Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, gone fishing said:

pa normalno da ste bili konkurentniji nego pre kada vam je budžet ove sezone 60 milki €...

160 meleona!

• +1 2
Posted

Tu je nedje nas fk i njihov kk budzet :fantom:

• Haha 1
Posted

I da je 500 miliona, sve smo zaradili od UEFE zahvaljujući nastupima protiv evropskih velikana bez ičije pomoći :fantom:

• +1 2
  • Haha 1
Posted
2 minutes ago, gone fishing said:

pa normalno da ste bili konkurentniji nego pre kada vam je budžet ove sezone 60 milki €...

Ma nije do budzeta, Terzic i Mrkela bi sprcali i 100 milki bez da poboljsaju tim

Ubedljivo najgore smo izgledali u utakmici sa Lajpcigom ovde. Sansu smo propustili ovde sa JB, a u Bernu se videlo da i dalje iskasljavamo Milojevu srecu

• +1 2
Posted
12 minutes ago, dragance said:

Ko je razmenio dres, Rodić? Odmah šut iz kluba!

šta, što?

Posted

Odigrali smo dobru utakjmicu kao i sve prethodne u nasoj grupi.  Na zalost, nasi protivnici su i bolje uigrani i imaju kvalitetnije igrace (ili bar slicne po kvalitetu u slucaju YB).  Nismo zalutali u ovo takmicenje niti smo se brukali, bili smo stavise kompetativni u svakoj utakmici, ali za vise od cetvrtog mesta u grupi jos uvek nismo.  Nemamo dobru odbranu, nemamo mnogo igraca koji mogu da drze posed lopte (u Sitiju to mogu svi), igramo na ura i o ruk za razliku od perfektno uigrane Sitijeve masine.  I zato ne zasluzujemo vise od ovog sto smo postigli.  Medjutim, napredak u odnosu na nasa prethodna ucesca u grupnoj fazi LS je evidentan.

Drago mi je da je nas najbolji igrac danas i mozda jedan od najboljhi igraca u timu, Hvang, postigao gol. 

• +1 7
Posted

brojaci suteva na goal zabagovali.. bip bip biiip

Posted
1 minute ago, levi said:

šta, što?

Valjda zbog nespoznaje velicine kluba i dresa.

Posted (edited)
4 minutes ago, Dimitrije said:

Valjda zbog nespoznaje velicine kluba i dresa.

Ma kakvo menjanje dresova. Mogao jebi autogram da mu traži!

Nema veze sa veličinom kluba.

Edited by dragance
  • -1 2
Posted
13 minutes ago, kralj said:

Ni meni se Lučić ne dopada. Hvatamo se za slamku, ja mislim da treba uvek bar 2-3 klinca iz škole da budu u rotaciji. Stamenić br 1, Mijat... Lučića bih pre Nedeljkovića, premda ok, Nedeljković nema alternativu. 

Mislim da je Lučoć bolji prospekt.

Sve se da saberemo, biće svakakvih komentara, al ovo je jedna sasvim pristojna CL kampanja. Nije bilo Pavkova, ni 3 predinfarktna stanja u kvalifikacijama, ali rekao bih da je Zvezda ove godine u grupama igrala najkompetativniji fudbal.

Ako smo kod uvodjenja klinaca, ja bih radije ostavio Olajinku u igri (covek se trudio da napada, sutira na gol, vrsi presing) a umesto Kange uveo Stamenica.  Ili cak Knezevica koji je poslednje dve utakmice dobro odigrao.

• +1 1
Posted
5 minutes ago, Dimitrije said:

Odigrali smo dobru utakjmicu kao i sve prethodne u nasoj grupi.  Na zalost, nasi protivnici su i bolje uigrani i imaju kvalitetnije igrace (ili bar slicne po kvalitetu u slucaju YB).  Nismo zalutali u ovo takmicenje niti smo se brukali, bili smo stavise kompetativni u svakoj utakmici, ali za vise od cetvrtog mesta u grupi jos uvek nismo.  Nemamo dobru odbranu, nemamo mnogo igraca koji mogu da drze posed lopte (u Sitiju to mogu svi), igramo na ura i o ruk za razliku od perfektno uigrane Sitijeve masine.  I zato ne zasluzujemo vise od ovog sto smo postigli.  Medjutim, napredak u odnosu na nasa prethodna ucesca u grupnoj fazi LS je evidentan.

Drago mi je da je nas najbolji igrac danas i mozda jedan od najboljhi igraca u timu, Hvang, postigao gol. 

Mislim da je ovo lepo receno.

Samo bih dodao da vi valjalo nastaviti sa Baharom i mozda videti plodove kontinuiteta u sledecem ciklusu, al nesto sumnjam da ce se to desiti. 

• +1 2
Posted

U vezi formacije kojom smo poceli utakmicu, ja sam protiv formacije sa trojcom stopera u zadnjoj liniji.  Nemamo dobre krilne bekove, narocito na levoj strani.  Najvise su nam pretili po bokovima.  Startovao bih sa Rodicem i Nedeljkovicem na bekovima i sa dvojcom stopera.

Posted
Just now, dragance said:

Ma kakvo menjanje dresova. Mogao jebi autogram da mu traži!

Nema veze sa veličinom kluba.

gluposti, normalno je da se menjaju dresovi, osim za imbecile sa severa

• +1 9
Posted

I bi ta Liga Šampiona,  tamo gdje smo trebali nešto uraditi nije nas bilo, a tamo gdje nismo imali šta tražiti nešto smo bar pokušavali, jb nas Fiorentina na čemu smo se naduvali lažnim optimizmom, pa smo ovako teatralno aterirali.

Posted (edited)

Dimitrije, ja bih se složio, ako govorimo o ad hoc odlukama. Međutim, uvođenje klinaca treba da bude strateška odluka koja se trpi i plaća. Trojica označenih koji će da se uigravaju od prvog dana priprema, koji će da budu u fokusu Dragovića i Katajia il sličnih autoriteta. Ne kažem, ne treba takva odluka da bude uklesana u kamenu, ali jedna strateška težnja prema kojoj treba i trener i navijači da budu blagonakloni.

Edited by kralj
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...