urade, a onda arče slične novce na neke poludokazane polutane.
Dimitrije Posted December 13, 2023 Author Posted December 13, 2023 Da bi tim zaigrao dobro, Bahar bi morao da napravi ustaljen sistem igre i ustaljenu formaciju. U tom slucaju, on bi mogao da rotira igrace po svom izboru i prema potrebi/nuzdi a da se to znacajno ne odrazava na kvalitet igre. Ako nastavi ovako kao sto je do sada radio, s promenama sistema i formacije od utakmice do utakmice i/ili u toku utakmice, onda nece biti znacajnog napretka. Nema razloga da gledamo kako ocajno odigramo jedno poluvreme a zatim dobro drugo poluvreme jer je Barah odlucio da promeni formaciju. Nekada se desava da tim pocne dobro utakmicu a zatim u nastvaku zaigra ocajno i obratno.
Dimitrije Posted December 13, 2023 Author Posted December 13, 2023 32 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Knezevica nisu licencirali za LS. Tako da ocekujem da dobije sansu u Subotici. To sam smetnuo s uma. Kao sto nije licenciran ni Lazar Nikolic. Nije Nikolic nikakav igrac, ali on se ustalio u utakmicama domace lige jer Rodic nije uvek spreman da igra. I takav nikakav, Nikolic bio bi bolja opcija u LS nego ovo sto gledamo sa Mitrovicem ili Olajinkom kao krilnim bekovima.
Dankan Ajdaho Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 1 hour ago, Dimitrije said: Mislim da je kod Bahara uvodjenje klinaca negde izmedju strateske i ad hoc odluke. On je u svim utakmicama (domacim i evropskim) imao bar dvojcu-trojcu klinaca u startnoj postavi ali ih je u tim stavljao ad hoc. Na pocetku kampanje to su bili Mitrovic, Stamenic i Djiga. Zatim su prva dvojca izgubili status, delom i zbog odluke da se igra sa cetvoriucom u zadnjoj liniji, pa su Nedeljkovic i Lucic izbili u prvi plan. Uz to, Mijatovic se jednostavno nametnuo svojim igrama i golovima iako je Bahar zeleo da igra sa igracem kao sto je Serif. Mislim da je i danas trebalo da pocne sa Mijatovicem u startnoj postavi jer je Serifov ucinak u napadu nedovoljan (jedan sut na gol za razliku od Mijatovicevih 4 od cega dva u stativu). Mijatović nema snage za više od poluvremena snažnog fudbala gde treba stalno da se trči. Ona kontra pri kraju, doslovno nije mogao da potrči, zamalo nije pao u nesvest. 45 minuta puna kapa.
los borrachos Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Hvang Uz utakmicu Ivanica na San Siru najbolja individualna partija nekog igraca Zvezde u poslednjih 10-ak godina, racunam ozbiljnije protivnike. 9
Dankan Ajdaho Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 BTW, postavlja se pitanje zašto smo početkom prvenstva, nakon što je to na pripremama to perfektno funkcionisalo, odustali od visokog presinga, kao u drugom, npr? To je doslovno killer dose za sve timove ispod ranga LŠ. A i protiv Bojsa da smo to više koristili bolje bi prošli, prvenstveno u Beogradu. 1
bejzbolka Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Poslednji smo od 32 tima u Ligi sampiona. Jos derbi, pa da se pozdravljamo sa ovim prevarantom. 3
Shaq Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 6 hours ago, bejzbolka said: Poslednji smo od 32 tima u Ligi sampiona. Jos derbi, pa da se pozdravljamo sa ovim prevarantom. nije ni to problem.. i bez osvojenog boda, samim ucescem mi smo na nuli i pored nikad skupljeg prelaznog roka.. problem je sto tvorzan & co, imaju pre ovoga zasrano transfera sto 5 ls ne moze da opravi... a tek ce biti problem ako krenu u panicnu prodaju, tipa bukari i tako to.. posto sa vecinom igraca koje imamo uz psihicku™ stabilizaciju i povlascenost na zdrebetu, mozemo proci kvalifikacije.. dakle ako su toliko muljali i zaseravali, moraju da istrpe jos 6-7 meseci, posto je u igri 70+m od naredne sezone.. ako kkp moze da pukne 60m eura za 3 godine gde su nagradni fondovi po sezoni ako si najbolji 2m, onda valjda i u fudbalu mogu da nadju nacina da se na 7 meseci iskuliraju sa prodajom kljucnih igraca, posto je u igri kao sto vec rekoh 70+ m.. 2
napadaj Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Ma 300 meleona Jebo me pas što klikćem show this post
Recommended Posts