harper lee Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 46 minutes ago, dragance said: Nisam se dovoljno udubio u Baharovu taktiku, jer i kamere nisu sasvim dobro pokrivale sve (osim Zenita), ali da li je njegov stil ovakav? Odličan taktički video koji istražuje relationism u fudbalu. Obratite pažnju na 5’30” (gde bi on mogao biti?), kao i od 7 minutu - da li ovo liči na nas? Rekao bih da mu je zelja da bude tu negde na skali izmedju Klopa i Ancelotija. Visoki all-out presing, prve dve trecine sa striktnim zaduzenjima, obavezama u igri i metodicnim i predvidljivim kretanjem, poslednja trecina u fazonu "ko se nadje na istom mestu u dva napada zaredom celava mu keva". Samo pogledaj prva tri gola protiv Nefcija, na toj strani u prostoru oko ivice sesnaesterca kod prvog gola je odatle dao asistenciju Kraso, kod drugog je gol dao Mitrovic, kod treceg Bukari. Ima malo do toga sto su sva tri gola dosla iz tranzicije ali nije slucajno sto su se razliciti igraci nasli u tom prostoru u zavisnosti od razvoja situacije na terenu. Ocigledno je da Bukari, Olainjka i narocito Kraso imaju potpunu slobodu da se u toj poslednjoj trecini pomeraju sa pozicije na poziciju i da traze najbolje pozicije za sebe u odnosu na razvoj akcije. Uz Stefana Mitrovica i Ivanica koji i inace imaju veliku napadacku produkciju i veliki radijus kretanja uvek ima dosta napadackih opcija. Nefci je juce mogao ozbiljno da nastrada u prvom poluvremenu. Istina, imali smo odlicnu realizaciju ali nam je egzekucija poslednjeg pasa bila dosta losa pa smo procerdali nekoliko vrlo izglednih prilika za gol. To bi trebalo da se poboljsa kad ekipa bude spremnija i igraci se bolje naviknu jedni na druge, na njihove kretnje i mogucnosti. Bukari je bar tri lopte za potencijalne mrtve sanse prodao losim pasom. Takodje, Olainjka bas nije imao srece, promasio je dve sanse koje obicno pretvara u golove. Sinoc sam zaboravio da napisem, Stamenic me je ove dve utakmice prilicno impresionirao. Jos uvek nije u prvoj klasi, imao je problema protiv Zenita sa njihovim veznim redom, ali decko ima 21 godinu a igra kao da je deset godina stariji. Protiv Nefcija mislim da nijednu jedinu loptu nije izgubio ili poslao pogresan pas, odlicno cita igru a veoma je jak na nogama i uporan. Moze lako da se desi da od svih igraca koje smo doveli on i Glazer budu najveca pojacanja ovog prelaznog roka. Sta ti je odrastanje u inostranstvu. Stamenic i Mitrovic su godiste, recimo, Lucica, mislim da su cak i godinu dana mladji ili tako nesto, a niko ih uopste vise ne gleda kao bonuse i niko ne razmislja da im daje povlastice zato sto su klinci pa hajde, naucice. Pri cemu ga je Bahar na ove dve utakmice probao na dve razlicite pozicije u veznom redu sa razlicitim zaduzenjima i obe utakmice je bio veoma dobar. 6
John Coltrane Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 2 hours ago, dragance said: Nisam se dovoljno udubio u Baharovu taktiku, jer i kamere nisu sasvim dobro pokrivale sve (osim Zenita), ali da li je njegov stil ovakav? Odličan taktički video koji istražuje relationism u fudbalu. Obratite pažnju na 5’30” (gde bi on mogao biti?), kao i od 7 minutu - da li ovo liči na nas? Pisao pre par nedelja na temi o J.Američkom fudbalu, ljudi igraju totalno drugačiji fudbal. 1
Nikodije Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Juče je bilo malo komično kad je igrač Zvezde probio po desnoj strani, šutnuo, a komentator Arene kaže "dobar pokušaj Nedeljkovića", malo kasnije za zaprepašćenjem "a ne, to je bio Mitrović", u fazonu sme li levi spoljni da bude desno. 3
harper lee Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 14 minutes ago, Nikodije said: Juče je bilo malo komično kad je igrač Zvezde probio po desnoj strani, šutnuo, a komentator Arene kaže "dobar pokušaj Nedeljkovića", malo kasnije za zaprepašćenjem "a ne, to je bio Mitrović", u fazonu sme li levi spoljni da bude desno. To je bilo kod drugog gola. Tek kad su igraci krenuli da grle Mitrovica shvatio je da se zajebao i promasio igraca. 1
roux senyurt Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 21 hours ago, roux senyurt said: ne znam ko me vise odusevljava od novih 21 hours ago, roux senyurt said: mozda bahar kada sam juce ovo pisao, prvo sam pomislio na stamenica, ali sam ipak odlucio da je to bahar. ali da, decko je stvarno impresivan potencijal
harper lee Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 (edited) Fener i Zenit upisali krompir u medjusobnom duelu. Dakle, ako odigramo najmanje nereseno sa Turcima inkasiracemo mocnih 50.000 dolara za osvajanje turnira. Ali komentator koji kaze - Zvezda ce osvojiti turnir i ako odigra nereseno pod uslovom da Fenerbahce ne dobije ubedljivo Nefci. Ocigledno mu niko nije rekao da se iz neresenog rezultata mogu dobiti maksimalno dva boda ako budes uspesniji u penalima. edit: U stvari, covek je u pravu, ako dva puta dobiju na penale mogu i oni da zabodu sedam bodova. Edited July 9, 2023 by harper
Milosh76 Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Da, ne smemo da izgubimo od Fenera, da bi osvojili turnir.
LeBron Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-blizu-pehara-i-500000-evra-video/456042 Ovde kazu 500k evra 1
levi Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 (edited) 19 minutes ago, LeBron said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-blizu-pehara-i-500000-evra-video/456042 Ovde kazu 500k evra kažu nešto manje od 50, peračunali su se pitanje je koliko će biti do kraja turnira, pošto je u rublljama Edited July 9, 2023 by levi 1 2
Milosh76 Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 (edited) Pisalo se o 5 miliona rubalja, sto je nesto manje od 50.000 dolara... Na pocetku turnira je bilo oko 52.000 evra, sad ispod 50.000 evra Edited July 9, 2023 by Milosh76
simple red white Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 46 minutes ago, Milosh76 said: Nope... celih 50.000 $ Ako je 5000000 rublja nagrada a 4000 rublja je jedan gram zlata, i ako je cena investicionog zlata 8349 dindzi, onda je to oko 100000 evra.
Recommended Posts